chmurqab 3 192 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 No i potencjalny ban na online, a jak ktoś chce akurat w Poksy cisnąć to może być dla niego istotne. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Dzieci były chyba głodne. Do tego ta nieszczęsna przeróbka. 1 14 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ale to są zakupy growe a nie "co aktualnie sprzedaję" https://www.olx.pl/oferta/xbox-360-2-pady-gry-CID99-IDoTeyK.html#3f5ddb97f7 Chyba że sobie zrobiłeś jakąś dziwną formę reklamy na forum co masz na handel to też podpada pod regulamin forum. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 hahahahahhahaa, nie wierzę ZNOWU TO ZROBIŁ XDDDDDD Kyo, jak ty to tak szybko wyłapujesz? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Super!Ten użytkownik odpowiada zwykle w ciągu godziny @Kyo dopisz sobie plusik w notatniku. Edytowane 21 września 2017 przez Velius Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) X360 plus filtr Inowrocław? Ja serio na wiele przymykam oczy ale dla pozorów serio by mógł zrobić inne zdjęcia a nawet tego nie chce mu się zrobić. Jakoś kanabis czy Dave, Soul albo Graczdari umieją funkcjonować na forum a tutaj to ewidentnie podpada pod działalność komercyjną - na tapecie mam go od dłuższego czasu. Z jednej strony fajnie jak on albo inne osoby mają fajną cenę dla forum ale z drugiej sprzedawać coś drożej na forum niż na allegro to nie ten teges.... Edytowane 21 września 2017 przez Kyo Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Kyo najlepszy admin, wyłapuje łamanie regulaminu nawet poza forum xD Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Kyo to nie człowiek, Kyo to algorytm napisany przez Colina do wyłapywania łamania regulaminu na FPE. Ale coś się popsuło i zbiera dane z całej sieci xd Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Dożywotni ban Edytowane 21 września 2017 przez mastafaker Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Hehe pierwszy wpis Kyo zawieral tylko pierwsze zdanie i myslalem, ze sie czepil typa za ostatnia akcje. A tu taki kwiatek xD Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Proszę ogłoszenie usunięte. Kupiłem ta konsole dzisiaj i wstawiłem tutaj. Przepraszam, z pokorą odmówię 5 zdrowasiek i nic więcej tutaj nie wstawie. Amen. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ale nikt Ci przecież nie broni. Tylko jeśli to działalność komercyjna (która jest na forum zakazana) a fanty trafiają tutaj i na handel to wygląda to trochę słabo. Chyba że to jakieś zboczenie i lubisz po prostu plusiki :D Hehe pierwszy wpis Kyo zawieral tylko pierwsze zdanie i myslalem, ze sie czepil typa za ostatnia akcje. A tu taki kwiatek xD Łączenie postów rox plus ninja edity ;) Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Zależy co nazywacie działalnościa komercyjna. Firmy zadnej nie prowadze. Trafi sie okazja to biore i czasem cos puszcze dalej. Najwiekszy profit z tego taki, ze ogrywam gry na wiekszosci konsol nie ponoszac praktycznie kosztow. Tutaj jak cos wstawie to zazwyczaj w dobrej cenie i czesto gesto dorzucam dla zainteresowanych gratisy zeby bylo milo. Akurat pech z tym xboxem bo chciałem sie pochwalic za ile go dorwałem, niestety nie wiem jak wywalic ta przerobke a chcialem pograc w kilka tytułów online. Poleciał wiec na sprzedaz. Edytowane 21 września 2017 przez mastafaker 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ale coś tu ściemniasz teraz. Nie pierwsza taka akcja - nie będę wypominał resztę o której wiem ale ostatnio też Vita identycznie była "zrobiona". Mówisz też że firmy żadnej nie prowadzisz a pisałeś że allegro rozliczasz sobie co miesiąc co sugeruje że jednak Ty (albo ktoś za Ciebie np. żona) jednak to wrzuca w koszty. Więc? :D Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Haha no padne. Komisja śledcza. Rozliczam sobie allegro co miesiac, w sensie place co miesiac. Nie po kazdej aukcji. Przeciez nie raz pisalem gdzie pracuje :) Nie wiedziałem, że regulamin zabrania wstawiać rzeczy, które się kupiło i ma zamiar sprzedać. Nie bede juz wstawial takich rzeczy tutaj, chociaz moja obecnosc w tym temacie to przewaznie ogladanie innych zakupów. Edytowane 21 września 2017 przez mastafaker 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Myśle że Kyo ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Dobra. Szkoda gadać Imo to co odwalasz dla mnie komercha. UP: Tak, mam - to nie jest normalne że ktoś co chwilę sprzedaje te same konsole i jeszcze mi śmie pisać że komisja śledcza. Edytowane 21 września 2017 przez Kyo Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Spoko, nie ma co robic syfu z tego tematu. Nie wstawie tutaj ani na Pchlim niczego. Taka obietnica z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 No ale Ci napisałem że nikt Ci nie broni. Polecam czytać ze zrozumieniem. Forumek zawsze przyjmuje fajne oferty. Również pozdrawiam Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoodio 2 075 Opublikowano 21 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 września 2017 Irytuje mnie niemożność wlepiania @Kyo plusa... 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 21 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) jak nie lubie steelbookow, to w tym z metroida sie zakochalem. cudowny jest, swietny. cale LEGACY EDITION (a nie SPECIAL EDITION ) to jedna z najlepszych limitek od nintendo ostatnich lat, tyle dobra w jednej paczce, że masakra dodatkowo Fallout 4 ze steelbookiem i pocztowkami za grosze z GAME :) Edytowane 21 września 2017 przez Rayos 16 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 zapomnialem o emotce przy kazdym zakupie od nintendo powinna byc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi