wędliniarz 11 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Nie mam nic ciekawego do grania na Xboxie, to zdecydowałem zakupić kilka sztosów: Podobno najlepszy port konsolowy. Prawda to? Spodobała mi się nazwa, to kupiłem ;] Lubię quizy. Ale to bardzo. Wspaniała seria. 6 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Max Payne grywalny na PS2? Dużo się różni od blacharskiej wersji? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plugawy 3 681 Opublikowano 8 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) Widzę, że moda na ps2 nie minęła, więc też coś wrzucę: 7 dyszek z olx, wersja 9004. Tonego zostawiam, a reszta gier do żyda. Edytowane 8 września 2017 przez Plugawy 11 1 Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) GameBoy DMG Kiedy ludzie rozkminią, że to nie żaden GameBoy DMG, tylko po prostu GameBoy, ewentualnie GameBoy Classic? DMG (konkretnie DMG-01) to oznaczenie fabryczne, tak jak np. w konsolach SONY. Pisać że ma się GameBoya DMG to tak jakby posiadając PS1, pisać że ma się PlayStation SCPH, serio. Nie mam nic ciekawego do grania na Xboxie, to zdecydowałem zakupić kilka sztosów: Podobno najlepszy port konsolowy. Prawda to? Czy najlepszy to już nie mi oceniać, ale z pewnością w pełni grywalny. Sam ukończyłem całego z wypiekami na twarzy i wcale nie narzekałem na problemy ze sterowaniem czy optymalizacją. Warto ograć :) PS: Te wydanie powinno mieć czarne (a tak naprawdę baaaardzo ciemnogranatowe) pudełko :) Edytowane 8 września 2017 przez Quake96 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Max Payne grywalny na PS2? Dużo się różni od blacharskiej wersji? Tragiczny. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) Takie tam btw. może ktoś chce kupić BF1 podstawke xD Edytowane 8 września 2017 przez Fanek 2 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Max Payne grywalny na PS2? Dużo się różni od blacharskiej wersji? Tragiczny. Jak Pan blaber napisal. Mam duzo tolerancji na gry z epoki ale jak ktos doswiadczyl wersji pctowej to przy tej na ps2 sie zrzyga sobie na kolana. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 GameBoy DMGKiedy ludzie rozkminią, że to nie żaden GameBoy DMG, tylko po prostu GameBoy, ewentualnie GameBoy Classic? DMG (konkretnie DMG-01) to oznaczenie fabryczne, tak jak np. w konsolach SONY. Pisać że ma się GameBoya DMG to tak jakby posiadając PS1, pisać że ma się PlayStation SCPH, serio. Nigdy nie rozkminia, bo nie ma takiej potrzeby. Tak sie przyjelo w spolecznosci, ze jest to jedna z szeroko uzywanych nazw i juz. Na chvj cie to boli? xd Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 8 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 września 2017 Lekarz powiedział, że lekiem na wszystko będzie miłość Nintendo , więc wziąłem receptę i polazłem na zakupy, czego wynikiem jest to zdjęcie podsumowujące moje wydatki ostatniego 1.5 tygodnia. ostatnie kilka dni: N3DS czarny, z dodatkowym faceplatem zeldowym (na zdjęciu) Splatoonowy Pro Controller do Switcha (boże, jaki ten pad jest cudowny ) Case na 24 gierki na Switcha Stand na switcha (Switch na nim siedzi na zdjęciu :) ) MH XX japoński Xenoblade Chronicles 3D, bo skoro już się przesiadłem na N3DSa to wypada ograć tego HANDHELD CONSOLE EXCLUSIVE TLOU Remaster, bo pasuje w końcu zagrać No i z zeszłego tygodnia limitka Mario + Rabbids 25 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Ale ty czasem nie pokazywałeś już tych zakupów pojedynczo? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 tylko monhuna i korliki, reszta nowosci Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Nadrabianie zaległości ;) Trochę wstyd, że niekupione na premierę, bo potem się serce kraje jak się słyszy, że niby kolejną grą od Arkane ma być gra w stylu Destiny, czyli z naciskiem przede wszystkim na multi :/ I plus za drugą stronę okładki (szkoda, że to nie jest normą): 7 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Po co ci rayos pro controller jak ponoc tylko przenosnie grasz? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Po co ci rayos pro controller jak ponoc tylko przenosnie grasz? głównie, nie przenośnie, a przyczyn tego faktu dwie: wolę grać na małym ekranie, a joyconami nie jest jakoś mega wygodnie grać na TV. teraz mają pro, prawodpodobnie mi się wyrówna bilans tv-handheld, bo już dziś giercowałem używając PRO. GOTY jest i jak ktoś nie ma a się zastanawia - to nic tylko braść a poza tym przyda sie do mario karta zeby w trojke grac :) Edytowane 9 września 2017 przez Rayos Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Grasz z laska i psychiatra? 2 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Nie wiem jak ja znajdę na to czas 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 9 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Edytowane 9 września 2017 przez Kosmos 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yogi 61 Opublikowano 10 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 września 2017 Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. 24 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 No Paweł, widzimy się na EDZ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 dwie yakuzy będą dwa minusy do jednego posta od yakubu xD a swoją droga nawet nie wiedziałem, że matterfall wyszedł w boxie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi