Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W ramach obowiązującego u mnie równouprawnienia platform: srebrny, drugi padzik do Prosiaka, a także nowy, polecany na forumku gryzoń do kompa :)

oyLyzog.jpg

O ile przy pierwszym urządzeniu raczej nie ma się o czym rozwodzić, tak drugie już od pierwszych chwil budzi ekstazę :fsg: 
Mycha idealnie leży w łapie, a sama konstrukcja, na czele z metalowy scrollem, sprawia bardzo solidne wrażenie, tak więc jest szansa, że pożyje dłużej od swojego przodka. :)

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 4
  • Lubię! 2
Opublikowano
20 godzin temu, REZOK napisał:

vTiTsD9.jpg 

Gra o pierwszej wojnie swiatowej i baba na okladce xD Oczywiscie nie biala tylko "jakas ciemna" bo trzeba inne rasy zadowolic. A w kampanii BF2 tez oczywiscie baba bo ostatnie co EA chce to wojna z feministkami. Ojezu jaka ta firma jest zje.bana.

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano

Jakbyś nie napisał to nawet nie zorientowałbym się że to kobieta. Chyba celowo wybrali taką opcję "pośrednią" pomiędzy płciami :cool:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.12.2017 o 17:47, yab napisał:

Komplet
b8153e537a6854ebd7aa1152dd0959f4.jpg4fed78e638a2c1b41a9945d2837573aa.jpg

Niby limitowane, a teraz nawet w sklepach Euro leżą wszystkie i to mocno przecenione. 1 i 2 widziałem po 30 i 40 zł.

Edytowane przez Pacquiao
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja tam wolę łysą babe teraz przy kompletnej wersji niż tego murzyna co był na okładce podstawki buterfelda.

A u mnie nioh boży polski cały ten, z gerardem na okładce. Miało być czekanie na goty no ale nóweczka za 109cebulionów to elegancki deal. 

uroIJQ1.jpg

• Plusik 2
  • Lubię! 2
Opublikowano
Ja tam wolę łysą babe teraz przy kompletnej wersji niż tego murzyna co był na okładce podstawki buterfelda.

A u mnie nioh boży polski cały ten, z gerardem na okładce. Miało być czekanie na goty no ale nóweczka za 109cebulionów to elegancki deal. 

uroIJQ1.jpg
Jak ja żałuję, że nie zdążyłem tej gry skończyć. Gdy znowu ps4 zawita u mnie w domu to wrócę, oj wrócę.
Opublikowano (edytowane)

ale poje.bana klawiatura gdzie numpad zaczyna sie tam gdzie zwykla klawa sie konczy.

Edytowane przez Gość
Gość aphromo
Opublikowano

fantastyczna to okladka, az mi w uszach zagral motyw przewodni.

Opublikowano (edytowane)

Podobno to najlepszy AC od czasów drugiej części, którą  uwielbiałem. Po ograniu trójki plułem na tę serię i myślałem, że będę pluł do końca. No ale tyle pozytywnych opinii płynie pod adresem Origins, że chcę spróbować. Uwielbiam pustynne widoki, minęło już kupę lat od mojej ostatniej części w którą grałem,  nie ruszyłem nawet podobno  dobrego Black Flag. Zobaczymy jak będzie.

VvDZhE7.jpg

hU12VNN.jpg

Edytowane przez chris85
  • Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem o co Ci chodzi ale i TR i Syberia zakupione zostały gdzie w Listopadzie. Moja lubi oby dwie serie a w Underworld nigdy nie grała, więc dlaczego nie (tym bardziej, że jest naprawdę dobry)?

P.S. Dobra teraz sobie przypomniałem o co c'mon z tym TRem. Good One.

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.12.2017 o 23:50, aphromo napisał:

fantastyczna to okladka, az mi w uszach zagral motyw przewodni.

No fantastyczna w ch,uj xD prawie jak ta

51V-HzuL6+L.jpg

Edytowane przez _Be_