ping 9 042 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Przyszło mi dzisiaj kilka (kilogramów) gier, ale że nie mam obecnie aparatu, którym mógłbym trzasnąć fotki całego majdanu, wrzucam GOTY 2013. Oczywiście jak zawsze musiałem się spóźnić z ogrywaniem i dopiero teraz nadrabiam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Dobry zakup Krupek. Jak masz PS+ to koniecznie jeszcze karta 32GB potrzebna, by nie żonglować grami. Nie wiem czy w każdym Empiku, ale w Warszawie były mega wyprzedaże ostatnio i karty 32GB po 149 zł były. Ale w salonie, nie na stronie. Udało mi się nówkę konsolkę z 2 letnią gwarancją za 470 zł wylicytować Plusa raczej nie potrzebuję, bo rzadko gram. W najbliższym czasie planuję zakupić Sly Cooper i pewnie jakiś klasyki z PSX, bo również dla nich kupiłem Vitę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 1 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2014 TYLKO SONY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2014 Tylko jeżeli kiedykolwiek będziesz miał ochotę zacząć singla BF4 i znikną Ci save'y, to nie sprzedawaj od razu PS4, bo to wina DICE Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2014 PS3 poszlo na Ebaya,mozna oficjalnie przesiadac sie na Next Geny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 3 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2014 Retro-ciekawostka z dzisiaj: Udało mi się upolować ostatnią "prawdziwą" część Front Mission i trzecią część Jumping Flash (kiedyś chorowałem na tę grę, wreszcie będę mógł zagrać). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Piękny FRONT MISSION. Sam kupiłem parę lat temu, zrobiłem ISO gry, spaczowałem to wersją angielską i kuźwa nawet nie zagrałem, bo przyszła era PS3 i co innego zawróciło mi w głowie:( Trzeba będzie jednak koniecznie nadrobić zaległości, ból jest jednak taki, że nie mam już kineskopowego TV, a na płaskim wygląda to ohydnie. No nic, coś się wymyśli. Dobry zakup, Ping. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 moje najnowsze zakupy co smieszne, wczoraj chcac przetestowac poszczegolne tytuly na PS2, czy chodza, okazalo sie ze moje wysluzone PSTwo... nie czyta plyt. Wkurzylem sie ogromnie bo jeszcze 3 tygodnie temu jak ostatni raz bylem w domu wszystko ladnie chodzilo, a tu taka niespodzianka czysczenie lasera pomagalo tylko na chwile, wiec rozebralem konsole, odkrecilem laser, przekrecilem dosc mocno srubke od regulacji DVD, zlozylem do kupy i dziala az milo ale stracha mialem lekkiego... a Super Mario Bros. to juz trzecia moja wersji tego klasyka, dwie pozostale mam na 3Dsa (w wersji NESowskiej i Deluxe na GBC ktora aktualnie rozdaja za rejestracje w Network) http://i60.tinypic.com/33mol8p.jpg Propsy za collosusa, zawsze chciałem w to zagrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 To juz moja druga kopia SoTC na PS2, a w sumie to juz trzecia, bo mam Team ICO collection na PS3 zaluj jesli nie zagrales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Dla mnie osobiście SoC nie podeszło, próbowałem na PS2, mam dostęp do wersji PS3 (chyba nawet od kogoś z forumka kupiłem). Może kiedyś, jak już ogram co mam do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Jedna najlepszych gier na ps2, ale zarazem nie dla kazdego, poruszająca i minimalisyczna w wielu aspektach lecz na stale wpisała się w kanon gier bo ile to juz mieliśmy kopii starć z wielkimi bossami na których trzeba się wspinać i atakować ich slabe punkty. Koniecznie trzeba w to zagrać zwłaszcza w wersję hd bo ma lepszy framerate (heh w czasach ps2 nawet na to nie zwracalem uwagi). Wydaje mi się, że juz takich gier się nie robi, teraz tylko uncharted wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 futro na kolosach wtedy masakrowało, animacja wspinania, design tych bestii, piekna przygoda to była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 Wtorkowy ryneczek <3 i mały bonusik w sumie chyba 9 funtów dałem za wszystko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) Właniie przywiozłem do domu Wii (model z wsteczną kompatybilnością), podstawka, 2 wiiloty wraz z kondomami, nunchak, 2 plastikowe kierownice, mario kart, wii play i wii sports, wszystko w fabrycznym stanie -150zł. Najzabawniejsze, że ta konsola w ogóle mi z planów wypadła, a tu taka niespodzianka Edytowane 4 marca 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Wrzucę zdjęcia ostatnich nabytków. Słuchawki i Tomb Raider to doszły już jakiś czas temu, ale dodatkowo dzisiejsze "zdobycze" - od razu lecą w antyramę i na ścianę Szczególnie zadowolony jestem z plakatu z inFamous: SS z autografami Nate'a Foxa i Kena Schramma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Niezłe te zakupy u Was. U mnie skromnie, w dodatku coś czuję, że to ostatnia, zakupiona gra w pudełku na PS3:Spodziewałem się czegoś łatwiejszego, serio, nie wiedziałem nic o questach przed zakupem PS. BCAS zamiast BLES na pudełku, tzn, że z Azji? Edytowane 5 marca 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Mniam. Za ile kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 149 zł, ale z Allegro, wybrałem najtańszą nówkę w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Tylko Plejstejszyn! Strasznie się jaram South Parkiem. Inne gierki będą miały wolne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Od razu przepraszam za jakość, ale światło uniemożliwiło mi zrobienie lepszych zdjęć. Zakupy z ostatniego tygodnia, od razu uprzedam, że dla zyebuf GTA. Naklejki: Magnes: I danie główne, EDYCJA KOLEKCJONERSKA GTA IV Brakuje soundtracka, ale przyjdzie zapewne jutro. Jestem mega zaje.biście dumny, że udało mi się wyrwać kolekcjonerkę(ofc na części) w tym czasie. Tego praktycznie nie ma, w dodatku w takim dobrym stanie. Teraz polowanie na soundtrack SA i box set SA. ^_^ Potem już chyba materiał z allegro zostanie całkowicie wyczerpany. Edytowane 6 marca 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Suteq zamówiłem właśnie to http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Andreas-AUDIO/dp/B0006G9GYY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394122806&sr=8-1&keywords=san+andreas+soundtrack kupiłem już kilka rzeczy od tego sprzedawcy bo ma zawsze wszystko najtaniej. Ale zmówionego w poniedziałek Killzone 3 nie widać. Teraz pokazało mi się że wysyłka między 15 a 25 marca, samolot mam 19, oby doszło. zamówiłem używany w sumie za 3 funty to jakbyś reflektował szykuj 15 zł, jak nie to zaszczyci moją kolekcję W każdym u nich stan very good to faktycznie stan very good Edytowane 6 marca 2014 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Chciałbym fotki oblukać, bo używany to może być różny stan. No i jak coś to pw. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 fotek od innych sprzedawców na Amazonie nie ma jak dojdzie to strzele i wyślę ale mówię ci że będzie jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 149 zł, ale z Allegro, wybrałem najtańszą nówkę w folii. Chinol. Było brać ode mnie amerykańca na forumku . Od premiery leży w folii... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Rzadko kiedy przeglądam giełdę na forum. Chciałem nowkę w folii, a w Pchlim Targu głównie są używki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi