Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

no tutaj na forumku za 160zl gonią xD

a nie przepraszam 149 :cool:

Gość _Be_
Opublikowano

XCOM, Deus i Doom rakiem. Ah nie chciałbym nigdy chemioterapi w takim razie.

Gość ragus
Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem.

Opublikowano (edytowane)

Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem.

A co takiego jest w tym DLC? Czy chodzi Ci o caly Season Pass?

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Dla nadchodzącego Tekkena 7.  Z polecenia pana Di (mocno szanuje), bo poco przepłacać i kupować nowego sticka, jak można przejściowe.  Zwłaszcza dla kogoś, kto ma kilka stickow z poprzedniej generacji. Juz pozostaje tylko czekać na giereczke.   :banderas:

18555048_1339780692768426_1685370846_n.j

18601605_1339780716101757_464339406_n.jp

• Plusik 2
Opublikowano

Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek.

Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej.

• Plusik 1
Opublikowano

Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek.

Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej.

Wolałem nie ryzykować i wziac tylko ta jedno-kierunkową. 

Opublikowano (edytowane)

tak zacny zestaw nie zasłużył na robienie go ziemniakiem. wytrzeźwiej i wstaw jeszcze raz

Edytowane przez nobody