Hubert249 4 273 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 http://i.imgur.com/dNOw3wH.jpg Szacun!!! Takie zakupy to ja rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nieco w rozsypce, ponieważ w różnych terminach były nabyte.Reedycjami póki co bieżąca generacja stoi. Ten stan powoli zmierza na drugi plan, ale w połowie września wiadomo jak to było. Niby odgrzane kotlety, ale smakują wybornie. TLoU:R przeszedłem już i jestem zachwycony. Fantastyczna gra i pięknie się prezentuje (60 k/s i fHD, to powinien być standard), choć to port z poprzedniej generacji. W Metro Reduxaktualnie gram. Bardzo dobrze wygląda, jest klimatyczna i sprzedaje siarczysty policzek pozostałym odświeżonym pozycjom. Dwie gry za 140zł (nowa), a usprawnienia nie kończą się tylko na płynniejszej animacji oraz podbitej rozdzielczości. Diabła Trzeciego jeszcze nie zainstalowałem, ale to przecież klasa sama w sobie.Tę grę niedawno kupiłem. Po początkowym jęku niezadowolenia przyznam, że z każdą godziną jest coraz lepiej w każdym segmencie - od grafiki, do grywalności. Polecam.Ten SC jakoś ominął moją kolekcję. To dziwne, ponieważ serię sobie cenię, a zwiastuny niezwykle zachęcały do wydania nań okrągłej sumy. O reedycji cicho, a że w łikend przypadkiem wpadła mi w oko i to za 44zł, grzechem byłoby nie kupić. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja tam sie nie dziwie, ze nie robia reedycji slabej gry, ktora na dodatek sie nie sprzedala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nawet kolekcjonerska wersja jest bardzo tania, jakoś mi umknęła ta część. Musze nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Pewnie wyrwiesz na tych wyprzedażach w Anglii za 5F max Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 20 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 24 lata temu pewien chłopiec dostał tajemnicze pudełko, po otwarciu którego jego świat zmienił się na zawsze. Był tak podekscytowany, że nie mógł zasnąć wieczorem, a z samego rana pierwsze kroki kierował do owego pudełka... Długie niezapomniane godziny spędzone z ową niespodzianką uczyniły z niego konsolowca na całe życie... Jak w każdej bajce przyszedł czas, rozstania z ukochaną zabawką. Były inne, ale żadna nie mogła się z nią mierzyć. Dziś po wielu latach, setkach godzin poszukiwań wspomniane pudełko powróciło... a trzymający je facet patrzy na nie takimi samymi oczami jak 24 lata temu. Jestem megazajarany, choćby biorąc pod uwagę stan w jakim udało mi się dopaść NES'a. Bez wątpienia najważniejszy element kolekcji. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nówka, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nawet nie chce wiedziec skad i za ile ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie dość, że konsola to jeszcze karton wygląda jakby dopiero co ze sklepu przyniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Wypas. Ja wciąż mam dwie gry na niego, pady i pistolero... Szkoda, że sprzętowi coś (pipi)yło i glitchował we wszystkich grach. Oprócz Atari 2600 to był najbardziej oblegana konsola z braćmi za bajtla. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nawet nie chce wiedziec skad i za ile ;_; ja chcę. może być w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 540zł z przesyłką 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Coś pięknego, gratuluje i sam szukam już jakiś czas, ale alppbo bez pudełka, albo cena z kosmosu. Musze dopaść i dopadne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 20 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 24 lata temu pewien chłopiec dostał tajemnicze pudełko, po otwarciu którego jego świat zmienił się na zawsze. Był tak podekscytowany, że nie mógł zasnąć wieczorem, a z samego rana pierwsze kroki kierował do owego pudełka... Długie niezapomniane godziny spędzone z ową niespodzianką uczyniły z niego konsolowca na całe życie... Jak w każdej bajce przyszedł czas, rozstania z ukochaną zabawką. Były inne, ale żadna nie mogła się z nią mierzyć. Dziś po wielu latach, setkach godzin poszukiwań wspomniane pudełko powróciło... a trzymający je facet patrzy na nie takimi samymi oczami jak 24 lata temu. http://i59.tinypic.com/sxkkzr.jpg Jestem megazajarany, choćby biorąc pod uwagę stan w jakim udało mi się dopaść NES'a. Bez wątpienia najważniejszy element kolekcji. Nie widzę innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 http://i.imgur.com/YZEpFru.jpg tylko potem nie sprzedawaj tej wersji u nas na forum 540zł z przesyłką gdzie za tyle :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Allegro ;-) EDIT - ostatnie miejsce, gdzie spodziewałem się znaleźć. Edytowane 20 Października 2014 przez Dark_Pharmacist Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ladnie, ladnie....witaj w #nes klubie widac ze nowa i tylko otworzona do sprawdzenia zawartosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 21 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wolne w robocie i od wczesnych godzin rannych podróż w czasie . Nie sądziłem że na współczesnym tv będzie to tak dobrze wyglądać. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Dwa fajne wydania Luminous Arc II i Etrian Odyssey III (z art bookami). W arcie LA II duzo tyłków i cycków jak to przewaznie bywa. A ponizej dowod na to ze cos ze mna nie tak, kilka soundtrackow z gier. Ale co poradzic ze uwielbiam taka muzyke, a sciaganie plikow na dysk twardy to nie to samo co miec pudelko na półce z serii które sie uwielbia. Jedyny mankament takich OST to przekladanie plyt jezeli sa to wydania mult-cd. Nie moze czlowiek w spokoju posiedziec w fotelu i posluchac. Ale i tak nie zaluje. Edytowane 21 Października 2014 przez Velius 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 OSTy zacnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://i59.tinypic.com/ric2dk.jpg Wolne w robocie i od wczesnych godzin rannych podróż w czasie . Nie sądziłem że na współczesnym tv będzie to tak dobrze wyglądać. Full HD pełną gębą, nie to co współczesne szroty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nobody 3 504 Opublikowano 21 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Byłbym skończonym hipokrytą, gdybym zamęczał forumek o finansowe wspieranie nietuzinkowych gier w pierwszym, najważniejszym dla wydawcy okresie sprzedaży... a sam bym ich sobie nie sprawił. Nie mam na nie aż takiego ciśnienia, więc poczekają sobie na premierę BloodBorne wraz z ps4, lub MGS V. No i 4 stówy w ultimie z darmowa wysyłką i dlc, to w sumie niezły deal. Niech gierki te staną się kamieniem węgielnym pod odrodzenie tego wspaniałego gatunku, Amen. Edytowane 21 Października 2014 przez nobodylikeyou 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Propsuję,trzeba wspierać takie produkcje by devi i wydawcy widzieli,że ludzie chcą też grać w ciut trudniejsze i mniej oklepane tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Brawa dla tego pana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi