Hubert249 4 277 Opublikowano 8 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2014 Masz 100 % racji Krupek. Ja idąc z tymi grami do domu, przypomniałem sobie jak pół wakacyjnego dnia straciłem na zlikwidowanie czołgu w MoH. W ogóle to była moja trzecia gra na PSXa razem z Silent Hill. W MoH grałem od 17 do 20, a od 20 do 22 w SH ( bo już była noc i był klimat ) wcześniej rower i PES na zywo z kuzynami. I tak codziennie. Fajne czasy tak BTW Teraz te gry przechodzimy dość szybko, ja w tamtych czasach bez opisu i ogólnego doświadczenia z grami sporo się namęczyłem z tymi dwoma zanim zobaczyłem pierwsze credits w grach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2014 Ja jak jakiś czas temu odpaliłem MOH na PSXie to się czułem, jakbym nigdy w FPSa nie grał, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2014 Zakupy z ostatniego tygodnia, w maju przyjdzie jeszcze Nostalgia i Fire Emblem Shadow Dragon i będę miał wszystko co chce ograć na dsie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Nie zbieram gier na DSa, bo niektore podbrobki sa niemal nie do rozroznienia. Wiekszosc uzywanych gier na Allegro to piraty ze zdychajaca bateria ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Te ze stanow bralem od typa co mial z 10000 pozytywnych komentarzy, no i zawsze prosze o dokladne zdjecia, malo jest bardzo dobrych podrobek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Nie zbieram gier na DSa, bo niektore podbrobki sa niemal nie do rozroznienia. Wiekszosc uzywanych gier na Allegro to piraty ze zdychajaca bateria ;< a nie mowisz o grach na GBA..... DS ma cos w stylu sd kart a gba uzywa baterii i pokemony to prawie wszedzie podrobki Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Nie wiem, ale czesto save'y nie dzialaja, wiec myslalem, ze tez bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 a nie mowisz o grach na GBA..... DS ma cos w stylu sd kart a gba uzywa baterii i pokemony to prawie wszedzie podrobki Baterii używa, owszem, ale tylko w przypadku piratów. Co do DS-a - piraty nie mają problemy z save'ami. Sęk w tym, że podrabiane gry nie działają na DSi/3DSie. Dlatego warto sprawdzać na takiej konsolce oryginalność kupionej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Mają. Przekonałem się o tym boleśnie, gdy save się poszedł je.bać przed ostatnim bossem w Chrono Trigerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Dobrze wiedzieć, nie sadziłem ze DS tez ma podróbki, co to zakupów ostatnich:MW3 na wyprzedaży w folii wiec czemu nie, na DC znalazłem takie perełki a Book of Tyrael przeceniona byla bo naderwany ten papierek (Book Of Cain już mam wiec dokupiłem do kompletu, bardzo ładne wykonanie tych książek) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) ile dałeś za te gry na DC? mam słabosc do pudełek DC, szkoda, że żaden z producentów konsol nie idzie drogą tego typu pudełek ala PSX czy DC. Mają swój klimat. Obecnie skupiam się na NESie, potem jeszcze N64 i Saturnie, ale i na DC przyjdzie czas (obecnie pozostał mi tylko Trickstyle i MSR). Edytowane 13 lutego 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 DC gry wyszły mi po jakieś 15 euro sztuka, gry na DC to naprawdę magia i to nie mowa o samych grach, te niebieskie pudelka, okładki ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) wczorajszy wypad po angielskich sklepach z używanym staffem, w sumie bez szału ale znalazłem mojego ukochanego Bioshocka w steelbooku więc jestem szczęsliwy było jeszcze to ale stan fatalny no i 5 funtów to za drogo Edytowane 15 lutego 2014 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 ile za tego bs? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Funcik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Graty, które mi doszły od ostatniego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Masz coś ciekawego (nawet "w drodze") na Vitę, czy na razie np. gry z Plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Plus za bardzo mnie nie interesuje, gdyż w moim przypadku ten model subskrypcji się nie sprawdza (kupię plusa, naściągam gier i w nic nie gram). Na razie mam same pierdółki (Sound Shapes, Lumines, Stardust, Hotline Miami - gry, które zakupiłem na mojej pierwszej vicie), a jakieś większe tytuły w stylu Persony 4, Tearaway czy Dragon's Crown zostawiam sobie na dalszą, bliżej nieokreśloną przyszłość, bo na razie i tak muszę skończyć Ace Attorney 5 i chociaż zacząć Bravely Default. A już nawet nie mówię o zaległościach na WiiU. Edytowane 16 lutego 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2014 Ok. wklejam swoj najnowszy, konsolowy zakup z ktorego jestem bardzo zadowolony: Napisalem co nieco o samej konsoli na PPE, calosc mozna przeczytac tutaj: http://www.ppe.pl/blog-17181-3504-moj_pierwszy_next_gen___wii_u.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2014 (edytowane) moje najnowsze zakupy co smieszne, wczoraj chcac przetestowac poszczegolne tytuly na PS2, czy chodza, okazalo sie ze moje wysluzone PSTwo... nie czyta plyt. Wkurzylem sie ogromnie bo jeszcze 3 tygodnie temu jak ostatni raz bylem w domu wszystko ladnie chodzilo, a tu taka niespodzianka :confused: czysczenie lasera pomagalo tylko na chwile, wiec rozebralem konsole, odkrecilem laser, przekrecilem dosc mocno srubke od regulacji DVD, zlozylem do kupy i dziala az milo ale stracha mialem lekkiego... a Super Mario Bros. to juz trzecia moja wersji tego klasyka, dwie pozostale mam na 3Dsa (w wersji NESowskiej i Deluxe na GBC ktora aktualnie rozdaja za rejestracje w Network) EDIT zapomnialem o tych dwoch zbojach ^^' Edytowane 21 lutego 2014 przez Rayos 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Koszulka i Nintendo gierki. Oraz coś czego nie wypada umieścić obok produktów Nintendo Sentyment do hiciora z dzieciństwa zwyciężył z rozumem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Skąd koszulka i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Koszulka z Allegro, 59,90zł bez przesyłki. Wydaje się solidna, ale to wyjdzie w praniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Dobry zakup Krupek. Jak masz PS+ to koniecznie jeszcze karta 32GB potrzebna, by nie żonglować grami. Nie wiem czy w każdym Empiku, ale w Warszawie były mega wyprzedaże ostatnio i karty 32GB po 149 zł były. Ale w salonie, nie na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi