Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

kGok6Kt.jpg

Aż sam sobie zazdroszczę  :banderas:  :banderas:  :banderas: nadrabianie zaległości z dwóch lat to najlepsze co mnie ostatnio spotkało, szkoda, że nie powstrzymałem się z Wiedźminem 3 bo gdybym miał jeszcze jego do ogrania to już w ogóle lepiej niż branie heroiny. 

Opublikowano

NH6POsE.jpg

brakuje jeszcze paru ale będą za tydzień dopiero pewnie. a two worlds pewnie kupię ponownie bo chcę w tym fajnym opakowaniu. final bez manuala :/

białe ps4 <3

Edytowane przez banzai

Opublikowano

Nie ten temat.

Opublikowano

Figurki do Disney Infinity z promocji po 1,99€ :wub:

0F1C7EBB-DE33-4540-A201-F9E5EAD90077_zps

Opublikowano
lC0gP8F.jpg

Taki kąsek mi się ostatnio trafił w CeXie :D Wydanie niemiec, ale w grze jest dostępny język angielski. Za 20zł żal było nie kupić :D

Opublikowano

cYbTDpF.jpg

Po 20 pierdolonych dniach oczekiwania w końcu mam. 

Opublikowano

Ta gra tylko na przenosniaki się nadaje. 

Opublikowano

najlepszy 2d retro platformer od lat, GOTY na każdym sprzęcie 

Opublikowano

Jest box na switcha?

Opublikowano

nie, ale pewnie w koncu bedzie, jak na wszystko. trzeba bedzie brac, to bedzie moj czwarty box shovela :obama: 

Opublikowano

Podstawka i Specter to mistrzostwo 10/10. Plague Knight odpuściłem przez dziwne sterowanie i ciągłą konieczność grzebania w ekwipunku, ale może bym jeszcze raz spróbował? Po Specter nadal mało mi Shovel Knighta.

Opublikowano

goty na swticha, średniawka na ps4

XP 

Chchailbym, zeby kazdy platformer na PS4 prezentowal taki poziom, wywolywal tyle wspomnien. Ta gra to must have na kazdej konsoli

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Idealna odskocznia od DS3 ;)

aqOFsfL.jpg

SCEP powinno się uczyć od Techlandu i zamiast loga "POLSKIE NAPISY" na froncie okładki, dawać z tyłu na folię naklejkę o tym informującą.

JakjfB6.jpg

Opublikowano

QhzePZb.jpg

była okazja... się przejdzie jeszcze raz

fizyki mają jednak swój urok, od 2/3 lat miałem głównie digitale -to nie to samo 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Tak fizyczne wydanie z napisem polski język oraz żółty kwadrat to jest to czego mi brakuje w wydaniach cyfrowych.