Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zachciało mi się pograć w jakąś Forzę, więc poszedłem i kupiłem :P

DmBHznS.jpg

Sęk w tym, że na żadnej mojej "plejstacji" tego nie ruszę :/

Spoiler

aa3Zspj.jpg

Ale na tym już tak :D

Edytowane przez Quake96
  • Plusik 4
  • Haha 1
  • WTF 1
Opublikowano (edytowane)

To jak za darmo :). Kawał świetnego sprzętu. Będę za jakiś czas szukał jakiegoś magika, co to mi przelutuje go do standardu NeoGeo.

Edytowane przez ping
Opublikowano
5 minut temu, Janusz Gamingu napisał:

700 strona, a jeszcze tak niedawno wrzucałem wpisy na setną.

Przebite 6000 gier, a jeszcze pamiętam jak się jarałem pierwszym zamkniętym tysiącem :sir:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Edytowane przez ragus
Opublikowano
4 godziny temu, ireniqs napisał:

Skromne :pawel: Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie :lapka:

Opublikowano
13 godzin temu, ragus napisał:

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Wtedy cała para szła w produkcję B2/W2, a USUM robi dużo mniejszy, mniej doświadczony zespół ludzi, podczas gdy glówny team klepie (podobno w pośpiechu) Pokemony na Switcha, więc ciężko by było o coś więcej.

Opublikowano

Ja tam musiałem się zapytać menagera w biedrze czy mają gierki, bo na ladzie czy na półce nie było, to mi powiedział, że na magazynie trzymali i o dziwo wszystkie gierki były jakie w gazetce się pojawiły. Przyniósł mi tego Tomb Raidera i tyle. Trzeba się pytać po pracownikach biedry.