XM. 10 821 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Chlopaki z tematu niegrania w gry mowili ze ponoc nie ma lepszego lekarstwa na bycie graczem: Będziesz mógł legitnie dissowac gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 no z bonanza dzieja sie od jakiegoś czasu niepokojące rzeczy srakuza, wildlands, androbieda, co nastepne? ;/ Też nie wiem, szanować jak do tej pory czy jednak przehajpowany użytkownik? Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Balety czas zacząć! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 no z bonanza dzieja sie od jakiegoś czasu niepokojące rzeczy srakuza, wildlands, androbieda, co nastepne? ;/ Kiedyś szanowałem gdy biegaliśmy razem w MGO i pawcio kratos krzyczał w oddali ROKETTO PANCHO, a dzisiaj granie na kolanach u mazzeo, ukrywanie się z no man's sky by nikt nie zobaczył a na koniec wildlands czyli "baza większa niż afryka". A teraz ten klejnot gejmingu. Do tego piękne awatarki diamond dogs w sygnaturze od bonzy otrzymałem. Piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 okladka tekkena 7 to niezly rzyg Kermit no co ty, stworzyli bundla dla ciebie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 szkoda ze nie ma malowania na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wiecie za co uwielbiam austriackie Lidle ukryte gdzies na uboczu? Wchodzisz sobie do takiego i widzisz te kosze pelne wyprzedazy, gry po 10, 15, 20 ojro az szkoda nie brac. Tym razem DE MD za 15,- Taka anegdota: w Berlinskim Saturnie lezy steelbox tej gry od paru miechow za 10 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Spoko, ja sie tam ciesze z tego co mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 wybór między bombermansem na 3h gry, a trpg był raczej prosty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 SFII sie nie pochwalisz? bo widze plakat w tle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 SFII sie nie pochwalisz? bo widze plakat w tle ;) Ten plakat sympatyczny pan z games4you dorzucił gratisowo razem z cukierkiem cytrynowym ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 184 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie wiem co się dzieje, moje suty płoną. Dzięki Dave :rose: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ukyo juz wydal wyrok. Dawaj szybko na PT poki trzyma cene. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 ram pam pam (pipi) (pipi) (pipi) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 007 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Crashe przed premierą też będzie Czezky gonił na lewo? Jak tak to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ależ psn będzie przeciążony od wiadomości z wyzwiskami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzyb_2 11 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Obrzydliwe są okładki na ps4, chyba i w tym aspekcie chcieli nawiązać do ps2. PS3 to była konsola premium i pudełka premium, ps4 jak ps2 popelina dla masówki. Wrzucajcie więcej zdjęć z ps3/x'one bo rzygać się chce na widok tej niebieskiej s(pipi)iny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 692 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie mogłem przejść obojętnie przy takiej cenie :) Przydałby się Skyward Sword zremasterowany na Wii U, akurat tej części nigdy nie ograłem.PS. Uwielbiam te pudełka i okładki. IMO świetnie się prezentują. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 007 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wypier.doliłem dwie i pół bańki czy tam trzy stówy na kolekcjonerkę tej zeldy na Wii U (nie pamiętam ile dokładnie kosztowała, Rayos przypomni). Nawet jej nie rozfoliowałem. Trochę lat wstecz, mimo że nie grałem na Nintendo to wierzyłem w rozwój tej firmy, z czystej filantropii podszytej skrajnym idiotyzmem kupiłem trzy egzemplarze tej gry. Dwa nadal są w folii, jeden rozfoliowałem i dałem sobie spokój (dla niedowiarków fotki. Chwilę przed zakupem trzech egzemplarzy na Wii, kupiłem jedną sztukę na GameCube. Nie odpaliłem nawet, bo w ekstrimie przeczytałem, że jednak wersja Wii fajniejsza i jest lustrzane odbicie świata, więc warto poczekać. Nie warto. Fałszywy mesjasz. Nie wiem ile płacą pochlebcom w internecie, ale nadziałem się na ich haczyk, kupując pod wpływem H-Y-P-E słabą grę pięć razy, choć mógłbym mieć za to wakacje w turcji. Są trzy serie, którymi się zawiodłem - Zelda, Earthbound, Metal Gear Solid. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ja kupiłem jedną sztukę miesiąc po premierze na Wii za 100zł i w tej cenie nie jest to zła gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ping mówi chyba o nowej zeldzie a nie tp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ping no ale nowa Zelda jest mesjasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Twilight princess? Na wiiu limitka z amiibo i ost 180 zł drogi kawalerze. Bardzo fajna zelda, dużo lepsza od nudnego wind Waker. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Rayos 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ping mówi chyba o nowej zeldzie a nie tp. No z tego co czytam to kupił kolekcjonerke TP HD na Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi