Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cPnCtny.jpg

Taki lek na niegranie. RE5 bo wciąż mi mało survivalowych tpsow, poza tym chyba w 2012 doszedłem do połowy i odstawiłem, więc czas dokończyć i splatynować. Wolfenstein bo mam ochotę na odje,bany shooter, a po poście XMa we wlasnie ukonczylem troche mi dygnął beniz. Oby pomogło, jak nie pomoże to (*) dla mnie.

• Plusik 5
Opublikowano

Taki lek na niegranie. RE5 bo wciąż mi mało survivalowych tpsow, poza tym chyba w 2012 doszedłem do połowy i odstawiłem

Jak znajdziesz chętnego to koniecznie na splicie. RE5 jest o klasę gorszy od czwórki w singlu, ale w co-opie znacznie zyskuje. Dzielisz sę z ziomeczkiem typy broni: ja snajperki i szotgan, ty maszynówki i granatnik, no i napier.dalacie w czarnych nie-zombie. 

Opublikowano (edytowane)

możliwe że pomogłaby wersja w 1080/60

Panie, ja mam wyje,bane na gierki, czemu miałbym nie mieć wyje,bane na grafikę / framerate. :frog:

@mate O tak, o tym co-opie to się już naczytałem jaki zaje,bisty. Pewnie z kuzynem ponakur.wiamy.

Edytowane przez c0r
Opublikowano (edytowane)

Nie masz PS4, c0r?

Nie, nie robię sobie nawet złudzeń że po dwóch tygodniach nie będzie zbierało kurzu. Nawet na moim pececie który uciągnie pewnie z 95% gier jedyne co ograłem w tym roku to był drugi Outlast i Portal 2 z kolegą w co-opie.

Ale starczy offtopu, rozpiszę się może bardziej w temacie o niegraniu w gry, bo jestem stracony chyba. :(

Edytowane przez c0r
Opublikowano

Najlepiej rzucić granie w cholerę i zająć się czymś innym (nadrobić filmy, seriale, książki). Chęć do grania sama wróci z siłą wodospadu :) Miałem tak dawno temu ze dwa razy. To klasyczny kryzys gracza między 20 a 30 rokiem życia.

Opublikowano

@cor

Zmień klimaty - totalnie. Taki 3ds, pc, czy switch mogą być świetną odmianą a i alternatywa w postaci dobrej książki (niekoniecznie literatury) wyjdzie tylko na plus

Opublikowano

Nobody mówi jak jest, kupno switch i ogranie w mario+zelda jest lekiem na niegranie, a potem może wpadnie Ci już ponowny bakcyl ogrywania gierek.