Daffy 10 547 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 nie dosc ze premierowki nintendo ma najtansze z wielkiej trojki to jeszcze do splatoona2 notesik, do armsa rekawice, do mk8d dawali naklejki - niby drobiazgi ale jednak.... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Powiedziałbym nawet, że za(pipi)iście grywalny, do tego zupełnie nowa kampania coop niedostępna na PC. Wtedy tak teraz na pc masz od chuya modów i ta kampania też jest. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 oddałniam: oby piątka była choć w połowie taka znakomita jak trójka Dla mnie to taka upośledzona 3ka - HoM&M IV dużo lepsze. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) Zawsze i wszedzie HoMM IV je,bana bedzie :[ tylko trojeczka Edytowane 28 lipca 2017 przez Qvstra Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Hirołsy IV? Nie wysrałbym się na to nawet. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Też tak myślałem, grając w okolicach premiery. Ostatnio ogrywałem i doceniłem powiew świeżości - sprawdźcie sami Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Ta rękawica W uk do armsa dorzucają prawillny stress ball a nie jakieś dmuchane g.wno 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Niestety bez gadżetów, ale za to z kilogramami stulejki. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 HoMM 5? bardzo dobry tytul no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi od 5tki włącznie wszytsko poszło się yebać ;/ czwórkę proszę szanować, była inna ale nie była kasztanem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 stawiam piątkę na równi z trójką. 1 3 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 ciebie dzisiaj rayos to nosi ostro na forum xd Cytuj
Paolo de Vesir 9 100 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Tak od kilku dni. Może się przepoczwarza? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 rozumiem, że już człowiek własnej opinii nie może mieć, tylko musi iść za wszystkimi jak jakiś leming? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 skrajna głupota nie jest akceptowalna w żadnym społeczeństwie. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Jutro u Orzeszka o 5 rano nalot Interpolu, podejrzany w sprawie terroryzmu za wpis na forum o grach dla dzieci. Cytuj
Mejm 15 299 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 HoMM 5? bardzo dobry tytul od 5tki włącznie wszytsko poszło się yebać ;/ czwórkę proszę szanować, była inna ale nie była kasztanem Byla inna i wlasnie dlatego piatka tak mocno rownala do trojki. Bardzo dobra czesc heroesow i prosze szanowac. Avatar nie pozwala mi miec innej opinii. Dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Kuuuuuur.wa rzeczywiście, awek Mejma jest z piątego HoMM Jakoś tak zawsze sądziłem że gdzieś już go widziałem w jakiejś gierce, ale nigdy mi się nie chciało sprawdzić, tajemnica rozwiązana. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 28 lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lipca 2017 Zakupy z ostatniego tygodnia akurat zmieściły się na jednym zdjęciu. Pora przejść na zawodowstwo z Pro controllerem Wygląda niesamowicie i trzyma się go wspaniale jeszcze nie zdążyłem przetestować ale słyszałem same pozytywne opinie. Przyda się też jako drugi pad do pc obok xone-owego. Mario Kart 8 Deluxe kupiłem drugi raz bo jednak gier z tak dobrym multi się nie sprzedaje i jest to poniekąd owoc nowo powstałego switchowego community ;) Myszunia Steelseries Rival 100 ze standardową podkładką. Nic specjalnego ale na moje potrzeby w zupełności wystarczy, kupiona w dobrej cenie no i ma fajne podświetlenie rgb :P 15 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 @kes: ten monitorek to Dell? Jaki model? Fajny? Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 rival 100 mój faworyt do dziś <3 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 @kes: ten monitorek to Dell? Jaki model? Fajny? Tak Dell dokładnie model u2414h całkiem fajny monitorek w swojej klasie ips 60hz, ładne kolory służy mi już 3 lata i narzekać mogę jedynie na średnie odwzorowanie czerni i lekki clouding. Na plus na pewno wygląd i praktycznie brak ramki. Świetnie wyglądają konfiguracje wielomintorowe zbudowane z tych modeli. W przyszłym roku planuje wymianę na większy monitor a ten obroce o 90 stopni postawie obok nowego wyświetlacza i będę przeglądał forumek podczas grania :D 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wilk_Zly 960 Opublikowano 29 lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lipca 2017 Najlepszy RE jaki powstał (subiektywna opinia :) ): 23 Cytuj
Paolo de Vesir 9 100 Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 piękne wydanie :) gratuluję zakupu 1 Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 Najlepszy RE jaki powstał (subiektywna opinia :) ): Dałem Ci szanse z licytacja na Allegro tak jak się umawialiśmy wiec miłego grania :) Gierka prze dobra a wydanie wiadomo....kopie zady strasznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi