Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zauważalna tendencja w tym miesiącu:

SfH84UO.jpg

Opublikowano

7622461.3.jpg

tylko ta była gorsza

o ty chu,ju miałem to :banderas:

gra była bez licencji na nazwiska xD

Opublikowano

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością  :banderas:

KZICVk2.jpg

Opublikowano

7622461.3.jpg

tylko ta była gorsza

To przenikanie piłki przez piłkarzy, te ręce jak bochny chleba, gole z połowy boiska i podrabiane nazwiska :fsg: No klasyk.

Opublikowano

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością :banderas:

KZICVk2.jpg

Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące..
Opublikowano

Ale obrodzilo switchami, cudownie

Opublikowano

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością :banderas:

KZICVk2.jpg

Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące..

325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie.

To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna. 

Opublikowano

normalna cena

Opublikowano

325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie.

To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna.

Ja tak z niecały rok temu za mojego 3xA miętusa dałem jakieś 200 :usmiech: No ale mówię, miałem kanał RSS ustawiony i bez ciśnienia szukałem.

No dobra, to zanim niechybnie pojawi się wysyp Marianów, retro na ten miesiąc ode mnie. Jakoś na początku mojej kariery (XDDD) forumowicza wpadłem na ten post mate5:

Dotline - japońska indie (?) gierka na GBA będąca częścią takie większego zestawu, który pewnie chodzi za parę tysięcy dolców na ebay, a ping ma 6 kompletów. Gra to takie wyścigi, gdzie sterujemy liniami, do tego boosty, elektroniczna muzyka i wyku.rwisty tryb dodatkowy. Pięknie też wygląda. 8/10

To był pierwszy raz jak usłyszałem o tych gierkach i w sumie od tamtego czasu cały czas za mną chodziło, aby je dodać do kolekcji, no i w tym miesiącu wpadły pierwsze dwie:

eW3lNHC.jpg

Piękne pudełeczka i cudowne kartonowe wytłoczki :fsg: Troszkę mnie drażni, że to już trzeci rodzaj wymiarów pudełek GBA na półce, no ale za ten STYL to przecierpię.

Dalej, ponad 2 tygodnie leżenia paczki w WER Warszawa, ścieraniu przycisku F5 na stronie śledzenia, przygotowywaniu hajsu na VAT i cło, a tu jednak przeszły takie o to gierki prosto z USA:

uuRcLBY.jpg

SJQjUAs.jpg

ofxzxPk.jpg

0ndbLZO.jpg

Nie są to może największe sztosy na tę konsolę, ale jest to uzupełnienie biblioteki tytułów które mnie interesują :usmiech: Wszystko w pięknym stanie, F-Zero to aż w szoku byłem, no pudełko jak prosto ze sklepu.

Opublikowano

CHMURA TY KOKOSIE KOCHAM CIĘ <3

Pyknij proszę screena jak grasz w Dotline i wrzuć do odpowiedniego tematu. Fajnie, że się zainteresowałeś tą grą. Wizualia + tetrisowy game design (proste zasady i stopniowo rosnący poziom trudności, który nie wykracza poza tę prostotę) powodują, że mam bardzo dobre wspomnienie z tym tytułem. Ja w tę kolekcję grałem na gameboyu, ale z ezflasha i pamiętam że dwie gry mi się nie uruchamiały. :(

Opublikowano

agbpbvcjshots.jpg

grało się na programatorze na gb micro <3. strasznie fajne to było, niby prostackie, ale wciągające.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

niby prostackie, ale wciągające.

Bo takie najlepsze.

Pewnie wiekszosc nie zna bo stare i z pc.

stara+gra+zuzel.jpg

Opublikowano

Kreski :banderas: do dzisiaj najbardziej realistyczna gra żużlowa. Klasyk z lekcji informatyki 3 osoby grające na klawie jedna na myszce i jazda!

Opublikowano

nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm

Opublikowano

informatyka tylko z deluxe ski jump

Opublikowano

nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm

Ale co zle ze zuzuel? Ze spor ch.ujowy? Akurat grafika pozwla na dowolna interpretacje i moza sobie wyobrazac, ze sterujemy lewakiem uciakajacym przez bojowka onr. Nie widze problemu.

informatyka tylko z deluxe ski jump

W liceum. W SP zuzel.

Opublikowano

nie mialem infy w SP

Opublikowano

Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie.

22834547_887596324748949_528778079_n.jpg

Opublikowano

Ten bluber w tle. "ojj cienko troche" xd

Opublikowano

mówie jak jest :potter:

Opublikowano

W Toruniu było kilka lig tych kresek, tyle że my graliśmy w zuzel2001.exe z motorkami. Piękne czasy gdy w kafejkach/piwnicach/mieszkaniach zbierało się po kilkanaście osób żeby zagrać w kreski :wub:

Żużel? Najlepszy sport na świecie.

Opublikowano

Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie.

Wii U Wii U Wii U , milicja już po Ciebie jedzie za mariana 2 dni przed premierą!