Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powrót do korzeni  :master:

Ale będzie łojone w Diablo ][, Baldur's Gate'y, Planescape Torment, IWD, Fallout 1/2, HoM&M3/IV, Dis(nene)les, Commandos... :obama:

Troche już se dałem z pc gejmingiem spokój, ale jestem na 100% pewny ze nie potrzeba nowiutkiego laptopa (kto wogule gra na laptopie?!) zeby odpalić te gierki :/

Opublikowano

Powrót do korzeni :master:

Bf3q6DG.jpg

Ale będzie łojone w Diablo ][, Baldur's Gate'y, Planescape Torment, IWD, Fallout 1/2, HoM&M3/IV, Dis(nene)les, Commandos... :obama:

ile dałeś? 13 koła?

Opublikowano

Powrót do korzeni  :master:

Bf3q6DG.jpg

Ale będzie łojone w Diablo ][, Baldur's Gate'y, Planescape Torment, IWD, Fallout 1/2, HoM&M3/IV, Dis(nene)les, Commandos... :obama:

co to za cudo ?

Gość mastafaker
Opublikowano

Z sieci Play? Maja cos gorszego niz te sklepowe? Bo np. Acer VX15 mial gorsza matryce TN vs IPS sklepowe.

Opublikowano

Małe zakupy bo odkładam na xoxa. Książki jak zwykle kupuje masowo to i jakaś o tematyce growej wpadła i do tego w dobrej cenie polska gierka. Podobno ubogi krewny europa universalis. Zainteresował mnie dodatkowy scenariusz o san escobar :)

21765406_1691370487569485_39043927991875

• Plusik 6
Opublikowano

Ta książka jest R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-A. Opisywany konflikt oczywiście ominął nasz piękny kraj, a historia jest arcyciekawa, do tego naprawdę przyjemnie się czyta (lekkie pióro autora).

Opublikowano

Ta książka jest R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-A. Opisywany konflikt oczywiście ominął nasz piękny kraj, a historia jest arcyciekawa, do tego naprawdę przyjemnie się czyta (lekkie pióro autora).

A to ciekawe, bo czytałem oryginał i wydawał mi się tragicznie napisany.

Opublikowano (edytowane)

Zakupy z dzisiaj:

5011350.jpg

m5zn_ff50c727153533f__24980_zoom.jpg

593246896_1_644x461_yakuza-kiwami-stellb

DKFUzKXWkAArzzn.jpg

Assassins-Creed-Rogue-Black-Hoodie-rever

:)

Edytowane przez ragus