Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieco w rozsypce, ponieważ w różnych terminach były nabyte.

9s3bn0.jpg

Reedycjami póki co bieżąca generacja stoi. Ten stan powoli zmierza na drugi plan, ale w połowie września wiadomo jak to było. Niby odgrzane kotlety, ale smakują wybornie. TLoU:R przeszedłem już i jestem zachwycony. Fantastyczna gra i pięknie się prezentuje (60 k/s i fHD, to powinien być standard), choć to port z poprzedniej generacji. W Metro Reduxaktualnie gram. Bardzo dobrze wygląda, jest klimatyczna i sprzedaje siarczysty policzek pozostałym odświeżonym pozycjom. Dwie gry za 140zł (nowa), a usprawnienia nie kończą się tylko na płynniejszej animacji oraz podbitej rozdzielczości. Diabła Trzeciego jeszcze nie zainstalowałem, ale to przecież klasa sama w sobie.

yYJhEzN.jpg

Tę grę niedawno kupiłem. Po początkowym jęku niezadowolenia przyznam, że z każdą godziną jest coraz lepiej w każdym segmencie - od grafiki, do grywalności. Polecam.

YZEpFru.jpg

Ten SC jakoś ominął moją kolekcję. To dziwne, ponieważ serię sobie cenię, a zwiastuny niezwykle zachęcały do wydania nań okrągłej sumy. O reedycji cicho, a że w łikend przypadkiem wpadła mi w oko i to za 44zł, grzechem byłoby nie kupić.

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Ja tam sie nie dziwie, ze nie robia reedycji slabej gry, ktora na dodatek sie nie sprzedala.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie dość, że konsola to jeszcze karton wygląda jakby dopiero co ze sklepu przyniesione. 

Opublikowano

Wypas. Ja wciąż mam dwie gry na niego, pady i pistolero... Szkoda, że sprzętowi coś (pipi)yło i glitchował we wszystkich grach. Oprócz Atari 2600 to był najbardziej oblegana konsola z braćmi za bajtla.

Opublikowano

24 lata temu pewien chłopiec dostał tajemnicze pudełko, po otwarciu którego jego świat zmienił się na zawsze. Był tak podekscytowany, że nie mógł zasnąć wieczorem, a z samego rana pierwsze kroki kierował do owego pudełka... Długie niezapomniane godziny spędzone z ową niespodzianką uczyniły z niego konsolowca na całe życie... Jak w każdej bajce przyszedł czas, rozstania z ukochaną zabawką. Były inne, ale żadna nie mogła się z nią mierzyć. Dziś po wielu latach, setkach godzin poszukiwań wspomniane pudełko powróciło... a trzymający je facet patrzy na nie takimi samymi oczami jak 24 lata temu.

http://i59.tinypic.com/sxkkzr.jpg

Jestem megazajarany, choćby biorąc pod uwagę stan w jakim udało mi się dopaść NES'a. Bez wątpienia najważniejszy element kolekcji.

26141_0_f.jpg

Nie widzę innej opcji :P

Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano (edytowane)

Allegro ;-)

EDIT - ostatnie miejsce, gdzie spodziewałem się znaleźć.

Edytowane przez Dark_Pharmacist
Opublikowano (edytowane)

Dwa fajne wydania Luminous Arc II i Etrian Odyssey III (z art bookami). W arcie LA II duzo tyłków i cycków jak to przewaznie bywa.

A ponizej dowod na to ze cos ze mna nie tak, kilka soundtrackow z gier. Ale co poradzic ze uwielbiam taka muzyke, a sciaganie plikow na dysk twardy to nie to samo co miec pudelko na półce z serii które sie uwielbia. Jedyny mankament takich OST to przekladanie plyt jezeli sa to wydania mult-cd. Nie moze czlowiek w spokoju posiedziec w fotelu i posluchac. Ale i tak nie zaluje.

b9aj2a.jpg

2ups9jr.jpg

Edytowane przez Velius
  • Plusik 9
Opublikowano

http://i59.tinypic.com/ric2dk.jpg

Wolne w robocie i od wczesnych godzin rannych podróż w czasie :sorcerer: . Nie sądziłem że na współczesnym tv będzie to tak dobrze wyglądać.

Full HD pełną gębą, nie to co współczesne szroty. :)