Opublikowano 15 października 201410 l Dawno nie kupowałem gry na premierę, bo nie było nic wartego uwagi.
Opublikowano 15 października 201410 l Całe szczęście, że Sony to nie tylko PS4. Fate Extra - pograłbym
Opublikowano 16 października 201410 l że MGS2 jest najlepszą częścią MGS z fenomenalną, momentami metafizyczną fabułą, a MGSa 3 lubią janusze którym podoba się przepełniony patosem film akcji. Tylko dzięki tej rekomendacji chcę zagrać. Co nie przeszkodziło mu założyć na temat Trójki pełnego zachwytów tematu swojego czasu. 8) W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3.... <kolejny_fałszywy_bóg_jpg> A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej. Edytowane 16 października 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 16 października 201410 l W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3.... <kolejny_fałszywy_bóg_jpg> A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej. 2008 rok : O A serio to wiadomo, że muszę przejść jedynkę, tym bardziej że jak już pisałem jej nie przeszedłem (ukończyłem całą grę i odstawiłem przy ostatnim bossie).
Opublikowano 16 października 201410 l South Park jedna z najlepszych gier tego roku, jak ktos jeszcze jest fanem serialu to 10/10.
Opublikowano 16 października 201410 l Kiedyś się oglądało ale z braku czasu trzeba było wytyczyć czas na konkretne przyjemności ;D
Opublikowano 16 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wkońcu dorwałem pierwszego xboxa i to w zestawie z 5 padami oraz całą torbą przejściówek Edytowane 16 października 201410 l przez kaz1115
Opublikowano 17 października 201410 l Wczoraj przyszło: Najbardziej zadowolony z WRC Arcade na PSX, to była pierwsza gra jaką dostałem przy nowo zakupionej PSone w 2002 roku, a że były to inne czasy była to kopia piracka, całkiem inny nadruk na płycie. Jak ktoś ma pełną grę z pudełkiem itd, wbijać na PW.
Opublikowano 17 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie mam i ja! Oldschoolowe GOTY dotarło do mojej jaskini. Gra przez cały tydzień nie mogła dotrzeć ponieważ mejl o wysyłce wpadł do "spamu", a pan kurier miał napisany zły numer telefonu. Nie wpadł też na pomysł by zostawić informację w drzwiach. Pech jak stąd do Tokio. Ale nic, jest weekend, będzie grane! Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style. Lubię nietypowe otwieracze, więc bonus w sam raz dla mnie
Opublikowano 17 października 201410 l Będzie okazja nadrobić kilka perełek od nintendo i tonę zaległości z gamecube'.a :-) Na pierwszy ogień oczywiście TLOU.
Opublikowano 17 października 201410 l Były w komplecie razem z konsolą. Edytowane 17 października 201410 l przez Dark_Pharmacist
Opublikowano 19 października 201410 l Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest. Edytowane 19 października 201410 l przez aux
Opublikowano 19 października 201410 l Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style. http://oi59.tinypic.com/2rc08jr.jpg Taka okładeczka jest na odwrocie? Mistrzostwo!
Opublikowano 19 października 201410 l Dokładnie! To chyba gracze wybierali z kilku propozycji. Był news na PPE.
Opublikowano 19 października 201410 l Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest. Grałem w Blacklist, Double Agent wersja z pastgenów (ps2/xbox) jest lepsza niż 360, ale nawet ta jest lepsza niż Conviction/Blacklist.