Opublikowano 29 maja 20177 l Doszedł mi wreszcie DOOM na PS4 to moge pogonic na bąka... ale szczerze mówiąc wersja z niebieskim pudełkiem mocno ssie bagietę, ta on xboxa rozpier.dala na atomy zaje.bistością: Nawet nie wiem czy nie lepiej wyglada ta podstawowa okładka niz odwrócona wersja na "czwórce".
Opublikowano 29 maja 20177 l Tak, wiem, że kupiłem tę grę dwa lata za późno, ale za sprawą The Division wkręciłem się w grindowanie, więc postanowiłem wreszcie dać szansę Destiny. Jak mi się spodoba to wezmę dwójkę na premierę. Wersja oczywiście nówka, z nieużywanymi kodami ;)Poza tym dzięki uprzejmości znajomego, z którym prowadziłem stronę o Mass Effect parę lat temu, dostałem za darmoszkę najnowszą książkę z tego uniwersum.
Opublikowano 29 maja 20177 l wytłoczony w pudełku pasek Xbox One >> nadruk na etykietach pudełek PS4 Prawda objawiona jest ze pudelka na gierki do XBONA to najlepsza rzecz jaka ludzie kiedykolwiek podarowali ludziom. Kazda gra i kazda okladka wyglada lepiej obok grawerki na zielonym tle. Piekna sprawa, a dla Sony zal i bol.
Opublikowano 29 maja 20177 l Zakupowych fotek z zachodnimi grami nie widzę sensu wrzucać, więc trochę pedalstwa od PINGERA NAMEN NAYO!
Opublikowano 29 maja 20177 l Doszedł mi wreszcie DOOM na PS4 to moge pogonic na bąka... ale szczerze mówiąc wersja z niebieskim pudełkiem mocno ssie bagietę, ta on xboxa rozpier.dala na atomy zaje.bistością: Nawet nie wiem czy nie lepiej wyglada ta podstawowa okładka niz odwrócona wersja na "czwórce". w takich chwilach zaluje ze sprzedalem wersje na bąka. jakbys puszczal dalej na ps4 to pamiętaj o mnie, mam ochotę na drugiego calaczka
Opublikowano 29 maja 20177 l Ehhh Doom Zazdraszczam osobom które jeszcze nie ograły tego sztosa. No ja niestety zraziłem się kiepską betą multi i to zrażenie się trwa do dnia dzisiejszego :/
Opublikowano 29 maja 20177 l Nie patrz na multi. Singiel to miód jakich mało. Edytowane 29 maja 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 30 maja 20177 l Byłem kilka we Włoszech, to i do lokalnych GameStopów trzeba było zajrzeć. Najbardziej cieszę się z Has-Been Heroes, bo nie wiedziałem, że to wyszło w pudełku ;). No i bonus, bo awatar zobowiązuje.
Opublikowano 30 maja 20177 l Najbardziej kompletna wersja najlepszej odsłony serii i do trgo ON THE GO? Jeszcze jak, dood! I do tego za grosze z wykorzystaniem rabatu z reflinkow
Opublikowano 30 maja 20177 l Tak, wiem, że kupiłem tę grę dwa lata za późno, ale za sprawą The Division wkręciłem się w grindowanie, więc postanowiłem wreszcie dać szansę Destiny. Jak mi się spodoba to wezmę dwójkę na premierę. Wersja oczywiście nówka, z nieużywanymi kodami ;) Vexilium? Zawsze szanowałem.
Opublikowano 30 maja 20177 l jaki jest sens kupowac tego destiny z wszystkimi DLC jak po premierze dwojki za 3 miesiace pewnie wiekszosc ludzi sie przerzuci na dwojke?
Opublikowano 30 maja 20177 l Jaki jest sens kupować gry na XOne skoro zaraz Scorpio? Jaki jest sens kupować gry na PS4 skoro zaraz zapowiedzą PS5? Jaki jest sens [wstaw dowolną grę/konsolę] Można by bez końca.
Opublikowano 30 maja 20177 l jaki jest sens kupowac tego destiny z wszystkimi DLC jak po premierze dwojki za 3 miesiace pewnie wiekszosc ludzi sie przerzuci na dwojke? bo jak ktoś lubi takie gry to ma za 2 stówki czy po ile tam chodzi kolekcja kilkadziesiąt/kilkaset godzin zabawy na te 3 miesiące?
Opublikowano 30 maja 20177 l IMO mozna gierke hejtowac i nie kaze nikomu nabijac 1000 godzin ;) ale teraz tak łatwo dobic max level ze warto kupic chocby po to zeby ograc raidy. Nie ma lepszego co-opa w tej generacji