Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze mnie Islandia zastanawiała, jak kraj o populacji połowy Poznania może w ogóle funkcjonować. Przecież jakby zliczyć ludzi potrzebnych na stworzenie rządu, wszystkich urzędów i służb to już nikt nie zostanie do zwykłego życia tam. Fascynuje mnie to, nie powiem. Labtec weź załóż swój temat i poopowiadaj co nie co jak tam jest :). Przez moment rozważałem nawet wybycie tam, ale to tylko bardziej w sferze marzeń niż poważnego planu.

• Plusik 1
Opublikowano

e5e0416c1bce223a89f56f254070be8b.jpg

Dawno to przeszedłem pożyczając od kolegi ale musiałem kupić do kolekcji tym bardziej ze nachodzi powoli ochota na powtórzenie tej przygody ;p prawie nigdy nie kupuje gry która już przeszedłem a jej nie mam ale tutaj trzeba zrobić wyjątek ;)

• Plusik 4
  • Minusik 1
Opublikowano

Mogliby już zapowiedzieć dwójkę. Od premiery pierwszej części minęło już sporo czasu.

Ostatnio gdzieś mi się przewinęlo wzrokiem, że będą wspierać DLC w 2018 więc o sequelu na razie można zapomnieć

Opublikowano

12 dlc będzie co miech darmowych. Ale coś czuje ze jest to już końcówka i w przyszłym roku zapowiedź DL2 i szybka premiera.

Opublikowano (edytowane)

Trudno powiedzieć - gdzieś mi się kiedyś przewinęła rozmowa z jednym prezesów Techlandu, że nie śpieszą się z dwójką bo chcą, aby kontynuacja była prawdziwym krokiem do przodu, a obecna generacja im na to raczej nie pozwoli.

Edytowane przez Cedric