Velius 5 698 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Na klawiaturze tez ma konkretnie wylane @Gumiś_JaGoDa fajny zestaw, jeszcze monitor dobry sobie kiedys spraw. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 33 minuty temu, Czezare napisał: Kompletnie nie kumam dlaczego większość z Was przyfandzala się do tej plakietki "Gra w polskiej wersji językowej". Co, Wy się żenicie z tymi okładkami, czy jak?! Gdyby w samej grze, w prawym dolnym rogu ekranu był nieusuwalny pin z takim napisem to co innego. Ja mam kompletnie WYLANE na to jak okładka wygląda, tym bardziej, że przecież na półce widać tylko grzbiet pudełka. Pewnie dlatego, że każdy ma trochę inny próg pojmowania estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 @Velius monitor jest w planach jak będzie więcej wolnych $$$. Chwilowo muszę się zadowolić jakimś zwyklakiem plus telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, kes napisał: No ładna ta figurinka i czystej maści okładka też na plus no niezbyt, ale co kto tam lubi. plusik poleciał. Edytowane 13 lutego 2018 przez ireniqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Plus poszedł przede wszystkim za zakup, ale okładka nieskalana pierdołami tylko podsyca jego należność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Mam i ja, prezent na 14 lutego. Się ogra po raz trzeci, już nawet zacząłem. Niezaprzeczalnie jest to gra ponadczasowa, ale... Spoiler Nie robi już takiego wrażenia jak te 10 lat temu kiedy grałem po raz pierwszy. Jasne, Ci co nie grali będą bardziej zadowoleni. Ale moze starczy ogrzewania tego kotleta? Bo się już lekko niestrawny robi. 2 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 (edytowane) Co? Nie robi wrażenia? Dobre. Może pograj trochę, zobacz wodospady w dole, przyjrzyj się wodzie, pobiegaj po lesie, zobacz jak oświetlone są drzewa na południu mapy, obejrzyj cutscenki i przede wszystkim pokonaj wszystkie kolosy. Też grałem w to w czasach PS2 i na mnie ten remake robi ogromne wrażenie. Ta gra zasłużyła sobie na drugie życie (remastera nie liczę). To jest remake na miarę Residenta z Gamecuba. Gra z ogromnym szacunkiem dla oryginału przeniesiona na aktualną generację. Edytowane 13 lutego 2018 przez aux 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 10 godzin temu, aux napisał: Gra z ogromnym szacunkiem dla oryginału przeniesiona na aktualną generację. A czy ja napisałem, że nie? z finalnym werdyktem oczywiście wstrzymam się do skończenia, gra robi wrażenie graficznie, ale nie czuję (póki co) tych emocji które doświadczałem przy ogrywaniu oryginału i to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 17 godzin temu, u55r napisał: W końcu dotarło. Siadam polować na Kolosy. hahahahahhah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ile za to daleś? przecież ta figurka to poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 normalna figurka Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Sam drukowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 (edytowane) 10 minut temu, ragus napisał: Edytowane 14 lutego 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Wczoraj zapomniałem wkleić. Jedna nowość i coś za grosze do ogrania kiedyś:) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 856 Opublikowano 14 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Trafił się TV 4k w dobrej cenie, więc czas na powrót do Królestwa Niebieskiego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 14 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 (edytowane) Takie tam przed rozpoczęciem walki. Prawie, jak w czeskim zamku. Edytowane 14 lutego 2018 przez MAJOCHEY_PL 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 @teddy czy ty czasem dokładnie rok temu nie kupowałeś prosiaka? no i z tym tv 4k te pro to na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 7 minut temu, _Be_ napisał: @teddy czy ty czasem dokładnie rok temu nie kupowałeś prosiaka? no i z tym tv 4k te pro to na wyrost Tak, kupiłem go wtedy dla nioha i pozniej sprzedalem jakos w polowie maja. Wiem ze troche na wyrost ale jak potestowalem kilka nowszych tytulow na 970 w 4k to sie za glowe zlapalem, praktycznie niegrywalne, to juz wole sonowskie szachownice. Tym bardziej ze przez smieci kopaczy ceny kart to jakas kpina Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 6 godzin temu, blantman napisał: <watch doges 2 i kingdom come> Wczoraj zapomniałem wkleić. Jedna nowość i coś za grosze do ogrania kiedyś:) Czy to nie Ty się przypadkiem na ircu pytałeś czy mam wersję na X1 czy na PS4? I ja wtedy Ci powiedziałem, żebyś się z daleka trzymał od kupsztala jakim jest wersja WD2 na X1 miłego grania w 900p na xbox one x ;/ 27 minut temu, teddy napisał: Tak, kupiłem go wtedy dla nioha i pozniej sprzedalem jakos w polowie maja. Wiem ze troche na wyrost ale jak potestowalem kilka nowszych tytulow na 970 w 4k to sie za glowe zlapalem, praktycznie niegrywalne, to juz wole sonowskie szachownice. Tym bardziej ze przez smieci kopaczy ceny kart to jakas kpina Jak ta sytuacja potrwa jeszcze z rok-dwa to rynek PC przestanie istnieć. Wszyscy siedzą na starych kartach bo bitkojniarze kopią, a jedyną sensowną opcją na cokolwiek zbliżonego do 4K to konsole. Dramat. Nadzieja tylko taka, że jak wyjdzie nowa generacja kart to koło premiery się dorwie za cenę sugerowaną. Ew. że kopacze zaczną masowo wymieniać sprzęty i rynek zaleją używane karty starej generacji, ale to pewnie wykupią biedniejsi kopacze. K,urwa, oddałbym w sumie wszystkie zarobki z krypto, żeby jednak ich nie było :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Walić to za 50 zł edycja gold z niewykorzystanym sp. 900 p to był standard na xbox one i xbox one s przyzwyczaiłem się grunt aby były stałe klatki bo rwania nie trawię Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 529 Opublikowano 15 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 no to lece na randke 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 15 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Oj dziś w łóżeczku będzie ostro 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Skoro już lecimy remasterami - LocoRoco wpadło. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Amerykański sklep Square Enix 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi