Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bmj029Y.png

póki co jestem zawiedziony; do pc czy do telefonu jak podłączyłem to niemiło się zaskoczyłem, słabizna.

Ja półtora roku temu kupiłem te słuchawy 

DXMmIrE.png

Wydałem na nie tą samą kwote i jestem z nich zadowolony nieziemsko, ale własnie tak jak pisał wiesław zależy od sprzetu bo do nich była dorzucona zewnetrzna karta dzwiekowa 7.1 na usb.

Opublikowano

Digimony takie 7+ (warto wlaczyc na hardzie bo na normalu to samo klikanie X). Jako jrpg to mozna znalezc lepsze gry na vite, ale jak ktos chce sie zapoznac z digimonami i wie na co się porywa to spoko.

Opublikowano

emag wczoraj dostarczyl to co trzeba :obama: A dodatkowo troche chinskich dupereli :cool:

Chcę w wieku 32 lat mieć taką kolekcje gierek, a przy tym idącą chęć ogrania tego wszystkiego. 

Opublikowano (edytowane)

emag wczoraj dostarczyl to co trzeba :obama: A dodatkowo troche chinskich dupereli :cool:

myslalem ze te digimony wszedzie wyprzedane :obama: gdzie znalazles? 

Ja kupowalem na ebayu, ale ostatnio byl "reprint" i byl w dniu darmowej dostawy na play-asia (ale juz sie wyprzedal). Mozna jeszcze zgarnac na ebayu za 200zl z wysylka, czyli jakos 30zl drozej niz mialo PA.

@up Owszem ogrywam, ale na spokojnie, lubie sie cieszyc gra a nie leciec przed siebie "no bo przeciez tyle gierek jescze do ogrania". Jak nie zdarze wszystkiego ograc zanim umre to trudno, przynajmniej sobie na nie popatrze na pólce :lapka:

Edytowane przez Velius