aux 3 784 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dobre gierki, ale powiedz co tam pod spodem leży Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hehehe, cfaniak pewnie coś na Xboxa ukrywa szuja jedna. A taki wierny fan tylko#Playstation a tu dzięki bystremu oku aux'a może wyjść szydło z worka. Mój zakup, testy wypadły znakomicie. Mogę podłączyć pod PS4 co tylko chce. Pada od Xboxa 360, pada od Xboxa One, pada od psOne. NegCona. Dowolną kierownicę, Logitecha, sprawdzałem w DC, działa!!! Zakup Roku!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ile za takie cudo? na pewno dziala ze wszystkim bezproblemowo? ja np z nieoryginalnymi padami czy nawet oryginalnym DS2 podpietym po usb w takich nowszych fifach mialem problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Proszę o nazwę tego urządzenia. Jeśli da się korzystać z pada od Xboksa/Xboksa One to może zacznę grać na PS4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 co to jest? też chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cóż to za czary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A działa to też z innymi konsolami, np. z X360 i PS3? Najlepiej napisz pełną nazwę urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) nie zdążył kupić, a już sprzedaje http://olx.pl/oferta/cronusmax-CID99-ID7xFHt.html#e2fc90be60 Swoją drogą, strasznie pokrętne rozwiązanie (adapter). Edytowane 23 Października 2014 przez Andreal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Zakup roku, a już sprzedaje? XDDD SONOWCY WYŚCIGOWCY. Tłumaczenie, że ma dwie sztuki za 3... 2... 1... W każdym razie sprzęcik niedrogi: http://www.ebay.com/itm/Latest-CronusMAX-ControllerMax-Controller-Add-on-for-Xbox-One-Xbox-360-PS3-PS4-/161351989514?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item259153f90a Kupiłbym, ale jak widzę takie alpejskie kombinacje: Which platforms are currently supported? Xbox One - The original Mircosoft XBOX One Controller has to be connected by USB cable to first initiate controllers on the XBOX One game console. Xbox 360 - The original Mircosoft wired XBOX 360 Controller is needed to first initiate controllers on the XBOX 360 game console, (wireless XBOX360 controller + play & charge kit does NOT work). PS3 PS4 - The original PS4 Dual Shock 4 Controller has to be connected by usb cable at all times on the Playstation 4 game console. A Windows-PC & MaxAim plugin is required while using the keyboard & mouse together. Windows PCWhich controllers work with what? PS3 Controller Wired Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC PS3 Controller Wireless Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC* PS4 Controller Wired Works On: PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC PS4 Controller Wireless Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC* Xbox 360 Wired Controller Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC Xbox 360 Wireless Controller Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC** Xbox One Wired Controller Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC Xbox One Wireless Controller Works On: Not Yet Supported – Under Development Wii U Pro Controller Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC* Wii Remote + Nunchuck Works On: Xbox One, Xbox 360, PS3, Windows PC Keyboard & Mouse Works On: PS4†, Xbox One, Xbox 360, PS3****Requires Bluetooth Dongle**Requires Wireless Receiver***Requires Windows PC running our MaxAIM Plugin†Requires Minimum v1.50 firmware. DS4 controller has to be connected by usb cable at all times. Requires Windows PC running our MaxAIM Plugin. To jednak dziękuję. Wcale nie taka fajna zabawka jak Ussr pisze . Edytowane 23 Października 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To jak pięknie działa czy szit bo śmierdzi podstępem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 pewnie jak klasyczny polski bizmesmen kupil tanio dwa by jeden sprzedac drogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zakup roku no no Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) niesamowite urządzenie, mogę podłączyć pada od x360 i xbone do kompa z windowsem i grac w gierki na pc! dealbreaker Edytowane 23 Października 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 niech sie ussr wypowie i nie osadzajmy go ale mi to jednak pachnie zrobieniem sztucznej reklamy na forumku by szybciej sprzedal bo jednak po dluzszym sprawdzeniu wyszlo jaki to badziew a 200zl ulica nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kilka growych pierdów, które nikogo oprócz mnie by nie zainteresowały: Kolekcjonerka Maddena z zewnątrz w takim sobie stanie. Grę mam od dawna, ale zdecydowałem, że wciągnę też limitkę ze względu na dodatkową grę w środku (jest nią NFL09 Head Coach - tryb menedżerski). Oprócz tego z rzeczy w miarę zjadliwych jest RAGE, którego kupiłem kilka lat wstecz na PS3, ale doczytujące się tekstury mnie wkur.wiały, trzeci AC, D2, które kiedyś sprzedałem i żałowałem, no i Batman - na PC pograłem kwadrans, wyglądał świetnie, mam nadzieję że przeboleję downgrade graficzny. Reszta to w zasadzie wypełniacze żeby uzupełnić kolekcję. No, jeszcze Tokyo Racer Drift jest spoko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Plusik za Rage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kilka growych pierdów, które nikogo oprócz mnie by nie zainteresowały: Kolekcjonerka Maddena z zewnątrz w takim sobie stanie. Grę mam od dawna, ale zdecydowałem, że wciągnę też limitkę ze względu na dodatkową grę w środku (jest nią NFL09 Head Coach - tryb menedżerski). Oprócz tego z rzeczy w miarę zjadliwych jest RAGE, którego kupiłem kilka lat wstecz na PS3, ale doczytujące się tekstury mnie wkur.wiały, trzeci AC, D2, które kiedyś sprzedałem i żałowałem, no i Batman - na PC pograłem kwadrans, wyglądał świetnie, mam nadzieję że przeboleję downgrade graficzny. Reszta to w zasadzie wypełniacze żeby uzupełnić kolekcję. No, jeszcze Tokyo Racer Drift jest spoko. Patrzac na czestotliwosc i ilosc zakupow to: a) Mieszkasz w pałacu 200m2 b) Trzymasz gry w piwnicy c) Mieszkasz razem z grami w piwnicy Gdzie Ty to trzymasz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przy odpowiednich regałach na 1m2 można bez większych problemów zmieścić +/- 1200 pudełek o standardzie DVD. Do zrobienia gameroomu wystarczy mała klitka 20m2 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 1200 pudełek to Ty miales pewnie z kilka lat temu, teraz to z dodalbym jedno zero... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ping to w ogóle jest nietentego że jeszcze nie wstawił nawet jednego zdjęcia pomieszczania w którym trzyma gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ping właśnie ogarnięty, wie, że połowa forumka z Wrocławia to nie chce żeby było "ej, pożyczysz mi grę?" Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Chodziło mi raczej o skalę. Przy powiedzmy 20 metrach, masz wystarczającą powierzchnię ścienną, by ustawić regały o szerokości 70cm/wysokość 2m (które mieszczą ~400 sztuk/każdy) w odpowiedniej dla swoich potrzeb ilości. Na środek takiej gamingowej piwnicy pakujesz wygodną kanapę, a przed nią TV z meblościanką mieszczącą wszystkie używane aktualnie konsole. Za plecami robisz sobie z kolei retro kącik - na luzie da się wszystko fajnie ogarnąć. Zresztą te gaming roomy z zachodnich for też nie są jakoś niesamowicie wielkie . Ogólnie jestem zwolennikiem godzenia swojego hobby z normalnym życiem w taki sposób - pokój gierkowy można zamknąć i udawać, że go nie ma, w salonie nie walają Ci się przynajmniej plastikowe zabawki. Do tego masz swoje własne miejsce na "ucieczkę" od rzeczywistości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dasz PIngu fote calej kolekcji? przeciez Ty jestes jednym z najwiekszych kolekcjonerow gier w PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 pokaż foty albo podaj liczby, we have to know! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi