Opublikowano 5 lipca 20177 l Wspaniały zakup A właśnie, ile dałeś za akumulatorki z ładowarką? Edytowane 5 lipca 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 5 lipca 20177 l Wspaniały zakup A właśnie, ile dałeś za akumulatorki z ładowarką? 110 zł z wysyłką kurierem.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Oto zwykły niezwykły xkloc360. Kupiony od znajomego z forumka. Pierwsza wersja z 2006r (xenon czy jakoś tak). Oczywiście naprawiony po RRODzie i stosownie zmodyfikowany, gdyż znajomy jest elektronikiem z zamiłowania. Dodane wentylatory, nowa pasta, wyprowadzone złącze na zewnętrzny dysk SATA i dodatkowe wyprowadzenie dla zastosowania zasilacza ATX z peceta zamiast XBOXowego klocka, który kosztuje więcej niż ta konsola jest warta. Zamierzam dokupić sobie do tego pada, jakiś dysk (ale raczej typowo xboxowy i wywalić te zewnętrzne złącze sata) i grzać w chałupie aż miło :DKosztował mnie równowartość trzech czteropaków. Edytowane 5 lipca 20177 l przez Quake96
Opublikowano 5 lipca 20177 l @up, piękna rzecz i zayebista zajawka kolegi, sam mam podobnątyle, że to GPU prawdopodobnie i tak padnie - postaw tego xa tak, żeby się nadmiernie nie grzał, inaczej kulki BGA znów polecą...najlepiej jest go ustawić poziomo, na dystansach ___________a odnośnie Xbox One to:dla kogoś kto do tej pory nie miał łana tylko PS4 - dobra opcjasztosów jest co prawda kilka, ale za to na długie godzinyw sumie zazdroszczę tym, co jeszcze nie zrobili GoW4 lub Forzy Horizon 3 Edytowane 5 lipca 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 5 lipca 20177 l No właśnie jest na tyle zmodyfikowany, aby się nie grzał. Kumpel dołożył tam wentylatory, podkręcił im obroty i konsola po 3 godzinach testów nie wykazywała oznak porządnego nagrzania nawet. Ma dorobione otwory wentylacyjne. Póki co muszę skompletować resztę, bo do xkloca mam tylko tyle co na zdjęciu.
Opublikowano 5 lipca 20177 l jtag ? :) jeśli tak, to na freestyle dashu można mieć wgląd na temperaturę GPU i pamięci_______________u mnie dziś wpadł : k l e j n o c i k Edytowane 5 lipca 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 5 lipca 20177 l Nieee, on to jakoś hardware'owo zmodyfikował. Nie wnikam już co i jak, ważne że skutecznie. Za te pieniądze to i tak dobrze, że działa, bo sam kabel wart połowę ceny :D
Opublikowano 5 lipca 20177 l jtag ? :) jeśli tak, to na freestyle dashu można mieć wgląd na temperaturę GPU i pamięci _______________ u mnie dziś wpadł : k l e j n o c i k Zolty znaczek fee no i na boksie to to Ci nie pojdzie panie!!!!
Opublikowano 5 lipca 20177 l 1. właściciel widocznie miał bundle packa z PS4 slimw sumie jest deal, wymieniłem co ograłem, mam klejnot'amagia olx'abtw. @Heisenbergna xboxie to Panie za mało terafanków na takie grafikezrobili av, jak to ma w zwyczaju Guerrilla Games Edytowane 5 lipca 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 6 lipca 20177 l horizon, tyskie i xbox one - coż za comboPo czteropaku tyskiego to i horizon na ixie pójdzie.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cos długo szło, teraz powoli trzeba Switcha skombinować
Opublikowano 7 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prosiaczek i SPESZIAŁY Z LIDLA Edytowane 7 lipca 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 7 lipca 20177 l jtag ? :) jeśli tak, to na freestyle dashu można mieć wgląd na temperaturę GPU i pamięci _______________ u mnie dziś wpadł : k l e j n o c i k Zolty znaczek fee no i na boksie to to Ci nie pojdzie panie!!!! Może się nie znam, ale "nie przeznaczone" w tym przypadku nie powinno być pisane łącznie?
Opublikowano 7 lipca 20177 l Może się nie znam, ale "nie przeznaczone" w tym przypadku nie powinno być pisane łącznie? Masz rację, nie znasz się. Wszystko jest napisane poprawnie :)
Opublikowano 8 lipca 20177 l No to można iść na miasto . Wysyłka kosztowała 3 funty. Zamówiłem torbę w środę, przyszła dziś DHL-em. Edytowane 8 lipca 20177 l przez Di