Opublikowano 26 maja 20177 l Aż sam sobie zazdroszczę nadrabianie zaległości z dwóch lat to najlepsze co mnie ostatnio spotkało, szkoda, że nie powstrzymałem się z Wiedźminem 3 bo gdybym miał jeszcze jego do ogrania to już w ogóle lepiej niż branie heroiny.
Opublikowano 26 maja 20177 l brakuje jeszcze paru ale będą za tydzień dopiero pewnie. a two worlds pewnie kupię ponownie bo chcę w tym fajnym opakowaniu. final bez manuala :/ białe ps4 <3 Edytowane 26 maja 20177 l przez banzai
Opublikowano 28 maja 20177 l Taki kąsek mi się ostatnio trafił w CeXie :D Wydanie niemiec, ale w grze jest dostępny język angielski. Za 20zł żal było nie kupić :D
Opublikowano 29 maja 20177 l nie, ale pewnie w koncu bedzie, jak na wszystko. trzeba bedzie brac, to bedzie moj czwarty box shovela
Opublikowano 29 maja 20177 l Podstawka i Specter to mistrzostwo 10/10. Plague Knight odpuściłem przez dziwne sterowanie i ciągłą konieczność grzebania w ekwipunku, ale może bym jeszcze raz spróbował? Po Specter nadal mało mi Shovel Knighta.
Opublikowano 29 maja 20177 l goty na swticha, średniawka na ps4 XP Chchailbym, zeby kazdy platformer na PS4 prezentowal taki poziom, wywolywal tyle wspomnien. Ta gra to must have na kazdej konsoli
Opublikowano 29 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Idealna odskocznia od DS3 ;) SCEP powinno się uczyć od Techlandu i zamiast loga "POLSKIE NAPISY" na froncie okładki, dawać z tyłu na folię naklejkę o tym informującą.
Opublikowano 29 maja 20177 l była okazja... się przejdzie jeszcze razfizyki mają jednak swój urok, od 2/3 lat miałem głównie digitale -to nie to samo Edytowane 29 maja 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 29 maja 20177 l Tak fizyczne wydanie z napisem polski język oraz żółty kwadrat to jest to czego mi brakuje w wydaniach cyfrowych.