Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślałem nad tym Master Chief Collection, póki co mam dwa tygodnie ogrywania gierek z ea access, więc może zanim zacznę przygodę z Halo, jeszcze się zaopatrzę we wcześniejsze części :lapka:

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

wiadomo, że nie jest to polski papież gejmingu, ale zawsze lepiej odbiera się serie które ogrywało się chronologicznie. Ja tak np. nadrabiałem serie Uncharted, gdzie musiałem przemęczyć się z drewnianą jedynką.

Także jeżeli nawet nie ograsz MCC to warto na allegro kupić za 20 zł Halo 4 w angielskiej wersji językowej, a dopiero potem wziąć się za piątke. A i pamiętaj graj na heroicu :lapka:

Opublikowano

Widzimy na tym zdjęciu aż pięć gier. Niesamowite. Z A R A D N O Ś Ć przede wszystkim.

A tak serio to zacne zakupki.

Opublikowano (edytowane)

świetne wybory :)

Nie grałeś ani w Horizon ani w RE VII to skąd wiesz?

Grałem zarówno w Crasha jak i RE 7 :) A Horizon uznałem za świetny wybór, gdyż jest to bardzo chwalona gierka.

pozdrawiam.

Edytowane przez Figaro
  • Plusik 1
Opublikowano

Kupuj horizona figaro, swietny szpil, poczatkowy skrawek mapy nie zachwyca bo trzy typy dinobotow na krzyz ale jak po paru godzinach otwiera sie swiat i spotyka sie wieksze to SAM MIOD

Opublikowano

Taki właśnie mam zamiar :) Dobrze wspominam dwie pierwsze części Maxa, więc i trzecią chętnie ogram. Uncharted jest serią z którą nie miałem styczności i czas to nadrobić, a Batman też szeroko mi polecany, więc za te 10zł żal nie wziąć.