Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

rejwenowi nie wstyd, a ja jestem nintendofagiem wiec nie wiem co to wsytd :kaz: 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

niektorym to chyba prawde trzeba wielkimi literami pisac

S A R K A Z M przez sarkastycznym zdaniem :facepalmz: 

Opublikowano

z twoim ryjcem to nigdy nie wiadomo czy sarkazm czy dodatkowy chromosom

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ZwkcfEx.jpg

Yoszi na wii U za 79zl z lombardu, który wystawił grę jako niemieckojęzyczną, DS lite w stanie świetnym za 120 zeta z marjanem w zestawie, yoshi na 3ds za 50 cebularów ale generalnie sporo słabsza odsłona od pierwowzoru ze snesa.

Opublikowano

O tak

Dcow5Zo.jpg

hqdefault.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mam nadzieje, ze polozyles na dywanie by skakac po nich bron boze "grac" w to.

Lepiej wroc na X bo tam mi sie wydaje ze grales w lepsze gry :lapka:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii

YkUCNEd.jpg?1

Oczywiście nielegalne do odsprzedaży kopie z bundli, jestem dumny bracie xbocie :lapka:

Opublikowano

Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat :sick:

Opublikowano

Jak chcecie więcej plusików w tym temacie to pamiętajcie, żeby zamazać w photoshopie oznaczenia dla zwierząt.

Opublikowano

Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat :sick:

Racja. Gorzej wygląda tylko rozi w koszulce motorhead.

Opublikowano

Jest cos takiego? XD

Opublikowano

:D

Nie ma już nic gorszego od żółtego prostokącika / oznaczenia usk.

Opublikowano

Jest jeszcze dywan w tle.

Opublikowano

nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii

YkUCNEd.jpg?1

Oczywiście nielegalne do odsprzedaży kopie z bundli, jestem dumny bracie xbocie :lapka:

Czy na tym kwadraciku jest napisane "zawiadom policje jesli kupiles osobno"?

Jesli cos jest nielegalne to ten kwadracik, mozna to normalnie sprzedawac :) Jak kupisz samochód, to felg nie mozesz sprzedac, bo sa z zestawu? XD

Sony tak zrobilo zeby markety nie sprzedawaly konsol i gier osobno, maja tak skonstruowane umowy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dojrzałem. W końcu.

0a1760b6db852db076a28cf0738665be.jpg

Nintendo górą, dosłownie.

Do tego Mario w komplecie i dokupione okami w folii. Przeszedłem na ps2, na ps3, czas na Wii.

41359b0aa2312ea65ca1688b7756931d.jpg

Opublikowano

Dałem plusa bo wii U pomoże usmażyć plejaka :-)

Opublikowano

Kolego 900 polskich złotych.

Wersja 32GB + Wiimote plus z nunchukiem, New Super Mario Bros U + Luigi U, na dysku Mario Kart 8 i Splatoon. Konsolka jeszcze na gwarancji w super stanie.

Opublikowano

ostatni raz zamawialem z zavvi, czekalem 5 (pipi)onych tygodni na paczke od informacji o jej wyslaniu. Moj osobisty rekord.

oLW5aTs.jpg

Dragon Ball super tytuł, polecam fanom serii.

Opublikowano

guernica dużo masz gierek na 3dsa? że od cholery na DSa to wiem, ale nie pamiętam czy chwaliłeś się tymi na 3DSa

Opublikowano

To nie tylko na zavvi tak się czeka. Ja czekałem 4 tygodnie na pakę z game.co.uk. Później zamawiałem jeszcze raz i jakieś 10 dni. Czysta loteria. Coś angielska poczta (albo polska) widocznie szwankuje bo inaczej tego wyjaśnić się nie da.