Opublikowano 22 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To chyba jest ten moment kiedy zdałem sobie sprawę co ja k,urwa robię. Prawie 350 zł za wielki karton z jakimiś k,urwa figurkami i książkami, a nawet nie ma DLC Czas chyba rozpędzić się w stronę najdalszej ściany w pokoju z lekko pochyloną głową.
Opublikowano 23 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co ten OLX to ja nawet nie wiem + DS Lite jedynie zdezelowany, działa ale trzeba go rozkrecic i krzyzak naprawic. To wszystko za 100zł - na OLX.cebula poleci pewnie za miliony
Opublikowano 23 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mario Kart 8 Deluxe dopiero po wypłacie bo i tak już za dużo wydałem w tym miesiącu.
Opublikowano 23 maja 20177 l To chyba jest ten moment kiedy zdałem sobie sprawę co ja k,urwa robię. Prawie 350 zł za wielki karton z jakimiś k,urwa figurkami i książkami, a nawet nie ma DLC Powiem Ci ze miałem to samo jak odebrałem wczoraj paczke. Druga i zarazem ostatnia limitka w moim życiu xd
Opublikowano 23 maja 20177 l Co ten OLX to ja nawet nie wiem + DS Lite jedynie zdezelowany, działa ale trzeba go rozkrecic i krzyzak naprawic. To wszystko za 100zł - na OLX.cebula poleci pewnie za miliony Łooo Hannah Montana! Plusik za to, przyjacielu. Piękna gra
Opublikowano 23 maja 20177 l Ogolnie mialem dostac 4 zl rabatu za zniszczonego DS Lite ale juz odpuscilem.
Opublikowano 24 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Małe podsumowanie zakupów z ostatniego miesiąca. Miała być jeszcze w tym tyg Disgaea 5 na switcha ale będą opóźnienia...
Opublikowano 25 maja 20177 l Destiny Cayde-6 Vinyl Figure - dodawana do preorderów bodajże w gamestopie.
Opublikowano 25 maja 20177 l Czo to za figurka? coś z destiny? Cayde-6 z Destiny. Edytowane 25 maja 20177 l przez Logan
Opublikowano 25 maja 20177 l tak jak pisze Kyo. Teraz w podobnym stylu Bungo wypuszcza jeszcze Saladina pod koniec wakacji https://bungiestore.com/products/lord-saladin-with-wolfpack-figure-set ale niestety wysyłka tylko do USA :/
Opublikowano 25 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żeby życie miało smaczek, raz sztosiwo (W101) a raz raczek (CoD BO2 w stealbooku). Jeszcze Ryse się przypałętał.
Opublikowano 25 maja 20177 l Odkładałem, odkładałem, ale w końcu trzeba zakończyć przygodę z Soulsami :)
Opublikowano 25 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szkoda że bliżej do szarości niż do bieli, ale i tak wygląda nieźle