Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Czary? Raczej copperfield iluzjonista, gierka napewno kolegi Mnie w gierki figaro nie mieszaj
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Czary? Raczej copperfield iluzjonista, gierka napewno kolegi Spodziewałem się takiego obrotu spraw 8) 8) 8)
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Przemyslaw Grzybek zostanie jutro przesluchany w charakterze swiadka
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l "A szóstego dnia Pan Bóg powiedział : musisz kupić gre generacji" Jak powiedział tak zrobiłem
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l bartiz i nobody co wy takie pawciofoty robicie? 5 bieda mega pikseli, ale imo wciąż daleko mi do pawciofot Edytowane 11 kwietnia 20178 l przez nobody
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Tak jak napisał kiedyś kolega XM: Te najazdy kamery na doope, pysde i cyce Nie zawiedziesz się.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Własnie kończę jedynkę na XO, więc będzie płynne przejście, niczym najazd kamery z dupy na cycki.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l [stulejka mode on] Po ukończeniu jedynki, jedyna gra, której szczerze zazdroszczę posiadaczom Wii u.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Narazie to chyba bedzie najrzadsza gra jaka bede mial w kolekcji na Vite.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l VR xd A u mnie remaster xddddddddddd Paskudne polskie napisy, a miała być wersja angielska. No ale za takie piniondze: to nie będę narzekał. Komputronik? Zawsze szanowałem. Mogli anulować bo zamówiłem w momencie gdy towar był już "na zamówienie".
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierki z ostatniego miesiąca (parę sztosów i parę śmieci, żeby równowagę zachować):
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l B2? TOP5 ever Aż tak ? A jak ktoś nie cierpi slasherów ? Po demie odczułem tylko obolałe paluchy, nic więcej
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l B2? TOP5 ever Aż tak ? A jak ktoś nie cierpi slasherów ? Po demie odczułem tylko obolałe paluchy, nic więcej W końcu to slasher, a nie gra przygodowa. Musi boleć.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świąteczne zakupy zrobione.