oFi 2 452 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Dobrze, że nie różowy chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Ledwo do domu wbiegłem już kurier dzwonił domofonem. 6 terafanków mocy przybyło w najpotężniejszej konsoli 41 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Ciekawy jestem jak te wszystkie indyki wyglądają na tych 6 terafankach Edytowane 7 listopada 2017 przez ireniqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Uprasza się moderację, aby w tak uroczysty dzień jak dziś zwiększyła limit plusów. Mi się już pokończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Ślicznotka Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Ciekawy jestem jak te wszystkie indyki wyglądają na tych 6 terafankach Pewnie tak samo jak na PC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Czym ta edycja Scorpio różni się od zwykłej? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Wygląd i podstawka w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 i stówkę tańszy na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 A ta stówka to nie przez brak Golda w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Bardzo możliwe, żadna więc to oszczędność moim zdaniem. BTW konsola podczas konfiguracji każe zajrzeć do pudła i wyjąć kod na Golda, zaraz support chyba zapytam gdzie jest mój kod bo w pudełku nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Mam i ja :D Rodzinka w komplecie Do tego kilka gierek. Niestety Wolf 2 nie dotarł na czas nadal na poczcie polskiej od piątku... Dodatkowo surge bo w lepszej wersji na koksie i halo reach bo to jedyne halo którego nie przeszedłem. A no i coś tam na switcha Edytowane 7 listopada 2017 przez blantman 37 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Szbyka wrzuta zeby zdazyc z plusami xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Zwykły X? oj, to plusika nie będzie chciałbym jednak dodać, że plusika dałem 40 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Zwykły X? oj, to plusika nie będzie Będzie minusik Minusik dla pana Rayosa, plusik dla pana Ocelota. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mustang 1 735 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Jakby ktos maka obsypal pada wyglada ale nic to lap plusa za ekstrawagancki zakup Edytowane 7 listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Xbox One X dołączył właśnie do kolekcji. Sześć terrafranków i 4k. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały. Fajny, szkoda tylko, że gałki szybko Ci się zrobią żółte. Zapatrywałem się kiedyś na niebieskiego, ale jak zobaczyłem jak wyglądają gałki to odpuściłem. A btw ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Dalem minusa Rayosowi bo inni dali. Nawet nie czytalem posta. Mieliscie tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały. Fajny, szkoda tylko, że gałki szybko Ci się zrobią żółte. Zapatrywałem się kiedyś na niebieskiego, ale jak zobaczyłem jak wyglądają gałki to odpuściłem.A btw ile dałeś? Wejdź na design lab i sprawdź, bez metalicznych kolorów i z grawerem ok 390 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji, ale ważne, że minus dla Rayospeleniaka był dostępny. Edytowane 7 listopada 2017 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. to przez tego plusa na zwykłego XoX :/ co to pudełko takie obite w rogu, lepiej otwórz i sprawdź czy konsola nie w kawałkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi