Mantis 1 123 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 JA PIER.DOLE KÓRVA JEEEEEEEST!!!!! No to śmieci teraz już na pewno nie wyniesiesz... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 dostał smyczke :[ Graczdari? Nigdy nie szanowałem :/ Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Odmarianiam. Edytowane 27 października 2017 przez Hum 6 Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 Piękna gra z Białegostoku <3 Też w Playergames się zaopatruję 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 27 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października 2017 No witam Jakie to jest wszystko dobre. Japa się cieszy od ucha do ucha. Kabelek do podpięcia switcha zamiast do stacji dock działa ok, kupiony oczywiście u chińczyków. 26 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 W opozycji do dominacji Mariana w temacie - brachol wpada na chwilę i przywołujemy stare dobre czasy. Drugi padzik - oryginał 100%, żeby nie było że "przegrałem bo pad ujowy" PES 2018 - bo demo za(pipi)iste, a w kanapowej grze zawsze daje radę Dwa browarki - bo musi być jakaś poważna stawka dwumeczu Jest OK 4 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Edytowane 27 października 2017 przez ireniqs Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Eee jak to ma się mniej grzać, skoro kładąc konsolę w ten sposób zasłaniasz wlot powietrza? Edytowane 27 października 2017 przez _Shaman_ Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Zawsze można podłączyć ładowarkę ze smartphona z kablem typu C. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Eee jak to ma się mniej grzać, skoro kładąc konsolę w ten sposób zasłaniasz wlot powietrza? Mogę to postawić przecież. Zdjęciem proszę się nie sugerować. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 No nie mam plusów narazie, jutro rozdam zaległe. Po co ten kabelek tak btw? Mniejsza szansa na zarysowania i mniej grzejąca się konsola. btw Folię na ekran jutro nakleję, bo teraz do sztucznego światła (pipi) widać. Chyba jestem glupi bo nadal nie czaje. Tam wychodzi kabelek jakis ekstra i jest jednoczesnie podlaczony dock i mozna konsola ladowac? Bo jak chcesz sama konsole to przeciez mozna do pradu wlaczyc i przelaczac kabelek zaleznie od potrzeb. A co do grzania konsoli to to tez nie czaje, przeciez jak jest w docku to dock pobiera moc a nie switch jak jest naładowany, wiec wlasnie sie mniej grzeje...chyba. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Chyba jestem glupi bo nadal nie czaje. Tam wychodzi kabelek jakis ekstra i jest jednoczesnie podlaczony dock i mozna konsola ladowac? Bo jak chcesz sama konsole to przeciez mozna do pradu wlaczyc i przelaczac kabelek zaleznie od potrzeb. A co do grzania konsoli to to tez nie czaje, przeciez jak jest w docku to dock pobiera moc a nie switch jak jest naładowany, wiec wlasnie sie mniej grzeje...chyba. Za trudne pytania jak na moje zmęczenie. Forumowe eksperty doradzały to wziąłem. Tutaj jest coś więcej na ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/115111-zielony-jak-ta-trawa-switch-ver/page-15 tip: Posty NemoKOFa. Edytowane 27 października 2017 przez ireniqs Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 27 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października 2017 Gra dla prawdziwych mężczyzn 19 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 28 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października 2017 Plusiki zresetowane? 15 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) Niestety nie, tylko jednego sie udalo dac. Cos malo ich mam do rozdania :/ Edytowane 28 października 2017 przez Velius Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Żądamy podwyżki plusików! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 #tylkobethesda #bethesdakról A tak na serio to ja wiem, że Mario 6/5 Odyssey ale tutaj poszedłem za głosem serca, Mario sobie świetnie poradzi bez mojej pomocy i kupie go w innym terminie a czuje, że sukces Wolfensteina może pokazać faka tym wszystkim EA, grom jako usługa i innym rakboksom to uznałem, że innej opcji niż kupno tej gry nie wchodzi w grę. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) Mogles teraz kupic Mario, a potem Wolfa na Switcha aby zrobic ultimate kombo na co nalezy wypuszczac gierki i jakie, Edytowane 28 października 2017 przez hav7n Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 brawo dla wszystkich Wolfiarzy! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Mogles teraz kupic Mario, a potem Wolfa na Switcha aby zrobic ultimate kombo na co nalezy wypuszczac gierki i jakie, Wolf w 30 fpsach? Masz ty rozum i godność człowieka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi