Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

ekvfz751cqs7_t.jpg

Całe szczęście, że Sony to nie tylko PS4.

Fate Extra - pograłbym :)

Opublikowano
że MGS2 jest najlepszą częścią MGS z fenomenalną, momentami metafizyczną fabułą, a MGSa 3 lubią janusze którym podoba się przepełniony patosem film akcji. Tylko dzięki tej rekomendacji chcę zagrać.

Co nie przeszkodziło mu założyć na temat Trójki pełnego zachwytów tematu swojego czasu.  8)

W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3....

<kolejny_fałszywy_bóg_jpg>

A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dorwane za 40zł, dobra cena.

oscphc.jpg

i bonus

Nadkonsola vpdw8m.jpg

Opublikowano

Ic bjutiful! Ale czemu DriveClub?

Opublikowano

Dwoch kumpli juz gra, wiec tez wzialem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilka gierek na PS3

2m6snj4.jpg

Opublikowano

W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3....

<kolejny_fałszywy_bóg_jpg>

A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej.

2008 rok : O

A serio to wiadomo, że muszę przejść jedynkę, tym bardziej że jak już pisałem jej nie przeszedłem (ukończyłem całą grę i odstawiłem przy ostatnim bossie).

Opublikowano

A tutaj moje zakupy

Hyc :

412ec4e16004b74b8faa32112b467613.jpg

I hyc :

1907933601201ca42dba7d6db63f68e6.jpg

Opublikowano

South Park jedna z najlepszych gier tego roku, jak ktos jeszcze jest fanem serialu to 10/10.

Opublikowano

Kiedyś się oglądało ale z braku czasu trzeba było wytyczyć czas na konkretne przyjemności ;D

Opublikowano

wkońcu dorwałem pierwszego xboxa i to w zestawie z 5 padami oraz całą torbą przejściówek :)Rk2hDR5.jpg

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Wczoraj przyszło:

2vj4kl1.jpg

2ih8odk.jpg

de1npy.jpg

s0uzyt.jpg

Najbardziej zadowolony z WRC Arcade na PSX, to była pierwsza gra jaką dostałem przy nowo zakupionej PSone w 2002 roku, a że były to inne czasy była to kopia piracka, całkiem inny nadruk na płycie. Jak ktoś ma pełną grę z pudełkiem itd, wbijać na PW.

Opublikowano

Halo Wars kolekcjonerka - szackunek ;)

Opublikowano

Nareszcie mam i ja! Oldschoolowe GOTY dotarło do mojej jaskini. Gra przez cały tydzień nie mogła dotrzeć ponieważ mejl o wysyłce wpadł do "spamu", a pan kurier miał napisany zły numer telefonu. Nie wpadł też na pomysł by zostawić informację w drzwiach. Pech jak stąd do Tokio. Ale nic, jest weekend, będzie grane!

Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style.

2rc08jr.jpg

Lubię nietypowe otwieracze, więc bonus w sam raz dla mnie

2h7klfb.jpg

Opublikowano

2a59b8.jpg

Będzie okazja nadrobić kilka perełek od nintendo i tonę zaległości z gamecube'.a :-)

10r2z4z.jpg

Na pierwszy ogień oczywiście TLOU.

Opublikowano

Ale te gry na Wii to chyba niechcący kupiłeś co?

Opublikowano

Były w komplecie razem z konsolą.

Edytowane przez Dark_Pharmacist

Opublikowano

Lepiej by wyszło jakbyś je schował ;)

Opublikowano

Sprytny Cwel Podwójny Agent ostatnia dobra część tej serii.

Opublikowano

Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest.

Edytowane przez aux

Opublikowano

dNOw3wH.jpg

Opublikowano

Dokładnie! To chyba gracze wybierali z kilku propozycji. Był news na PPE.

Opublikowano

Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest.

Grałem w Blacklist, Double Agent wersja z pastgenów (ps2/xbox) jest lepsza niż 360, ale nawet ta jest lepsza niż Conviction/Blacklist.