[InSaNe] 2 477 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dawno nie kupowałem gry na premierę, bo nie było nic wartego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Całe szczęście, że Sony to nie tylko PS4. Fate Extra - pograłbym Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) że MGS2 jest najlepszą częścią MGS z fenomenalną, momentami metafizyczną fabułą, a MGSa 3 lubią janusze którym podoba się przepełniony patosem film akcji. Tylko dzięki tej rekomendacji chcę zagrać. Co nie przeszkodziło mu założyć na temat Trójki pełnego zachwytów tematu swojego czasu. 8) W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3.... <kolejny_fałszywy_bóg_jpg> A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej. Edytowane 16 Października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dorwane za 40zł, dobra cena. i bonus Nadkonsola 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ic bjutiful! Ale czemu DriveClub? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dwoch kumpli juz gra, wiec tez wzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 16 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kilka gierek na PS3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W tle właśnie leci debriefing z MGS3. W głowie krąży wiele myśli, wiele pytań, czytam sobie ten temat od początku, jestem gdzieś na 60 stronie, Trzcina i Diabeu ładnie się tu produkowali. Oglądam stare screeny... O, Debriefing się skończył. Puszczam MGS3 Main Theme. Trzy dni temu skończyłem MGS3 po raz drugi. Czas w końcu napisać coś więcej o tej grze, w końcu obiecałem. Tak więc, panie i panowie, oto wrażenia raven_ravena po przejściu Metal Gear Solid 3.... <kolejny_fałszywy_bóg_jpg> A tak na serio, wszystkie trzy MGSy są pełne patosu i metafizycznych odniesień. Mimo wszystko wypadało byś odświeżył sobie wpierw jedynkę, do której dwójka się odnosi. Wtedy docenisz ją jeszcze bardziej. 2008 rok : O A serio to wiadomo, że muszę przejść jedynkę, tym bardziej że jak już pisałem jej nie przeszedłem (ukończyłem całą grę i odstawiłem przy ostatnim bossie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A tutaj moje zakupy Hyc : I hyc : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 South Park jedna z najlepszych gier tego roku, jak ktos jeszcze jest fanem serialu to 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kiedyś się oglądało ale z braku czasu trzeba było wytyczyć czas na konkretne przyjemności ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 426 Opublikowano 16 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) wkońcu dorwałem pierwszego xboxa i to w zestawie z 5 padami oraz całą torbą przejściówek Edytowane 16 Października 2014 przez kaz1115 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wczoraj przyszło: Najbardziej zadowolony z WRC Arcade na PSX, to była pierwsza gra jaką dostałem przy nowo zakupionej PSone w 2002 roku, a że były to inne czasy była to kopia piracka, całkiem inny nadruk na płycie. Jak ktoś ma pełną grę z pudełkiem itd, wbijać na PW. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Halo Wars kolekcjonerka - szackunek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 17 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nareszcie mam i ja! Oldschoolowe GOTY dotarło do mojej jaskini. Gra przez cały tydzień nie mogła dotrzeć ponieważ mejl o wysyłce wpadł do "spamu", a pan kurier miał napisany zły numer telefonu. Nie wpadł też na pomysł by zostawić informację w drzwiach. Pech jak stąd do Tokio. Ale nic, jest weekend, będzie grane! Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style. Lubię nietypowe otwieracze, więc bonus w sam raz dla mnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Będzie okazja nadrobić kilka perełek od nintendo i tonę zaległości z gamecube'.a :-) Na pierwszy ogień oczywiście TLOU. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ale te gry na Wii to chyba niechcący kupiłeś co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Były w komplecie razem z konsolą. Edytowane 17 Października 2014 przez Dark_Pharmacist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Lepiej by wyszło jakbyś je schował Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sprytny Cwel Podwójny Agent ostatnia dobra część tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest. Edytowane 19 Października 2014 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 19 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Alternatywna okładka imo lepsza od zwykłej, RE4 style. http://oi59.tinypic.com/2rc08jr.jpg Taka okładeczka jest na odwrocie? Mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dokładnie! To chyba gracze wybierali z kilku propozycji. Był news na PPE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie sądzę. Zagrasz w Blacklist i sam zobaczysz że gierka zjada na śniadanie Double Agenta. Conviction też jest lepszy niż piszą hejterzy. Mówię jak jest. Grałem w Blacklist, Double Agent wersja z pastgenów (ps2/xbox) jest lepsza niż 360, ale nawet ta jest lepsza niż Conviction/Blacklist. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi