Opublikowano 27 października 20177 l JA PIER.DOLE KÓRVA JEEEEEEEST!!!!! No to śmieci teraz już na pewno nie wyniesiesz...
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No witam Jakie to jest wszystko dobre. Japa się cieszy od ucha do ucha. Kabelek do podpięcia switcha zamiast do stacji dock działa ok, kupiony oczywiście u chińczyków.
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw?
Opublikowano 27 października 20177 l W opozycji do dominacji Mariana w temacie - brachol wpada na chwilę i przywołujemy stare dobre czasy. Drugi padzik - oryginał 100%, żeby nie było że "przegrałem bo pad ujowy" PES 2018 - bo demo za(pipi)iste, a w kanapowej grze zawsze daje radę Dwa browarki - bo musi być jakaś poważna stawka dwumeczu Jest OK
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Edytowane 27 października 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Eee jak to ma się mniej grzać, skoro kładąc konsolę w ten sposób zasłaniasz wlot powietrza? Edytowane 27 października 20177 l przez _Shaman_
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Zawsze można podłączyć ładowarkę ze smartphona z kablem typu C.
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Eee jak to ma się mniej grzać, skoro kładąc konsolę w ten sposób zasłaniasz wlot powietrza? Mogę to postawić przecież. Zdjęciem proszę się nie sugerować.
Opublikowano 27 października 20177 l No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Chyba jestem glupi bo nadal nie czaje. Tam wychodzi kabelek jakis ekstra i jest jednoczesnie podlaczony dock i mozna konsola ladowac? Bo jak chcesz sama konsole to przeciez mozna do pradu wlaczyc i przelaczac kabelek zaleznie od potrzeb. A co do grzania konsoli to to tez nie czaje, przeciez jak jest w docku to dock pobiera moc a nie switch jak jest naładowany, wiec wlasnie sie mniej grzeje...chyba.
Opublikowano 27 października 20177 l Chyba jestem glupi bo nadal nie czaje. Tam wychodzi kabelek jakis ekstra i jest jednoczesnie podlaczony dock i mozna konsola ladowac? Bo jak chcesz sama konsole to przeciez mozna do pradu wlaczyc i przelaczac kabelek zaleznie od potrzeb. A co do grzania konsoli to to tez nie czaje, przeciez jak jest w docku to dock pobiera moc a nie switch jak jest naładowany, wiec wlasnie sie mniej grzeje...chyba. Za trudne pytania jak na moje zmęczenie. Forumowe eksperty doradzały to wziąłem. Tutaj jest coś więcej na ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/115111-zielony-jak-ta-trawa-switch-ver/page-15 tip: Posty NemoKOFa. Edytowane 27 października 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra dla prawdziwych mężczyzn
Opublikowano 28 października 20177 l Niestety nie, tylko jednego sie udalo dac. Cos malo ich mam do rozdania :/ Edytowane 28 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 28 października 20177 l #tylkobethesda #bethesdakról A tak na serio to ja wiem, że Mario 6/5 Odyssey ale tutaj poszedłem za głosem serca, Mario sobie świetnie poradzi bez mojej pomocy i kupie go w innym terminie a czuje, że sukces Wolfensteina może pokazać faka tym wszystkim EA, grom jako usługa i innym rakboksom to uznałem, że innej opcji niż kupno tej gry nie wchodzi w grę.
Opublikowano 28 października 20177 l Mogles teraz kupic Mario, a potem Wolfa na Switcha aby zrobic ultimate kombo na co nalezy wypuszczac gierki i jakie, Edytowane 28 października 20177 l przez hav7n
Opublikowano 28 października 20177 l Mogles teraz kupic Mario, a potem Wolfa na Switcha aby zrobic ultimate kombo na co nalezy wypuszczac gierki i jakie, Wolf w 30 fpsach? Masz ty rozum i godność człowieka?