Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saptis 620 Opublikowano 29 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ostatnio kupilem troche gier:Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem.Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie Pro Controller. Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dałbym plusa, ale 10/10 dla Dead Space 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Same dobre rzeczy widze +11111 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ostatnio kupilem troche gier: https://lh3.googleusercontent.com/-slkx9HJaMr0/VFEKIIJF2gI/AAAAAAAABls/7hl2lxp6PCs/s912/20141029_163612.jpg Najwiecej na 3DS - nie mam co prawda jeszcze samej konsoli, ale czekam na New 3DS i chce miec najbardziej interesujace mnie tytuly. Ponadto wczoraj kupilem The Walking Dead Season 2 - podobno premiera wersji na PS4 ma byc dopiero w piatek, ale u mnie juz normalnie mozna kupic. PS4 tez jeszcze nie mam, ale bylo dobre promo, wiec kupilem. Metroida na NDS kupilem bo chcialem miec to demo, to taka ciekawostka - demo na carcie. Bayonette kupilem na premiere i do tego oczywiscie Pro Controller. Wszystkie gry poza Metroidem kupilem nowe w folii bo uzywanych raczej nie kupuje. Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja chyba jednak jestem pudelkowym purysta bo mnie te niemieckie pegi na cwierc okladki odrzuca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ja mam ochotę sprzedać zakupioną używkę Valkyrii z niewielką skazą na instrukcji i z tyły okładki i kupić jeszcze raz, ale nówkę w stanie idealnym. to jest już chyba jakaś choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Warto sie brac za walking dead na ps4? 200 zl za dwa sezony to komplet? To jest drugi sezon, nie ma wydania z pierwszym i drugim na jednej plycie. Edytowane 29 Października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 29 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) W takim razie ja też dowalę swoje zakupy z ostatnich paru tygodni. 3 tytuły tj. The Evil Within, Diablo 3 i The Last Story, zostały zakupione tutaj, na forumku. <3 Dziękuję sprzedającym. Bayo oczywiście nówka kupiona w sklepie KiG. Pro Controllera kupiłem dużo wcześniej, więc mam, gram i jest świetnie. P.S. Fachowo podczas używania flasha w aparacie świeci się mózg. Sam zostałem tym efektem zaskoczony. Edytowane 29 Października 2014 przez ireniqs 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Piękne zakupy chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Plusow mi nie starczy jak nie przestaniecie ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 http://i.imgur.com/ImYucoK.jpg Dwa razy Fallout 3? Bravo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 I takie zakupy to ja rozumiem multiplatform master race Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krizz 541 Opublikowano 29 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) No dobra, zabawa zaczęła się, teraz na całego : XBOX ONE Sunset Overdrive Bungle Pierwsze wrażenia : Konsola wydaje się "solidniejsza" od PS4 - nic nie trzeszczy wszystko jest masywnie zbudowane Pad goty , świetnie leży w dłoniach, gałki jak na razie najlepsze na jakich grałem. Wibracje w triggerach to mistrzostwo świata - czuć każdego buraka rozkwaszanego pod kołami Na plusy też : Duracele dołączone do zestawu. "Normalny" headset Power brick Kabelek HDMI 1.4 Minusem natomiast jest zdrapka na SO dodawana do zestawu - tutaj wolałbym pudełko i kto wie może ją jeszcze sprzedam. W końcu uruchamiam konsolę i czuję że otacza mnie światło, do konsoli dopływa internet i mogę grać w każdej chwili z ludźmi oświeconymi wyższą kulturą konsowości™* *w sub1080p ;P Fotki: PS: Klapki mogą plusować za moje goty szafki lub za multiplatformowość - jak kto woli. Edytowane 29 Października 2014 przez Krizz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Wyglada jak Xero Czarny sie prezentuje lepiej IMHO. Edytowane 29 Października 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Chwileczkę, taki piękny sprzęcik w podłym, białym pudełku? A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To co postawiłem to karton od akcesoriów , myślałem że nikt nie zauważy różnicy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Fajne to wonderbook? Kupiłem to z myślą o chrześniaku wylicytowałem za 30 zł + Przesyłka. Dla dzieciaków bardzo fajna zabawka ale niewiele tytułów na to chyba wgl wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 http://i.imgur.com/ImYucoK.jpg Obrzydliwy gust filmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Scarface i Fight Club ujdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 lucky number slevin spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zara najlepsza scena z długopisem eheheh Pierwsza zasada fajt clap, nie mów o fajt clap Ale klasa z tą siekierą, a scena z wizytówkami jaka bekowa jenifer lorenz dobra dup.a nie? eheheh najpierw plny, później rządzisz, na końcu dup.y eheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Say Hello to my little friend! I lewak zmasakrowany. 8) a FC podobał mi się tylko ze względu na motyw schizofrenii i nihilizmu, oraz w jaki sposób potęga charakteru jednostki może wpływać na prostych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 No dobra, zabawa zaczęła się, teraz na całego : XBOX ONE Sunset Overdrive Bungle Gdzie dorwałes? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Media Expert - zamówiłem z odbiorem do sklepu za 0zł. Co jest dziwne to to że dzisiaj cena była o 100zł wyższa niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 30 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 bang 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi