szejdj 2 804 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tak, każda kierownicę która jest wygrywana przez PC będzie działać z PS4. Nie wierze, to musi być jakaś nieczysta magia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 no zbyt piękne żeby było prawdziwe. Myślicie, że można to zablokować jakimś updatem konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 wczoraj na wieczór Minecraft na vite za 0€, z powodu jakiejś tam usterki pss :D pierwszy taki raz mi sie zdążył i pewnie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 MS taki dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szejdj 2 804 Opublikowano 28 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Powoli kompletuję pozycje musthave, w RE1 i MGS1 nigdy nie grałem a w FFVIII ukończyłem tylko 3 płyty, mam nadzieję, że się nie zawiodę Edytowane 28 Października 2014 przez Szejdj 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Okładki przywodzące wspomnienia. Na żadnym z tych tytułów nie powinieneś się zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Szkoda, że do MGSa nie dali właściwego boxa - okładek pewnie też nie masz? Gratuluję zakupu, ósemka to jeden z moich ulubionych Finali, wielu uzna to za bluźnierstwo, ale mam mnóstwo miłych wspomnień zarówno z gry, jak i okresu w życiu podczas którego w nią pierwszy raz grałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zadne buznierstwo, kawal porzadnej gry. I moje "dziecinstwo" zostalo przez FF VIII odmienione i milo zapamietane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dla mnie po 7ce 8ka byla niczym dla miekkich 1 prysznic w wiezieniu, nigdy nie czulem sie tak wyruchany. Nic mi nie siadlo w tej grze, najbardziej zapamietalem dluzace sie loadingi najgorszy final z psxa Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 - Szkoda, że do MGSa nie dali właściwego boxa - okładek pewnie też nie masz? Gratuluję zakupu, ósemka to jeden z moich ulubionych Finali, wielu uzna to za bluźnierstwo, ale mam mnóstwo miłych wspomnień zarówno z gry, jak i okresu w życiu podczas którego w nią pierwszy raz grałem. Pudełka są w kiepskim stanie, ale nie mogę narzekać, bo za MGS i RE dałem po 30zł a FF8 kosztował 60zł, tak że nie jest tak źle. W weekend wygrzebię stary telewizor CRT 14" i mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 w RE1 i MGS1 nigdy nie grałem No to czeka ciebie doznanie lepsze niż sex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 czekam z chvjem w ręku na telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ale tylna okladke do MGS1 masz? jesli nie to masz tutaj, przyda ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Ogólnie nie mam i nie jestem z tego zadowolony. Chyba gierki powędrują na allegro a ja będę szukał czegoś w lepszym stanie tu jest na przykład fajny MGS: http://allegro.pl/metal-gear-solid-psx-i4739552902.html Edytowane 28 Października 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Labtec podrzucił Ci tył nie bez powodu - w pewnym momencie gry musisz zadzwonić przez codec na numer który jest tylko na okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 pamietam że w airline tycoon też trzeba bylo w pewnym momencie rozgrywki wpisac jakies slowo z instrukcji walka z piractwem level 90s Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Fajowo, nie wiedziałem tym bardziej, muszę poszukać kompletnego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Powoli kompletuję pozycje musthave, w RE1 i MGS1 nigdy nie grałem a w FFVIII ukończyłem tylko 3 płyty, mam nadzieję, że się nie zawiodę Ty mi coś o graniu mówiłeś? o kierownicach? Nie powinieneś nawet się chwalić, że nie grałeś w takie hity i nie znasz istotnych rzeczy. Gimbynieznajo, na fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ale co to ma do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 No właśnie, Snejk nawet nie dotyka kierownicy w MGS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Labtec podrzucił Ci tył nie bez powodu - w pewnym momencie gry musisz zadzwonić przez codec na numer który jest tylko na okładce. Z tego co pamiętam to mógł też zdobyć maskę. Ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 MGS1 w 2014, PSX w 1999. Chyba juz jestem za stary na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Sporo dobrego wyczytałem o tej grze w owych magazynach, zatem postanowiłem ja sprawdzić. Właśnie gram. Reedycja Demon's/Dark Souls na tym silniku to byłoby coś. Ogrom detali, znakomite efekty świetlne. Co prawda tylko trzydzieści klatek, ale gra jest dobrze animowana i niespecjalnie idzie co psioczyć w tym segmencie. To tylko liczby, a gra i tak jest jedną z najlepiej prezentujących się na bieżącej generacji.Niestety podobno i tak potrafi zgubić klatki. Na szczęście tego nie uświadczyłem. Obraz chrzani się nieco podczas grania, ale zasysam aktualizację. Oby pomogła. W grze czuć ciężar bohatera i tego co na sobie ma. Wybrałem najwolniejsza klasę i nieco mnie mozolność irytuje - zupełnie jakby gra na średnim PC została puszczona i zwalniała subtelnie z tytułu, że komp nie wyrabia. Chyba zmienię na średnia klasę.Mechanika rodem z DkS i to od razu widać. I dobrze. Audio bardzo w porządeczku. Potęguje klimat.Na PS Trzy zgromadziłem ponad dwieście pudełkowych pozycji. Niektóre gry sprytnie mi się wymykały - vide Splinter Cell: Blacklist. Czasami jak coś się przypomni, kupuję to. Tak było z The Bureau. Już w momencie premiery mnie intrygowała i pomimo takich, a nie innych opinii, chciałem ja mieć nawet za te dwieście zł. Wychodząc z Saturna przyuważyłem ja na półce. Niecały Kazimierz. Grzechem było nie kupić. Za kilka tygodni sprawdzę. Może rzeczywiście zauroczy, jak zakładam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Plus za Lords of the fallen, trzeba nowe marki wspierac. Edytowane 29 Października 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jeżeli tylko będą taka jakość prezentować (A/V, jak i sama rozrywka oraz cena), to z całą przyjemnością. Nie tylko Wieśkiem Polska stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi