creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Czy to jest mimic? :D Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2017 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 sierpnia 2017 Dawno nic nie wrzucałem, bo były inne wydatki, ale parę fajnych gierek udało się dorwać w fajnych cenach, no i soundtraczek z Niera 25 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ooo panie sztosik zakupki. Zazdro. Cytuj
okens 541 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta edycja Stardew Valley na plycie jest taka piekna marzenie po prostu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Ta edycja Stardew Valley na plycie jest taka piekna marzenie po prostu Gierka w zwykłym pudełku, co w niej takiego pięknego? Edytowane 7 sierpnia 2017 przez _Be_ Cytuj
Pupcio 18 391 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Może okładka mu się podoba? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Copper wiele za DQV? I skąd? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 https://www.videogamesplus.ca/dragon-quest-hand-the-heavenly-bride-p-15044.html Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Copper wiele za DQV? I skąd? ja z estarland.com bralem, 20dolcow, nie wiem czy jeszcze jest Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wilk_Zly 960 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2017 Wreszcie! 24 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Rewelacyjna gra! Mam tylko nadzieję, że nie zapłaciłeś jak za nówkę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2017 Jako świeża stuleja w świecie Nintendo czas nadrabiać zaległości. Przede wszystkim szykowałem się na Zeldę. Kupiona w dobrej cenie, w wersji angielskiej. Po Wind Waker HD i Breath of the Wild (którą jeszcze ogrywam) jestem zauroczony tą serią. Na półce czeka Twilight Princess, ale raczej kupię wersję HD na WiiU i ją przejdę. Potem już jakoś poszło. Wszystko ode jednego sprzedawcy na ebay. Red Steel kojarzę z nazwy, że było chyba tytułem startowym na Wii. Miło zaskoczyło mnie, że Red Steel 2 przyszło w kartonowym pudełku (w kiepskim stanie jednakowoż), a w środku Motion Plus i guma. Nie spodziewałem się tego :D Resident ma przepiękną okładkę, na PS2 tylko liznąłem, bo horrory nie są dla mnie. Ale tę okładkę trzeba mieć. Dwa prynce, bo Sands of Time mi się bardzo podobał, a reszty nie miałem okazji ograć. MadWorld - taka gra na Wii? Krew i flaki? Platinum Games? Jeszcze jak! Tenisa wziąłem, bo jakieś grosze, do tego gry o tenisie mi się z reguły podobają. Może i tu zatrybi. Na Metroidzie się przejechałem. Wziąłem w ciemno, a się okazało, że jest w wersji włoskiej :| Oby sama gra dała radę. Chciałbym sobie jeszcze sprawić Metroid Trilogy, ale cena trochę odstrasza. Chyba skończy się na wersji cyfrowej. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marbel007 857 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2017 Mój growy świat stanął na głowie. Moje pierwsze stacjonarne Nintendo Podziękowania dla forumowicza sprite! 31 Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Rewelacyjna gra! Mam tylko nadzieję, że nie zapłaciłeś jak za nówkę. Cena mocno promocyjna, ale mam sprawę. Odezwę się innym kanałem :). Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ale widzę, że Chupa Chups przetrwał Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Ale widzę, że Chupa Chups przetrwał A jak! Dziś od niego zaczynam i znów poczuję się jak dziecko! Dzięki :* Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Copper wiele za DQV? I skąd? ja z estarland.com bralem, 20dolcow, nie wiem czy jeszcze jest Ile paczka idzie i jaka cena za przesyłkę? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) Marbel szanuje, opisz potem doznania. I koniecznie dokup Bayonette 2 i Zelde BotW Edytowane 8 sierpnia 2017 przez _Be_ Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Marbel szanuje, opisz potem doznania. I koniecznie dokup Bayonette 2 i Zelde BotWOpiszę jak będę miał czas - czytaj dziecko mi da spokój i pójdzie spać ;)Bayo 2 jest na celu ale dopiero jedynkę z GwG muszę przejść. Zelda troche kusi przez hajp ale bym może zaczął od innej? WW mnie kusi oprawą. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Myślę, że warto zacząć od tej i nie wracać do starych teraz bo można się zrazić i odbić (pozdrawiam papciokratosa) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Czemu kupiłeś Mafię? Demko się spodobało? Daj znać jak po patchowaniu się gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi