Opublikowano 15 maja 20177 l Zelda już do mnie jedzie. Następnie Mario Kart 8 Deluxe, a potem Puyo Puyo Tetris, demko sprzedało gierkę :)
Opublikowano 15 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Używana, ale bardzo dobry stan i ekran OLEDowy.
Opublikowano 15 maja 20177 l Zazdroszczę SWITCH-a , najszybciej byłem wstanie złożyć zamówienie na 30 czerwca więc odpuściłem i szukam jakiejś okazji może coś się trafi. Już wczoraj miałem jechać po swoją konsolke z Holenderskiego OLX ale jak się okazało konsola otwarta w celu sprawdzenia zawartości...
Opublikowano 15 maja 20177 l Zazdroszczę SWITCH-a , najszybciej byłem wstanie złożyć zamówienie na 30 czerwca więc odpuściłem i szukam jakiejś okazji może coś się trafi. Już wczoraj miałem jechać po swoją konsolke z Holenderskiego OLX ale jak się okazało konsola otwarta w celu sprawdzenia zawartości...Ja też mam coraz większą ochotę na zakup. Kupię pewnie z premierą Xenoblade 2. Zapewne końcówka roku ale może jakiś bundle wpadnie? Zobaczymy. Na ten moment zimna krew. :D
Opublikowano 15 maja 20177 l Jak coś to ja znam sklep gdzie mają neonowego nowego za 1499 zł. 20 zł kurier jeśli by było zapłacone przelewem.
Opublikowano 15 maja 20177 l Zazdroszczę SWITCH-a , najszybciej byłem wstanie złożyć zamówienie na 30 czerwca więc odpuściłem i szukam jakiejś okazji może coś się trafi. Już wczoraj miałem jechać po swoją konsolke z Holenderskiego OLX ale jak się okazało konsola otwarta w celu sprawdzenia zawartości...Ja też mam coraz większą ochotę na zakup. Kupię pewnie z premierą Xenoblade 2. Zapewne końcówka roku ale może jakiś bundle wpadnie? Zobaczymy. Na ten moment zimna krew. :DDokładnie - sam biorę z xc2. Liczę na soczystego bundla.
Opublikowano 15 maja 20177 l Zazdroszczę SWITCH-a , najszybciej byłem wstanie złożyć zamówienie na 30 czerwca więc odpuściłem i szukam jakiejś okazji może coś się trafi. Już wczoraj miałem jechać po swoją konsolke z Holenderskiego OLX ale jak się okazało konsola otwarta w celu sprawdzenia zawartości... To nie lepiej ogarnąć sobie z Polski? U nas leżą tego sterty w MM. To ogólnie jest dobra beka, w USA zabijają się o te zestawy, przepłacają, ściągają z Japonii itd. Trzeba wykupić zapas w Polsce i lecieć z tym do Stanów na h a n d e l. Edytowane 15 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 15 maja 20177 l Majowe zakupy. O panie. Ta PS3 działa jeszcze? Moja premierowa padła chyba z 4-5 lat temu, a wcale jakoś mocno nie była eksploatowana przeze mnie.
Opublikowano 15 maja 20177 l Majowe zakupy. O panie. Ta PS3 działa jeszcze? Moja premierowa padła chyba z 4-5 lat temu, a wcale jakoś mocno nie była eksploatowana przeze mnie. Wersja 80GB , chodzi , właśnie jest w trakcie pełnego formatowania dysku ..... ponad 4 godziny.
Opublikowano 15 maja 20177 l mam nadzieję, że będzie jakieś DLC z Piłsudskim. Na gierkę mi szkoda pieniędzy (wyszłoby z 400zł razem z dodatkami), ale w tej darmowej becie na pustynnej mapce spędziłem chyba z 20 godzin i się świetnie bawiłem. Myślę że Ci się spodoba.
Opublikowano 15 maja 20177 l Szczerze nigdy nie przeszedłem żadnej czesci wiec czeka mnie chyba nielada przygoda;) plus jakieś słuchawki dorzucili za free które pewnie powodują krwotok z uszu ;p Wg dziwna akcja gra nowa a okładka lekko uszkodzona w środku
Opublikowano 15 maja 20177 l Leci plusik za BF1,naprawdę przyjemna gierka w multi.Polecam też dodatek,bo mapki są świetne.
Opublikowano 15 maja 20177 l Majowe zakupy. Ehh pamiętam jak kupiłem fata, konsola sprawiała niesamowite i potężne wrażenie Edytowane 15 maja 20177 l przez Moldar
Opublikowano 16 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dzisiaj przyszło, biedny listonosz :D drugie tyle jeszcze leci do mnie to wrzucę jak dostanę(bo tak i wuj)