Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale kolekcjonerki TP HD kosztowała 170-180 wszedzie wiec od chyba z Azerbejdżanu musiałby brać i wydaje mi się ze pluje teraz do nowej.

A hói ale nie wiem na sto pro, może ping mówił jednak o tp.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Qr6ZORo.jpg

Jeżeli zrobi się od asasynów przerwę, to w takie Syndicate gra się całkiem przyjemnie. Z drugiej strony w grę wskoczyłem zaraz po ukończeniu Unity i jest równie dobrze.
Titanfall II gorąco polecam, bowiem podobnie jak znakomity Doom, to świetna odskocznia od klasycznych przedstawicieli gatunku FPS. No i warto zaznaczyć, że to jedna z najlepiej zoptymalizowanych gier ostatnich lat. Grafika jest niezwykle miła dla oczu, a całość trzyma betonowe 60k/s. i to na każdej konsoli (podobno w Destiny drugim się nie da).

W Tekkeńca nowego pograłem wczoraj raptem kilka godzin. Tryb fabularny to koszmar. Grafika pamięta czasy poprzedniej generacji. Muzykę z miejsca należy zmienić na tę z dwójki/trójki, ewentualnie powsadzać na arenę zmagań fantastyczne "Moonlit wilderness". Najnowsze niesnaski w rodzinie Miszimów raczej szału nie zrobią jak za czasów PSX/PS Dwa, ale gra się póki co nieźle.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy ostatniego tygodnia. W końcu udało się dorwać PS3 60 GB ze wsteczną kompatybilnością z PS2. Od zawsze to było moje marzenie, kij też, że to moja trzecia PS3.

18871175_811868178988431_1963916787_n.jp

Opublikowano

Po ile chodzą te faty 60gb? Tez mam taką, kórva waży chyba z 10 kg.

Opublikowano

Ja wyrwałem za 100 zł. Ale napęd był zwalony. Plomba jeszcze była, więc nie rozkręcał jej nikt. Ja już plombę zerwałem by napęd wymienić.

Opublikowano

Ja wyrwałem za 100 zł. Ale napęd był zwalony. Plomba jeszcze była, więc nie rozkręcał jej nikt. Ja już plombę zerwałem by napęd wymienić.

Dobra cena, ciekawe jak z pastą sytuacja czy nie wyschnięta na wiór. Sprawdź czy ci nie będzie wiatrak wyć po godzinie gry

Opublikowano

Wyć wyje, w sumie można by tą pastę wymienić, bo w końcu 10 lat już na niej jedzie. Ale i tak konsola jest dużo ciższa od mojej pierwszej ps3, która złapała ylod.

Opublikowano

Twilight princess? Na wiiu limitka z amiibo i ost 180 zł drogi kawalerze.

Bardzo fajna zelda, dużo lepsza od nudnego wind Waker.

Ale kolekcjonerki TP HD kosztowała 170-180 wszedzie wiec od chyba z Azerbejdżanu musiałby brać i wydaje mi się ze pluje teraz do nowej.

A hói ale nie wiem na sto pro, może ping mówił jednak o tp.

Rayos ma rację. Zapłaciłem za nią 179pln w sklepie best-play. Cena mi się pokiełbasiła z limitką Bravely Second za 279zł. Taka sama historia jak z Zeldą, nawet z folii nie wyjąłem. Na (pipi) mi to było, to do dziś zachodzę w głowę. Albo jak od Czezkiego kupiłem Devil's Third za coś ponad stówę bo kusił, że nie będzie dało się dostać nigdzie. Pewnie już wtedy wiedział, że szykuje się przecena na hurtowni i będzie po 60zł dostępna xD

Opublikowano

ayyy xd 

Opublikowano

xd

Opublikowano

Wyć wyje, w sumie można by tą pastę wymienić, bo w końcu 10 lat już na niej jedzie. Ale i tak konsola jest dużo ciższa od mojej pierwszej ps3, która złapała ylod.

Wymieniałem wierzchnią warstwę pasty i niewiele to dało, trzeba odklejać cpu czy tam gpu, i się dostać do środka bo tam zasycha i robi szkody, ale można łatwo sobie tak konsole rozwalić. Najlepiej dać komuś pewnemu co się tym zajmuje.

Opublikowano

Jeszcze pamiętam, że się zastanawiałem głośno, że na chu,j mi to i tak nie zagram, a Czezky sprytny sprzedawca lobbował że bierz bierz bo dla Ciebie zabraknie :dynia:

Good times. Z niezagraniem się sprawdziło, wolałem tłuc acziwmenty w (pipi)gierkach z id@xbox.

No ale do Dave'a żalu nie mam, żeby nie było :sapek:

Opublikowano

Prawie wszyscy chwalą to i ja postanowiłem "posouslajkować" w industrialnych klimatach  :P

DIenqy6.jpg

Opublikowano

V2 zakupione toteż skończyły się mi wymówki dla senior Kazuba w potyczkach U4. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak ja lubię, kiedy po tygodniu leżenia paczki z Japonii w WER Warszawa i psychicznym przygotowaniu się na odebranie kwitu od celników, dostaję w piątek popołudniu informację z sekretariatu, że "paczka z jakimiś chińskimi znaczkami" na mnie czeka :banderas:

jc01Nte.jpg

mvVysE4.jpg

J9WQ9EG.jpg

VkgGcSI.jpg

2azOTYw.jpg

Czy wspominałem już, że uwielbiam zamawiać u Japończyków? :usmiech: Wszystko w sztywniutkim stanie, czysta przyjemność to rozpakowywać. Te naklejki, których nigdy nie wykorzystam :fsg: Dowiedziałem się niedawno, że trzecia część Rocket Slime'a jest w trakcie tłumaczenia przez fanów i prace są dosyć zaawansowane, więc zamówiłem swoją sztukę - będzie spokojnie czekać na półce razem z Dai Gyakuten Saiban (na którego translację trzeba będzie raczej czekać o wiele dłużej.. :frog:). Przy okazji była też jedynka na GBA za grosze - ponoć da się spokojnie grać bez rozumienia tekstu, jest prosta, no i nie ma walk tanków.

Gdybym miał większą kolekcjonerską szajbę to jak nic budowałbym japońską kolekcję GB/GBA - te pudełeczka są po prostu fantastyczne.

Opublikowano

BEnjX1Rh.jpg

Amerykański w101, pal licho ze nie odpale go na wii u swoim bo region lock bo to sie obejdzie ale kórwa on ma biały bok pudelka i cały misterny plan w piz.du

Opublikowano

Jak ja lubię, kiedy po tygodniu leżenia paczki z Japonii w WER Warszawa i psychicznym przygotowaniu się na odebranie kwitu od celników, dostaję w piątek popołudniu informację z sekretariatu, że "paczka z jakimiś chińskimi znaczkami" na mnie czeka :banderas:

japońskie pudełka od gierek na gba to czysty seks

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Starfy to bardzo prawa seria, szkoda że w europie nie znali. Slime Mori Mori mam w boxie na GBA, dwójkę w boxie na NDS (ale wersję hamerykańską, nie japońską), że trójka wyszła to nawet nie wiedziałem. Szanuję jak ojca świętego i dziękuję za to, że jesteś. Wolę jednego chmurę niż 100 figarów przepisujących posty z gafa.

Opublikowano

pQodU4g.jpg

Kolejne łowy :D

DMC 2 uzupełniło moją trylogię, a kosztowało tylko dychę. PoP podobnie jak DMC uzupełniło komplet na PSP za jedyne 15zł, a na tego NFSa czaiłem się już od jakiegoś czasu i jak zobaczyłem za 10zł to brałem w ciemno.

Opublikowano

Lepsze niz przereklamowany teken

Opublikowano

Mam w co grać, ale i tak bym kupił - czekałem na spatchowanie. Wczoraj chodzę po Empiku, gdzie rzadko oglądam gry, bo najczęściej ceny są chore, a obsuwy premier spore. Patrzę - na gierce przyklejona cena 109zł. To kupiłem :potter: Na bank Ktoś się je.bnął i nakleił naklejkę nie od tej promocji co trzeba ;]

f5e671956baea326med.jpg

Opublikowano

Możliwa promka, gierki EA zawsze szybko z ceny leciały. Tak czy siak i tak o 109zł przepłaciłeś.