Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem nad tym Master Chief Collection, póki co mam dwa tygodnie ogrywania gierek z ea access, więc może zanim zacznę przygodę z Halo, jeszcze się zaopatrzę we wcześniejsze części :lapka:

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

bez przesady halo to nie wiedzmin zeby kolejność ogrywania miala jakies wielkie znaczenie

Opublikowano

wiadomo, że nie jest to polski papież gejmingu, ale zawsze lepiej odbiera się serie które ogrywało się chronologicznie. Ja tak np. nadrabiałem serie Uncharted, gdzie musiałem przemęczyć się z drewnianą jedynką.

Także jeżeli nawet nie ograsz MCC to warto na allegro kupić za 20 zł Halo 4 w angielskiej wersji językowej, a dopiero potem wziąć się za piątke. A i pamiętaj graj na heroicu :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
20170812_141533.jpg
Opublikowano

Widzimy na tym zdjęciu aż pięć gier. Niesamowite. Z A R A D N O Ś Ć przede wszystkim.

A tak serio to zacne zakupki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszedł czas na ostatnią część Uncharted.  W styczniu kupiłem PS4. Trylogię zaliczyłem praktycznie jedną po drugiej z przerwą na The Last of Us. I ciągle mi mało   :banderas:

IMG_20170812_144943.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

świetne wybory :)

Nie grałeś ani w Horizon ani w RE VII to skąd wiesz?

Grałem zarówno w Crasha jak i RE 7 :) A Horizon uznałem za świetny wybór, gdyż jest to bardzo chwalona gierka.

pozdrawiam.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kupuj horizona figaro, swietny szpil, poczatkowy skrawek mapy nie zachwyca bo trzy typy dinobotow na krzyz ale jak po paru godzinach otwiera sie swiat i spotyka sie wieksze to SAM MIOD

Opublikowano

bez przesady halo to nie wiedzmin zeby kolejność ogrywania miala jakies wielkie znaczenie

Akurat Halo to całkiem fajna space opera którą dobrze się śledzi od początku, bardzo dobra fabuła jak na FPSa.  

Opublikowano

Tylko ogrywaj te gierki, bo wszystkie trzy są świetne w swojej lidze (chociaż Mejm się już pewnie triggeruje, że Asylum > City ;D), każdą bardzo ciepło wspominam.

Opublikowano

Taki właśnie mam zamiar :) Dobrze wspominam dwie pierwsze części Maxa, więc i trzecią chętnie ogram. Uncharted jest serią z którą nie miałem styczności i czas to nadrobić, a Batman też szeroko mi polecany, więc za te 10zł żal nie wziąć.

Opublikowano

Laski do coopa sie nie nadaja imho. Pewnie tylko gra taka fajna dziewoje ;) Niemniej zycze milej zabawy.

Opublikowano

Pewnie tylko gra taka fajna dziewoje ;)

Niech ktoś przetłumaczy, ta konstrukcja zdania przekracza moje horyzonty myślowe.

Opublikowano

Miec kobiete, ktora nie nadaj sie do coopa w... gierki lego :yao: