Opublikowano 24 marca 20178 l rejwenowi nie wstyd, a ja jestem nintendofagiem wiec nie wiem co to wsytd
Opublikowano 24 marca 20178 l niektorym to chyba prawde trzeba wielkimi literami pisac S A R K A Z M przez sarkastycznym zdaniem
Opublikowano 24 marca 20178 l z twoim ryjcem to nigdy nie wiadomo czy sarkazm czy dodatkowy chromosom
Opublikowano 24 marca 20178 l Rayos, masz szansę na piękną ripostę, nie zmarnuj jej tak jak okazji na zakup gierki bez USK. Edytowane 24 marca 20178 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 24 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yoszi na wii U za 79zl z lombardu, który wystawił grę jako niemieckojęzyczną, DS lite w stanie świetnym za 120 zeta z marjanem w zestawie, yoshi na 3ds za 50 cebularów ale generalnie sporo słabsza odsłona od pierwowzoru ze snesa.
Opublikowano 26 marca 20178 l nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii Edytowane 26 marca 20178 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 marca 20178 l Mam nadzieje, ze polozyles na dywanie by skakac po nich bron boze "grac" w to. Lepiej wroc na X bo tam mi sie wydaje ze grales w lepsze gry Edytowane 26 marca 20178 l przez Zetta
Opublikowano 26 marca 20178 l nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii Oczywiście nielegalne do odsprzedaży kopie z bundli, jestem dumny bracie xbocie
Opublikowano 26 marca 20178 l Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat
Opublikowano 26 marca 20178 l Jak chcecie więcej plusików w tym temacie to pamiętajcie, żeby zamazać w photoshopie oznaczenia dla zwierząt.
Opublikowano 26 marca 20178 l Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat Racja. Gorzej wygląda tylko rozi w koszulce motorhead.
Opublikowano 27 marca 20178 l Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat :D Nie ma już nic gorszego od żółtego prostokącika / oznaczenia usk.
Opublikowano 27 marca 20178 l nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii Oczywiście nielegalne do odsprzedaży kopie z bundli, jestem dumny bracie xbocie Czy na tym kwadraciku jest napisane "zawiadom policje jesli kupiles osobno"? Jesli cos jest nielegalne to ten kwadracik, mozna to normalnie sprzedawac :) Jak kupisz samochód, to felg nie mozesz sprzedac, bo sa z zestawu? XD Sony tak zrobilo zeby markety nie sprzedawaly konsol i gier osobno, maja tak skonstruowane umowy.
Opublikowano 27 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dojrzałem. W końcu. Nintendo górą, dosłownie. Do tego Mario w komplecie i dokupione okami w folii. Przeszedłem na ps2, na ps3, czas na Wii.
Opublikowano 27 marca 20178 l Kolego 900 polskich złotych. Wersja 32GB + Wiimote plus z nunchukiem, New Super Mario Bros U + Luigi U, na dysku Mario Kart 8 i Splatoon. Konsolka jeszcze na gwarancji w super stanie.
Opublikowano 27 marca 20178 l ostatni raz zamawialem z zavvi, czekalem 5 (pipi)onych tygodni na paczke od informacji o jej wyslaniu. Moj osobisty rekord. Dragon Ball super tytuł, polecam fanom serii.
Opublikowano 27 marca 20178 l guernica dużo masz gierek na 3dsa? że od cholery na DSa to wiem, ale nie pamiętam czy chwaliłeś się tymi na 3DSa
Opublikowano 27 marca 20178 l To nie tylko na zavvi tak się czeka. Ja czekałem 4 tygodnie na pakę z game.co.uk. Później zamawiałem jeszcze raz i jakieś 10 dni. Czysta loteria. Coś angielska poczta (albo polska) widocznie szwankuje bo inaczej tego wyjaśnić się nie da.