Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

jhy4g2.jpg

szkoda, że nie mam SNES'a ;_; (kupiłem za 50zł SNSP-ZL-UKV)

Edytowane przez Bjały

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Infamous i Uncharted zaliczone, czas na

s67gug.jpg

Opublikowano

Brawo nobody, moja kopia The Evil Within dostane jutro :)

Opublikowano

Gratki, polecam przejść najpierw X, potem X, potem trójkę, a potem znowu X.

Opublikowano

Spoko, przeszedlem wieki temu na piracie, a dzis mialem dobra okazje, to kupilem :D prawie za darmo

Opublikowano

Przed edycja posta chcial bo pytal ile moze za to dostac :whistling:

Opublikowano

Kanadyjska wersja oplacala sie bardziej niz ladne europejskie pudelko?

zaoszczedzilem ok 30zl, zbieram tylko gry Nintendo, to przejde i pojdzie na handel, pudełko mi nie robi.

Opublikowano

Rayos będziesz sprzedawał pózniej tego Metal Szluga?

Opublikowano

Bluber, nope :D

Popatrz sobie Szarku na ebayu/archiwum allegro po ile schodzi. To dość rzadka gra na PSP

Opublikowano

Prawdziwy unikat :)

Opublikowano

Nie wiem czy gra schodząca za 15-20 funtów jest unikatem, ale do grania to się słabo nadaje - bardzo kiepskie konwersje ze spadkami framerate w miejscach, w których nie powinno dropować (w MS czasami gra zwalnia, żeby gracz ogarnął co się dzieje na ekranie, w konwersji na PSP po prostu szarpie, bo konsola nie wyrabia).

Sam kupiłem na allegro ze 2-3 lata temu za symboliczne dwie dychy.

Opublikowano

Ja kupilem za niewiele więcej, i dziwne, nie pamiętam tych dropów :confused: Ale może pamięć szwankuje, bo ostatni raz w tę antologię grałem parę lat temu. Wczoraj przeszedłem 3 misje MS i chodziło bdb (ale odpalone na psp go, nie na starym 1k moim).

Ale to nieistotne, i tak kupiłem tę grę tylko i wyłącznie do kolekcji.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Z tego co kojarzę to antologia chodzi dobrze, jedynie z(pipi)ana jest wersja z psn na psp/vite bo sa mega dropy

Opublikowano

pierwszy raz coś tu wklejam, wczoraj przyszło, Wolf po okazyjnej cenie, aż sie zdziwiłem że przyszedł w folii i klimatyczny Alien  :excl:

ER8DGXH.jpg