Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

opWFrJ5.jpg#tylkobethesda #bethesdakrólA tak na serio to ja wiem, że Mario 6/5 Odyssey ale tutaj poszedłem za głosem serca, Mario sobie świetnie poradzi bez mojej pomocy i kupie go w innym terminie a czuje, że sukces Wolfensteina może pokazać faka tym wszystkim EA, grom jako usługa i innym rakboksom to uznałem, że innej opcji niż kupno tej gry nie wchodzi w grę.

Daje 10 plusów. Tez sam chyba kupie dziś Wolfa. Kórva, szkoda mi brać bo je.bany season pass i wolałbym wersje goty ale kurde no zagłosuje portfelem.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Tez biore Wolfa w pudelku na Switcha i pewnie kodzik na PC kupie. No fenomenalne gry.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Patrząc na to zatrzęsienie Marianów to aż przyjemnie daje się plusiki innym gierkom.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wczoraj pograłem tylko 3h, ale jest moc! :)

E3PTkPq.jpg

Opublikowano

Na razie nie ma :sorcerer:

Opublikowano

też biorę Wofla, ale dopiero na One X. Bethesda - najlepsze shootery <3

ja specjalnie teraz wzialem zeby zobaczyc czy i jaka roznica bedzie miedzy S a X 

btw gra gniecie jajka :fsg:

Opublikowano

8078a1daf7ce17eef1aaa8a9fcb59897.jpg

a9c50781cd47dae1a532d328c9633258.jpg

Gra dla prawdziwych mężczyzn :banderas:

Myślałem, że to etui na karty jest tylko z logo Wolfa i całe czarne, a tu jeszcze grafika jest niestety.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Zakupy z ostatniego miesiąca:

lr9poSe.jpg

Jestem godzień przyjąć koXa w moje progi :)

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

ja kod na The Freedom Chronicles: Episode Zero dostalem na maila gierke bralem z amazon uk

Opublikowano

czołem, mam tylko szybkie pytanie odnośnie jakości tego etui na karty dodawanego do wolfa. Na zdjęciach trochę wygląda jakby był z ceraty. pozdr

Opublikowano

Trzeba sprawdzic czy gierka rzeczywiscie zasluguje na to 9/10 czy jednak naciagane

mAYNsrI.jpg

Opublikowano

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.

:whyyy:

Opublikowano

kZs0Xce.jpg

Opublikowano

Przesunięli logo gry żeby się usk zmieściło. :pawel:

Opublikowano

29bcaf2a565aff6e8f1a3ed6ac20ec2c.jpg

Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

wreszcie jakiś okaz męstwa w tym temacie

Opublikowano

ale te moro pieści moja dusze

Lepiej dusze niz odbyt jak to jarzaco zielono-rozowe dildo analne od konkurencji na N.

Opublikowano

No co kto lubi ;p jak mam mieć „dziecięce” hobby to niech przynajmniej nie będzie dodatkowo ubrane w dziewczęce kolorki :p