Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No i do horizonka <33333 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ile za AA5? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Udalo sie tanio, folia za jakies 120zl z wysylka. albo 90? Nie pamietam, z ebay od japonca w kazdym razie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 3DS'a masz bez blokady regionalnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dla statków niby wziąłem, ale jak sobie przypominam jak s(pipi)one bylo sterowanie w ac3 i sciaganie na siebie uwagi calego miasta o byle guwno to mi sie odechciewa. Mam backlog ustawiony wg wlasnych preferencji i black flag jest ostatnie. AC4 najlepszy Assasyn. Reszta to gów.no obsrane. Ogólnie w pirackich klimatach nie ma niczego lepszego na past geny - Piraci z Karaibów to crap, a w Port Royale nie grałem więc się nie wypowiem. Czezky - Gyakuten do kolekcji, czy jesteś szóstą osobą w Polsce, która gra na japońskim 3DSie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 ta kiera to do jakiego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no chyba nie do ps4 na ktorym nie mialbym po co jej podlaczac? Czezky - Gyakuten do kolekcji, czy jesteś szóstą osobą w Polsce, która gra na japońskim 3DSie? Nie, w cyfrowke ze store'a ;] Ale na polce musze miec wszystkie Brakuje Milesa 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 daj info co to za model. I stojak skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://allegro.pl/wheel-stand-gt-stojak-kierow-logitech-thrustmaster-i4622076133.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) O zesz kur... Ty wez daj znac za jakis czas jak sie jezdzi na tym bo sam planuje kupic do burakow i fm5 kiere. Jedynym zmartwieniem byl brak mebla do ktorego bym to mogl przymocowac ale taki stojak rozwiazalby wszystkie problemy. Edytowane 10 Października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jutro w grze opowiem. Generalnie oprocz tego, ze nie ma FF, ktorego osobiscie nie lubie, bo wg mnie w niczym nie przypomina prawdziwych reakcji kierownicy, to wszystko w pytke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 >bez FF i przestałem czytać. No daj spokój :< Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Te najwieksze spece od symulacji w necie powiedzialy, ze ff to tylko do immersji, a do wynikow i tak sie wylacza, wiec olalem i zaoszczedzilem 1000. (nie zeby zapewnilo mi to wyniki ))) Nie chce sie wiecej wypowiadac, bo wiem, ze dla forumowych rajdowcow force feedback jest jak arcade stick w bijatykach (z tym, ze nie jest:>). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Lipa pisz wrażenia ( głównie chodzi mi o grafę xD ) z NBA Rozczarowanie bo seria stoi w miejscu. Kilka nowych animacji, muzyczek i oczoje.bnych ficzerów. Grafa praktycznie identyczna jak w 2k14 (czyli dobra) ale co najgorsze online znowu niegrywlny. Lag na sterowaniu ale tylko jak jakimś fartem uda się polączyć, bo lączenie leży i kwiczy. Kolejny growy cios dla mnie w tym roku. Może jestem za bardzo surowy, wymagjący i dla koszykarskiego janusza to będzie fajna gra ale dla koszykarskich freaków to jak na razie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nadal kazda rzecz laduje sie 10 minut, a w szatni tekstury z N64? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mimo tych błędów to pewnie nadal najlepsza gra sportowa na konsole. Do tego nie dla januszy, sterowanie trzeba ogarnąć, dużo jest zagrań itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 >bez FF i przestałem czytać. No daj spokój :< mimo wszystko pewnie odczucia lepsze niż napiżdżanie na gałce a jakakolwiek kierownica do PS4 czy Xbona z FF to koszt powyzej kafla, pojebao. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Jedyny FF jaki szanuję to na automatach z DAYTONA USA. Resztę zlewam ciepłym moczem. Siedzę w domu to chcę grać w grę. Jak bym chciał się pomocować z kółkiem, to kupiłbym malucha za 600zł (2x mniej niż kierownica) i pojeździł po polu buraków sąsiada. Dlatego lepsze kółka bez FF, tak samo jak i pady bez wibracji. @bartiz Nie dla januszy jest też Madden, ewentualnie MLB, choć jeśli chodzi o Baseball wolę zdecydowanie Pro Yakyuu Spirits, chociaż po kiepskiej sprzedaży trójki, która wyszła na X360, Konami klepie kolejne części tylko dla Sony . Edytowane 10 Października 2014 przez ping 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Nie, mecze ładują sie ciut szybciej, a w szatnie nie byłem bo nie odpalałem tych wspaniałych fabularnych trybów z wąsem. Owszem jako całość jest spoko ale już miałem ileś bugôw no i ten online czyli esencja w grach sportowych, bo ile można grać z durną konsolą. Podsumowując tak jak to dobra jest gra to tak samo od lat stoi w miejscu. Edytowane 10 Października 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wyczuwalny lag na sterowaniu to w NBA 2K online był zawsze, czasami mniejszy czasami większy ale meczu jak w singlu nie miałem nigdy. 2K15 na razie zagrałem 5 minut, jutro pewnie pogram więcej ale zmartwiłeś mnie tym że jest niegrywalny, może jakoś łączy z hamburgerami ? najwięcej grałem w NBA 2K11 na X360, tak się wkręciłem że grałem nawet w online ligach, gdzie doszedłem do pół finału Play Offs. Dodam, że do momentu kupienia gry, NBA nie interesowałem się z 10 lat i nie wiedziałem nawet kto jest dobry a kto nie, kto gdzie gra itp. Tak się wkręciłem w grę że po nocach mecze na C+ oglądałem i ściągałem z sieci. @ping - Madden i Baseball nie mój sport całkiem, ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 W 2k11 było w online prawie tak płynnie jak w "singlu" od 12 jest już coraz gorzej. No my dziś próbowaliśmy w ileś osób z naszej ligii online i istna lotera z naciskiem na h.ujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Przepraszam czy tu bija? Białe kruki (przynajmniej jeden). Zwei jest w stanie idealnym, jakby pachniala nowoscia. Gosc ktory mi to sprzedal twierdzil ze kiedys odfoliowal i schowal na strych i stan igła. Faktycznie wyglada jak nowka, w szoku jestem. http://i57.tinypic.com/10ii6og.jpg Podręczniki do chemii ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Co to z Danganronpy po prawej? Artbook? Jakiś dodatek, czy osobno kupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dodatkowy art book, nie wiem skad on sie wzial ale na allegro niektore sklepy go oferuja, nazywa sie "Confidential Files" chyba. Podręczniki do chemii ? Tak, ale nie moje i one nie sa uwzgledione w zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zagul 326 Opublikowano 11 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ostatnio kupione 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi