Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, XM. napisał:

Czemu Sony nie uświadczy kasy za abonament a ms tak? 

Od zawsze konsole od Sony były dla mnie głównie do singla .Trochę na PS3 pograłem, ale jakoś mieee :down: . Nie mój styl online'u. Poza tym nie będę opłacał dwóch abonamentów do kroćset. W przyszłym roku Kox zawita to...

13 minut temu, MaZZeo napisał:

Yap, ale D2 na koksie będzie?

...być może będzie i D2. Trochę mi się uniwersum przeżarło. Może i odgrażałem się, że będę brał na premierę, ale im bliżej tej premiery było tym mniej mi się chciało w to grać. Destiny stworzyło olbrzymi backlog, którego w dwa lata nie przerobię, a mając dwie konsole to będzie i tak niemożliwe z tym wszystkim co jeszcze wyjdzie. Zobaczymy się w innych grach. 

Destiny dostarczyło mnóstwa niezapomnianych chwil w Crucible'u, a jeszcze więcej w raidowaniu. Bawiłem się przezayebiście zdobywając prawie wszystko co chciałem zdobyć, ale niestety z czasem wysłuchiwanie pretensji i oznak zniecierpliwienia sprawiło, że zamiast cieszyć się sesją ze znajomkami (które tak ciężko było czasem ustawić) czekałem tylko aż ubijemy ostatniego bossa i będę mógł uciec z party, żeby tego marudzenia już nie słuchać. Nie jestem pewien czy znów przez to chcę przechodzić. I nie mam tu na myśli Ciebie MaZZeo ;) .

• Plusik 1
Opublikowano

Yap, jakbyś chciał pograć w D2, to będę ogrywać triala na PS4 do poziomu 8, a za kilka dni dojdzie do mnie paczuszka z używaną D2, więc od czasu do czasu można byłoby pograć :) Może nie hardcore'owo jak w D1, ale zawsze chwilkę można byłoby pograć :)

Opublikowano

Skąd takie tanie karty pamięci? :( W zeszły piątek się sfrajerzyłem i kupiłem w Empiku 2x 128GB po 200zł/szt. (z allegro nie chciałem nic brać, bo dostałbym jakieś chińskie goowno...)

Opublikowano
19 minut temu, ping napisał:

Skąd takie tanie karty pamięci? :( W zeszły piątek się sfrajerzyłem i kupiłem w Empiku 2x 128GB po 200zł/szt. (z allegro nie chciałem nic brać, bo dostałbym jakieś chińskie goowno...)

Wziąłem z jakiegoś Lombardu przez Allegro. Karta Chińska bo firma Chińska. :kaz: A tak poważnie to jest oryginalnie pakowana i śmiga pięknie.

Opublikowano
26 minut temu, ireniqs napisał:

Wziąłem z jakiegoś Lombardu przez Allegro. Karta Chińska bo firma Chińska. :kaz: A tak poważnie to jest oryginalnie pakowana i śmiga pięknie.

Kierfa, ja się kiedyś naciąłem kupując Memory Stick Duo 16GB na allegro do PSP i grania w gry z K A R T Y. W aukcji prędkości inne niż po testach narzędziami :/

Nic no, niechaj służy Ci dobrze i bez szwanku. Nie mogę się doczekać, aż będą takie o pojemności 1TB. Wspaniała rzecz do robienia backupów.

• Minusik 1
Opublikowano
46 minut temu, Rayos napisał:

Lepiej się upewnij czy na pewno oryginalna ;) i jaka klasa prędkości? 

Nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości w teście:

FQFC7P7.jpg

Klasa 10? O tej cyferce mowa?

Opublikowano
5 minut temu, nadol90 napisał:

@ireniqs  Ile za Last Story jeżeli można wiedzieć ? Bo sam szukam i szukam i szukam i tak do ntej. 

190zł upolowane na ebay. Niemiec płakał jak sprzedawał.

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, ireniqs napisał:

Podsumowanie końcówki października i całego listopada. Czekałem jeszcze do dzisiaj na jedną przesyłkę, dotarła, więc poszły fotki. :cool:

l6uCFzm.jpg

Dh0vWvP.jpg

dsjevVH.jpg

IXKzv0K.jpg

GHs40JN.jpg

lZTbX3Q.jpg

Momentami wujowa ostrość, no ale raczej widać co to takiego.

Xeno2 nie trzeba przedstawiać.

Last Story udało się wyrwać w tej lepszej wersji za grosze.

Pro padzik sztos niesamowity. Gra się na nim wybornie.

OST Xeno1 odsłuchiwałem przez cały listopad żeby ukoić nerwy.

Moko For Switch z Amazona. Służy za docka idealnie. Kabelek idzie z oryginalnego docka od tyłu i spodu. Kładę Switcha na tym i gierkuję. Wentylacja jak widać jest, sprawdzałem, wszystko sprawuje się jak należy.

Karta pamięci na zaś, żeby w przyszłości już o tym nie myśleć.

Switch już w pełni wyposażony, teraz tylko giereczki i czerpanie funu. :banderas:

Skąd i za ile last story? Ostatnio na ebay widziałem za 200 zł, ale 2 godziny po wrzuceniu oferty już była kupiona. 

Nie zauważyłem, że już ktoś pisał. 

190 złotych?! Brałbym ostro. 

Edytowane przez Mirumoto