Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zakupy z ostatnich tygodni :) mesjasz i gierki, w ktore nigdy nie zagram, ale miałem wolną setke w portfelu to zabrałem.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Nie bo Castlevania IV na SNESa Dla mnie HoD i The Lecarde Chronicles takze ten
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Z tych otwartych dobra jest SOTN, wszystko na DSa i Aria of Sorrow na GBA. W bardziej klasycznych niestety nie siedzę, ale obiecuję sobie od 100 lat, że zainteresuję się The Dracula X Chronicles. Może kiedyś.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Co do klasycznych Super Castlevania IV > Castlevania Rondo of Blood > Castlevania 3 > Castlevania Bloodlines > reszta Edytowane 21 kwietnia 20177 l przez _Shaman_
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l U mnie zakupy z ostatnich prawie że 2 miesięcy, same sztosiki Plus obowiązkowy, ale następnym razem zrób kilka zdjęć zamiast jednego grupowego, bo z lupą trzeba siedzieć.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromne podsumowanie kwietnia. BB już skończyłem, singla w TF2 też, teraz gram w S Z T Y W N I U T K I E multi. Colin właśnie przyszedł. oraz bo głupie Chinczyki, nie potrafią dobrze dokręcić czterech śrubek #jakoscSony
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nic nie wrzucałem, wpadły dwie fajne gry na vite
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. z wczoraj, bo dawno nic nie wrzuciłem. Więcej tego się nazbierało od ostatniego wrzutu. także ten. chimichangas.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Poprzednie U4 miałem pożyczone to trzeba było kupić te fantastyczna pozycję: W tle Stefan.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tez mam Stefana, niestety dorwal go moj pies i jest w nieco gorszej kondycji. No i nareszcie dotarl steelbook Valkyria Chronicles z VGP Edytowane 23 kwietnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l próbowałam zerwać ale jakiś geniusz nakleił to na papierze..płyta pikna ale.. tam też naklejka. no motyla noga no :/
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam kilka gierek od chinczykow. A i tak sie we mnie gotuje jak sobie pomysle ile tego teraz jeszcze nawychodzilo i bedzie trzeba jakos ogarnac. Jak na razie w czytniku i tak jest trzeci wiesiek i nic nie zwiastuje, zebym mial to ukonczyc z dodatkami przed koncem roku :P PS. Tym razem foto moje, nie z internetow ^^ Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez okens
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najwyższy czas zacząć nabywać te megasztosy, dla których zdecydowałem się na zakup prosiaka :) Oto pierwszy z nich: