MaZZeo 14 186 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Yap, ale D2 na koksie będzie? Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 14 minut temu, XM. napisał: Czemu Sony nie uświadczy kasy za abonament a ms tak? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 26 minut temu, XM. napisał: Czemu Sony nie uświadczy kasy za abonament a ms tak? Od zawsze konsole od Sony były dla mnie głównie do singla .Trochę na PS3 pograłem, ale jakoś mieee . Nie mój styl online'u. Poza tym nie będę opłacał dwóch abonamentów do kroćset. W przyszłym roku Kox zawita to... 13 minut temu, MaZZeo napisał: Yap, ale D2 na koksie będzie? ...być może będzie i D2. Trochę mi się uniwersum przeżarło. Może i odgrażałem się, że będę brał na premierę, ale im bliżej tej premiery było tym mniej mi się chciało w to grać. Destiny stworzyło olbrzymi backlog, którego w dwa lata nie przerobię, a mając dwie konsole to będzie i tak niemożliwe z tym wszystkim co jeszcze wyjdzie. Zobaczymy się w innych grach. Destiny dostarczyło mnóstwa niezapomnianych chwil w Crucible'u, a jeszcze więcej w raidowaniu. Bawiłem się przezayebiście zdobywając prawie wszystko co chciałem zdobyć, ale niestety z czasem wysłuchiwanie pretensji i oznak zniecierpliwienia sprawiło, że zamiast cieszyć się sesją ze znajomkami (które tak ciężko było czasem ustawić) czekałem tylko aż ubijemy ostatniego bossa i będę mógł uciec z party, żeby tego marudzenia już nie słuchać. Nie jestem pewien czy znów przez to chcę przechodzić. I nie mam tu na myśli Ciebie MaZZeo . 1 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 To nie wiem czy wytrzymasz marudzenie zwiazane z D2 xD Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Yap, jakbyś chciał pograć w D2, to będę ogrywać triala na PS4 do poziomu 8, a za kilka dni dojdzie do mnie paczuszka z używaną D2, więc od czasu do czasu można byłoby pograć Może nie hardcore'owo jak w D1, ale zawsze chwilkę można byłoby pograć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 990 Opublikowano 4 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2017 Zakupy z ostatniego półrocza: 24 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2017 Podsumowanie końcówki października i całego listopada. Czekałem jeszcze do dzisiaj na jedną przesyłkę, dotarła, więc poszły fotki. Momentami wujowa ostrość, no ale raczej widać co to takiego. Xeno2 nie trzeba przedstawiać. Last Story udało się wyrwać w tej lepszej wersji za grosze. Pro padzik sztos niesamowity. Gra się na nim wybornie. OST Xeno1 odsłuchiwałem przez cały listopad żeby ukoić nerwy. Moko For Switch z Amazona. Służy za docka idealnie. Kabelek idzie z oryginalnego docka od tyłu i spodu. Kładę Switcha na tym i gierkuję. Wentylacja jak widać jest, sprawdzałem, wszystko sprawuje się jak należy. Karta pamięci na zaś, żeby w przyszłości już o tym nie myśleć. Switch już w pełni wyposażony, teraz tylko giereczki i czerpanie funu. 29 8 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Skąd takie tanie karty pamięci? W zeszły piątek się sfrajerzyłem i kupiłem w Empiku 2x 128GB po 200zł/szt. (z allegro nie chciałem nic brać, bo dostałbym jakieś chińskie goowno...) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2017 Prawie ostatnie zakupy w tym roku goty tytuł na switcha (już wiem że mój goty tego roku) i podobno fajna strategia na konsole w 4k Do tego Hands of Fate 2 w cyfrze na xboxa ale to nikogo:) 12 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 19 minut temu, ping napisał: Skąd takie tanie karty pamięci? W zeszły piątek się sfrajerzyłem i kupiłem w Empiku 2x 128GB po 200zł/szt. (z allegro nie chciałem nic brać, bo dostałbym jakieś chińskie goowno...) Wziąłem z jakiegoś Lombardu przez Allegro. Karta Chińska bo firma Chińska. A tak poważnie to jest oryginalnie pakowana i śmiga pięknie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Lepiej się upewnij czy na pewno oryginalna i jaka klasa prędkości? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2017 (edytowane) no vitam Edytowane 4 grudnia 2017 przez MYSZa7 22 1 1 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 26 minut temu, ireniqs napisał: Wziąłem z jakiegoś Lombardu przez Allegro. Karta Chińska bo firma Chińska. A tak poważnie to jest oryginalnie pakowana i śmiga pięknie. Kierfa, ja się kiedyś naciąłem kupując Memory Stick Duo 16GB na allegro do PSP i grania w gry z K A R T Y. W aukcji prędkości inne niż po testach narzędziami Nic no, niechaj służy Ci dobrze i bez szwanku. Nie mogę się doczekać, aż będą takie o pojemności 1TB. Wspaniała rzecz do robienia backupów. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 46 minut temu, Rayos napisał: Lepiej się upewnij czy na pewno oryginalna i jaka klasa prędkości? Nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości w teście: Klasa 10? O tej cyferce mowa? Cytuj
nadol90 664 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 @ireniqs Ile za Last Story jeżeli można wiedzieć ? Bo sam szukam i szukam i szukam i tak do ntej. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 5 minut temu, nadol90 napisał: @ireniqs Ile za Last Story jeżeli można wiedzieć ? Bo sam szukam i szukam i szukam i tak do ntej. 190zł upolowane na ebay. Niemiec płakał jak sprzedawał. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 15 godzin temu, ireniqs napisał: Klasa 10? O tej cyferce mowa? z testów wynika że masz coś koło U3, także spook, jest git Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 @Rayos tak być powinno? Ja tam nie wiem. Na opakowaniu pisze prędkość do 90mb. Nie znam zbytnio tych klas. Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 (edytowane) 21 godzin temu, ireniqs napisał: Podsumowanie końcówki października i całego listopada. Czekałem jeszcze do dzisiaj na jedną przesyłkę, dotarła, więc poszły fotki. Momentami wujowa ostrość, no ale raczej widać co to takiego. Xeno2 nie trzeba przedstawiać. Last Story udało się wyrwać w tej lepszej wersji za grosze. Pro padzik sztos niesamowity. Gra się na nim wybornie. OST Xeno1 odsłuchiwałem przez cały listopad żeby ukoić nerwy. Moko For Switch z Amazona. Służy za docka idealnie. Kabelek idzie z oryginalnego docka od tyłu i spodu. Kładę Switcha na tym i gierkuję. Wentylacja jak widać jest, sprawdzałem, wszystko sprawuje się jak należy. Karta pamięci na zaś, żeby w przyszłości już o tym nie myśleć. Switch już w pełni wyposażony, teraz tylko giereczki i czerpanie funu. Skąd i za ile last story? Ostatnio na ebay widziałem za 200 zł, ale 2 godziny po wrzuceniu oferty już była kupiona. Nie zauważyłem, że już ktoś pisał. 190 złotych?! Brałbym ostro. Edytowane 5 grudnia 2017 przez Mirumoto Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 @Mirumoto Było za 210 chyba z wysyłką ale równocześnie pojawił się kod na 5% rabatu na ebayu. Wziąłem ostro. Może to ja byłem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi