Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aż się muszę pochwalić - pierwsza stacjonarna konsola od czasu ps2 i pierwsza konsola w ogóle od czasu zakupu PSP. A do tego szmatławiec i parę sztosuw do kolekcji Aż sam jestem ciekaw, czy uda mi się wrócić do grania
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Kolega takie zakupy zrobił, a mi się plusy skończyły na jakieś gierki o wyrośniętym szczurze i małych samochodzikach xd Jutro dam
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Kazetwu niezłe sztosiki zapodał A ode mnie raczek w steelbooku. Miało byś jeszcze BF2 BC, ale koleś juz nie miał niby. 15zeta z grą za tego steela do kolekcji to dobry interes.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l (pipi) a u mnie w mieście nigdzie nie ma........:why: Czyżbyś był z Wrocławia? Ja już się poddałem i czekam na drugą partię.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l W kolejce po dobro To zlecenie do czego? Dostosowanie ceny do konkurencji czy zamówienie internetowe?
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Last, but not least... (i dla odmiany od tylca ;) ) I od przodu jak ktoś woli :)
Opublikowano 30 czerwca 20177 l To juz chyba ta pora zeby administracja zmienila wyswietlanie slowa "crash" na "sr.ash".
Opublikowano 30 czerwca 20177 l ile jest gier w tej trylogii? Bait? wulkanem intelektu to Ty nie jesteś
Opublikowano 1 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzeń dobry pan Spencer Edytowane 1 lipca 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 1 lipca 20177 l Jak nas je.bany w konia zrobił Ragi dla pewnosci Edytowane 1 lipca 20177 l przez _Be_
Opublikowano 1 lipca 20177 l najgorszy zakup tygodnia na tej liscie... Edytowane 1 lipca 20177 l przez okens
Opublikowano 1 lipca 20177 l najgorszy zakup tygodnia na tej liscie... I po ch,uj robisz cw? Masz juz tak sprany mózg?
Opublikowano 1 lipca 20177 l Najgorszy zakup? W kilka dni pękło 20h GRANIA w Quantum Braeke, jeszcze jedna walka na hardzie i pęknie 1000/1000gs A zara no nawet nie wiem za co się zabrać tyle dobra. Może Sunsecik, może Gerasy. Ajjj... Edytowane 1 lipca 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 1 lipca 20177 l No nie jestem, ale zawsze chciałem sprawdzić. Ze strategii na konsolę grałem w demo RUSE i pamiętam, że nawet mi się podobało.
Opublikowano 1 lipca 20177 l To takie małe co nieco dla odmiany od tych wszystkich "kraszów" :D Za NOLF'a prawilny plus sie nalezy. Fantastyczne giereczki, szkoda ze wyszly tylko 2 czesci.