Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem o co chodziło Mevkowi, ale to zdanie które zacytowałem mnie zaintrygowało. "Gra taka fajna dziewoje" xD. Ale stawiam że miało być "gra taką fajną dziewoję", dopiero teraz mi to przyszło do głowy.

Opublikowano (edytowane)

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

dziewczyna mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

ŻONA mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Za słabego ma manuala, by dotrzymać mi tępa xD  

Opublikowano

Quake, moglbys te swoje posty wrzucac w jeden tygodniowy/miesieczny zamiast codziennie po 2-3 gierki xD

Mógłbym, ale nie zamierzam :D Zawsze to jakaś odmiana, od "x" zdjęć tej samej gry na jednej stronie :)

Opublikowano

Pamiętam jak przed premierą 2 widziałem w gazecie Click/Play artykuł w którym było pokazane zdjęcia Sory z Jackiem Sparrowem i Simbą. Im bardziej zaglębiałem się w artykuł, tym bardziej frustorwał mnie brak PS2. Twórcy Final Fantasy, mnogie światy Disneya, dynamiczny styl walki, baśniowy świat a'la FFIX.

Wiem że to remaster remastera, ale jaram się

R1pzF8F.jpg

A potem Final X...

• Plusik 4
Opublikowano

Ja nie spodziewałem się czegoś spektakularnego biorąc pod uwagę cenę jaką płaciłem za rzeczony przedmiot (20 funtów), jest OK. Nazwa produktu też mówiła o "sleeve", chociaż jak widziałem pierwsze foty to bardziej imponująco to wyglądało ;). No nic, z daleka robi robotę.