Opublikowano 16 maja 20177 l Tak w ogóle myślicie ze jest szansa ze jakbym poszedł z paragonem to wymieniliby mi tego bioshocka na nowa sztukę przez ta uszkodzona okładkę czy raczej spojrzą na mnie jak na debila?;p bo szczerze mówiąc coraz bardziej zaczyna mnie to kłuć. Gra do kolekcji tym bardziej kupiona jako nowa a tu taki bubel
Opublikowano 16 maja 20177 l no jak mają na półce też sztukę uszkodzoną (bo wątpię by tylko twoja sztuka była uszkodzona w tak dziwny sposób, to powinni wymienić)
Opublikowano 16 maja 20177 l Cieżko to stwierdzić bo to jest jeszcze w tej obwolucie, ktora u mnie jak i w 2 sztuczne była bez skazy wiec musieliby otwierać kolejna grę zeby sie przekonać
Opublikowano 16 maja 20177 l No wlasnie to było pierwsze o czym pomyślałem. Nie udowodnie im ze sam tego ide zrobiłem jesli bedą kombinować zeby nie wymienic
Opublikowano 16 maja 20177 l Zazdroszczę SWITCH-a , najszybciej byłem wstanie złożyć zamówienie na 30 czerwca więc odpuściłem i szukam jakiejś okazji może coś się trafi. Już wczoraj miałem jechać po swoją konsolke z Holenderskiego OLX ale jak się okazało konsola otwarta w celu sprawdzenia zawartości... To nie lepiej ogarnąć sobie z Polski? U nas leżą tego sterty w MM. To ogólnie jest dobra beka, w USA zabijają się o te zestawy, przepłacają, ściągają z Japonii itd. Trzeba wykupić zapas w Polsce i lecieć z tym do Stanów na h a n d e l. Jaki Polski sklep wysyła do Holandii sprzęcior?
Opublikowano 16 maja 20177 l pewnie żaden. chodziło mi bardziej o jakiegoś kolegę, który za pół litra wyśle ci pocztą
Opublikowano 16 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na nowy film mam trochę wyrypane, ale gierkę trzeba obadać. Złapałem minihajp po ostatnich opiniach i zdjęciach forumowiczów. Tak więc Obcy jest też u mnie. :)
Opublikowano 16 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dojechała Zelda na Switcha :) No to teraz mam dwie: Mario Kart 8 Deluxe dopiero po wypłacie bo i tak już za dużo wydałem w tym miesiącu.
Opublikowano 16 maja 20177 l lol, zawsze m yslalem ze to ten sam artwork na okladce, ale roznia sie troche
Opublikowano 16 maja 20177 l Majowe zakupy, był jeszcze Mass Effect Andromeda ale szybko poszedł na sprzedaż. Edytowane 16 maja 20177 l przez Malibu
Opublikowano 16 maja 20177 l Na nowy film mam trochę wyrypane, ale gierkę trzeba obadać. Złapałem minihajp po ostatnich opiniach i zdjęciach forumowiczów. Tak więc Obcy jest też u mnie. :) Tylko na hardzie grac, kolego drogi.
Opublikowano 16 maja 20177 l Na nowy film mam trochę wyrypane, ale gierkę trzeba obadać. Złapałem minihajp po ostatnich opiniach i zdjęciach forumowiczów. Tak więc Obcy jest też u mnie. :) Tylko na hardzie grac, kolego drogi.Oczywiście.
Opublikowano 17 maja 20177 l W El Shaddai to bym pogral i zobaczył co to.Jak chcesz zobaczyć co to, to zacznij może od demka. Na PSN powinno być.
Opublikowano 17 maja 20177 l Najbardziej przydatny kontroler w dziejach elektronicznej rozgrywki :) W prawym górnym rogu nieudolnie wymazane śmieci z biurka.
Opublikowano 17 maja 20177 l Opisz wrażenia z tej gry jeśli możesz (założysz nowy temat na PS4), jestem ciekawy opinii, bo też mam zamiar kupić ten pistolecik z grą do VR ;) Edytowane 17 maja 20177 l przez Faka