Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak cieszy, że forumek O D K R Y W A* Hyper Light Drifter. 

* to znaczy, że znałem wcześniej :cool:

kupiłeś na premiere? :cool: bo ja tak :lapka:

Opublikowano

Okładka jest jednostronna. :reggie::dunno:

serio? Szkoda. amerykańce mają dwustronną okładkę, tylnia jest taka jak oryginalnego Metroid 2 pudło było. najwidoczniej to bonus dla nich, i rekompensata za to, że mają tak biedną tę kolekcjonerkę w porównaniu z naszą 

Opublikowano

Okładka jest jednostronna. :reggie::dunno:

serio? Szkoda. amerykańce mają dwustronną okładkę, tylnia jest taka jak oryginalnego Metroid 2 pudło było. najwidoczniej to bonus dla nich, i rekompensata za to, że mają tak biedną tę kolekcjonerkę w porównaniu z naszą 

Nie widzę innego wytłumaczenia.

Opublikowano

J0ydvbU.jpg

wspaniałe pawciowe zdjęcie wykonane za pomocą konsoli Playstation Vita 

Dziękuje Godotowi za ściągniecie Ori zza Wielkiej Wody ;)

• Plusik 8
Opublikowano

7w60wna.jpg

Podobno dobre gierki na podniesie ciśnienia i szmatławiec z raczyskiem na okładce tfu powinni się uczyć od PSX Extreme jak się robi okładki hehe

Nawet tak nie pisz, bo jednemu redaktorowi z magazynu psx extreme (hiv) żyłka pęknie. Już coś ostatnio w listach napisał nt. "wybitnych znawców designu okładek". Jeszcze jak niektórzy narzekają na jego felietony, to już w ogóle chłop zawału dostanie. Koniec offtopu
Opublikowano

Nawet nie wiem kto to jest ten hiv xd psx extreme też miało kiedyś przyzwoite okładki ale te edga to istny orgazm. Przez samą okładkę człowiek ma wrażenie obcowania z pismem dla dorosłych świadomych odniorców, psx obecnie celuje chyba w inny target.

• Plusik 1