Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A cyfrowkę pod młotek dodam tylko że Marian piesci moje jądra że aż miło :) co za giera

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

29bcaf2a565aff6e8f1a3ed6ac20ec2c.jpg

Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3

brzydki w chu.j

Opublikowano

Nowy padzik. Od dawna się na niego czailem mimo ze ta wersja kolorystyczna występuje tylko w pierwszej wersji z niby gorsza bateria i brakiem światełka na touch padzie ale te moro pieści moja dusze ;p a ze pojawił się w moim mieście za całkiem dobra kasę to wziąłem. Jeszcze te kontury małych padów ukryte w tym wzorze <3

brzydki w chu.j

Tez do tego doszedłem i chce go sprzedać;p

Opublikowano

brzydki w chu.j
Tez do tego doszedłem i chce go sprzedać;p
Forumek wydał negatywny werdykt, więc pad przestaje pieścić moją duszę i sprzedaję.

Urocze :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ten blue i red crystal są ładne, jak za czasów ps2

Dualshock-4-5.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ten blue i red crystal są ładne, jak za czasów ps2

Dualshock-4-5.jpg

Tylko złoty

Tylko szary, jak za czasów PSX'a

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Ja pier.dole jakie te pady od PS4 są brzydkie. Wszystkie.

Opublikowano

TO NIE GRAJ NA NICH JAK CI SIĘ COŚ NIE PODOBA.

Opublikowano

Orzech i Mysza, łapcie po plusie. Wszystkie Wasze pady piękne.

Ja operuje na standardowych ps4 black i blue...Mają po kilka lat i ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz.

Opublikowano

ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz.

ale chwalisz się czy żalisz? xdd

Opublikowano

ładuję na zmianę i gram przy dłuższych sesjach po 6-8 godz.

ale chwalisz się czy żalisz? xdd

Eeeee, tak se piszę przy kawie.

Opublikowano

Mysza wolałbym na tym od One grać na PS4, nic na to nie poradze.

Opublikowano

Też bym wolał, ale tak to chociaż mam w nostalgicznych barwach :kaz:

Opublikowano

Był w sprzedaży, w wersji limitowanej. Mi swojego udało się w bardzo dobrym stanie dostać na grupce na fejsbuku. Na allegro myślę, że coś znajdziesz, ale głównie używki.

Opublikowano

Był w sprzedaży, w wersji limitowanej. Mi swojego udało się w bardzo dobrym stanie dostać na grupce na fejsbuku. Na allegro myślę, że coś znajdziesz, ale głównie używki.

No z ciekawości sprawdzałem i nic nie ma...zdecydowanie najładniejszy jaki widziałem

Opublikowano

Chyba Ci wpier.doli za te czapeczke.