Opublikowano 28 października 20177 l A cyfrowkę pod młotek dodam tylko że Marian piesci moje jądra że aż miło :) co za giera
Opublikowano 29 października 20177 l Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3 brzydki w chu.j
Opublikowano 29 października 20177 l Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3 brzydki w chu.j Tez do tego doszedłem i chce go sprzedać;p
Opublikowano 29 października 20177 l Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3 brzydki w chu.jTez do tego doszedłem i chce go sprzedać;pForumek wydał negatywny werdykt, więc pad przestaje pieścić moją duszę i sprzedaję. Urocze Edytowane 29 października 20177 l przez Hum
Opublikowano 30 października 20177 l ten blue i red crystal są ładne, jak za czasów ps2 Edytowane 30 października 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 30 października 20177 l ten blue i red crystal są ładne, jak za czasów ps2 Tylko złoty Tylko szary, jak za czasów PSX'a
Opublikowano 30 października 20177 l Orzech i Mysza, łapcie po plusie. Wszystkie Wasze pady piękne. Ja operuje na standardowych ps4 black i blue...Mają po kilka lat i ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz.
Opublikowano 30 października 20177 l ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz. ale chwalisz się czy żalisz? xdd
Opublikowano 30 października 20177 l ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz. ale chwalisz się czy żalisz? xdd Eeeee, tak se piszę przy kawie.
Opublikowano 30 października 20177 l Mysza wolałbym na tym od One grać na PS4, nic na to nie poradze.
Opublikowano 30 października 20177 l Był w sprzedaży, w wersji limitowanej. Mi swojego udało się w bardzo dobrym stanie dostać na grupce na fejsbuku. Na allegro myślę, że coś znajdziesz, ale głównie używki.
Opublikowano 30 października 20177 l Był w sprzedaży, w wersji limitowanej. Mi swojego udało się w bardzo dobrym stanie dostać na grupce na fejsbuku. Na allegro myślę, że coś znajdziesz, ale głównie używki. No z ciekawości sprawdzałem i nic nie ma...zdecydowanie najładniejszy jaki widziałem
Opublikowano 30 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to skoro opadł już kurz: