Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

nie kosztowalo tez 200zl, przynajmniej te vitowe, a nawet jakby wtedy tyle kosztowalo to bym pisal to samo co przy puyo puyo - ze za drogo na taki typ gierek

Opublikowano

200 pewno też nie

Niech michu mnie poprawi, ale za Puyo zapłacił raczej 150, a nie 200. Za takie ceny w Polsce należy winić dystrybucję.

Opublikowano

150zl za wariacje gierki z 1984r to praktycznie jak za darmo

Opublikowano

Nie mówię, że to tanio. Jedynie prostuje fakty.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chyba tylko owce da się łatwiej ogolić

Opublikowano

Cenę Lumines ciężko mi znaleźć, ale z tego co pamietam retailowo gierki na PSP chodziły po 40 doljarów? Chociaż pewnie budżetówki miały niższe ceny. Tak czy inaczej Lumines raczej przekraczało stówkę. Wtedy tez były płacze o cenę.

Opublikowano

ciekawe kto pierwszy wrzuci street fightera 2 na znicza za pare tygodni

Opublikowano

No już bez przesady. Każde golenie ma swoje granice.

Opublikowano

granice golenia ustanawiaja same owce.

Opublikowano

Cenę Lumines ciężko mi znaleźć, ale z tego co pamietam retailowo gierki na PSP chodziły po 40 doljarów? Chociaż pewnie budżetówki miały niższe ceny. Tak czy inaczej Lumines raczej przekraczało stówkę. Wtedy tez były płacze o cenę.

Pierwsze raczej na pewno 40 ojraków. Czasy się zmieniają, bo dziś pewnie ludzie by oczekiwali 10-15, jak niektóre kolejne edycje Lumines na PS3... Na Vitę wyszła jeszcze potem za 40 i ludzie już trooochę narzekali, że trochę sporo, a przecież tu się klocki układa nie strzela to nawet nie jest grafika...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W Polsce Lumines kosztował 199 zł (sugerowana) - jeśli mnie pamięć nie myli można było wyrwać w okolicach 140 - 150 zł.

Cena w USA 39,99 USD.

Opublikowano

Ja za premierowego lumines 2 na PSP zapłaciłem 210 złotych nowych polskich na ultimie :lapka:

Opublikowano

Bo żeś owca.

Opublikowano

No hej

lszn2kE.jpg

Opublikowano

EAXr3p4.jpg

Pro tip jezeli grasz na konsoli to nie podlaczaj ich do pc. Bo po aktualizacji sluchawek bedziesz sie slyszal a niestety maja bug w programie i nie zapisuje ustawien sluchawek.

Ja swoje podlaczylem i poszly do zwrotu.

Opublikowano

Dziś zakupione:
18386633_798666353641947_1269056128_n.jp

Opublikowano

@Wolfie za późno już podłączyłem do PC. Muszę poczytać w internecie o co dokładnie chodzi bo aktualnie nie mam jak sprawdzić mic-a na ps4, a na Switchu nie ma chatu.

Opublikowano

EwxnpJF.jpg

Jakieś krapiszony po dychu i w końcu Folklore upolowany w rozsądnej cenie.

Opublikowano

Masz plusa, ale jeszcze raz nazwiesz Mirror's Edge crapiszonem... :shotgun:

Opublikowano

Nigdy nie grałem w Folklore i zawsze chciałem tylko w pewnym momencie ceny wyje.balo mocno w gore.

Opublikowano

b778f95bc5146589172f2c1ab24ee9e3.jpg

Świeży zakup, mam nadzieje ze bedzie to miła odskocznia od tych wszystkich open worldow. Niestety zaraz do roboty wiec pogram dopiero jutro

Opublikowano

Masz plusa, ale jeszcze raz nazwiesz Mirror's Edge crapiszonem... :shotgun:

Luzy rajtuzy. Fajna gierka, ale wartość kolekcjonerska nikła.

Opublikowano

To ten folklore za 77zl z ostatniej aukcji na allegro? :kaz: