Opublikowano 27 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykle nie kupuje gier po pijaku, ale kiedy już kupie... a mogłem jakis nowy tytuł za to kupic ;_; nawet nie mam kiedy w to grac...
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. poszedlem wczoraj do sklepu z gierkami pod robota z 30zł w portfelu, zeby kupić fable (na stronie sklepu był za 28zł, więc jeszcze na bilet powrotny styknie), a tu pani za lada mowi, ze maja promo i fable jest za 15zł. Zapytałem czy maja jeszcze jakies promocje, a ona na to, ze wszystkie uzywane gry na 360 są po 20zł, więc wziąłem jeszcze gierkę pana sudy51. wróciłem do domu z buta, ale myślę, że było warto
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Miałeś 30zl, gierki za 35 kupiłeś ale cos kłamiesz albo pani zaplaciles w naturze te 5zl
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Na powrotny mialo zostać 2zl z 30zl bo gierka w cenie 28 tak to zrozumiałem
Opublikowano 27 czerwca 20177 l No to mamy zagadke, trzeba bedzie zalozyc jakas komiske sledczą i wyjasnic sprawe Edytowane 27 czerwca 20177 l przez Velius
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Pomylilo mu sie. Skoro Fable bylo za 15 to reszta uzywek tez po 15 pewnie. SHERLOCKU
Opublikowano 27 czerwca 20177 l fable nowka za 15, uzywki na 360 po 20zl. miałem 30zł w bilonie, a dodatkowe 5zł uzbierałem z monet skitranych w portfelu na czarną godzinę. sklep to gamestacja w ch land
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Motorstorm fajna okładka, moja pierwsza gra na PS3. Pykało się, ojj pykało.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l No szkoda że zgubili się po drodze z Motorstorm bo marka miała na początku fajny pomysł na siebie.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l zwykle nie kupuje gier po pijaku, ale kiedy już kupie... a mogłem jakis nowy tytuł za to kupic ;_; nawet nie mam kiedy w to grac... Pytanie o inną platformę, ale w ogóle warto sobie oczy wypalać dla Xenoblade na 3ds-a?
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Dawno nie było u mnie żadnego raczka Edytowane 28 czerwca 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 28 czerwca 20177 l zwykle nie kupuje gier po pijaku, ale kiedy już kupie... a mogłem jakis nowy tytuł za to kupic ;_; nawet nie mam kiedy w to grac... Pytanie o inną platformę, ale w ogóle warto sobie oczy wypalać dla Xenoblade na 3ds-a? na 3DS sa jakies problemy z framerate i gierka nieco gorzej wyglada. ja to bede ogrywac na wiiu, ale raczej za kilka miesięcy, bo zbyt wiele gier molochów ostatnio ogrywałem... potrzebuje teraz gierki na 10h, a nie kuźwa kolejnego zjadacza setek godzin.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Dawno nie było i mnie żadnego rączka Na day one dostalem milion minusow za ten zakup. Czekam na hipokryzje teraz po czasiw, bo to dobra gra jest :) ode mnie plusik oczywiście.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to odpalam nostalgie :) ale mam ciśnienie na to, browar już nalany. I kilka gierek z ostatnich tygodni
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KUUU.RWAAA ILE DOBRA Najpierw porcja czegoś starszego. Miały być tylko Mariany, ale Pan z OLX miał fajne ceny to wziąłem kilka innych. Pięknie pięknie pięknie. Osioł Kong i Kapitan Grzyb od forumowicza!
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjechała zaległość Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Empik się spisał, wczoraj wysłane, dziś do odebrania w salonie. Do tego jeszcze gra na ds'a. Edytowane 29 czerwca 20177 l przez Shen