Starh 3 170 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 59 minut temu, Velius napisał: Zdjecie Starha na cały monitor Wybaczcie coś się skopało Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 15 minut temu, Starh napisał: Wybaczcie coś się skopało Edycja posta -> doubleclick na zdjęcie -> zmiana rozmiaru na 400-500 przy zachowanych proporcjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Na tel tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Mi tam ładnie na telefoniku wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichAelis 5 610 Opublikowano 20 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Kolekcja rośnie i rośnie. 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) A jakieś nowy gry na tego switcha macie? Nie no pięknie Edytowane 20 lutego 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 435 Opublikowano 20 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 pszne gierkj 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) 2 godziny temu, ireniqs napisał: Kilka nowości: nowy Uncharted, nowy Kolos i nowy Radiant Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem książeczkę w grze na 3DSa; piękna jest. Ciekawe czy wydanie US/C też ma manual Edytowane 20 lutego 2018 przez Dajzner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 To jest artbook. Ładny muszę przyznać. Wydanie US ma mieć jeszcze ładniejszy ale i tak wydanie eu lepsze bo bardziej unikatowe. 3 sztuki na całą Europę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 GoW 2 do kolekcji, DS3 miałem brać dopiero po ukończeniu Demons, ale na to się nie zanosi więc spróbuje swoich sił w DS3:D 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) Skromna paczka z Japonii przekroczyła dziś moje progi. Piękna limitka Team Ico Collection: Cieszę się, że wytrzymałem i olałem europejskie wydanie. Jednak japończyk to prawdziwe cudeńko. Artbook nie dość, że gruby, to jeszcze pełen świetnej zawartości. A tutaj reszta gierek na PS3: Cieszy MGS w steelbooku, Blazblue, End of Eternity (Resonance of Fate) i Dark Souls. Resztę traktuję jak 'darowanego konia'. Kolejny skromny, ale BARDZO cieszący mnie zakup to kilka gier na NGCD: Sonic Wings 2, Gangan, Galaxy Fight, Rally Chase... Mega. Powtarza mi się tylko Fatal Fury i KoF '94 więc cieszę się z zestawu bardzo mocno. Kilka Wonderswanów: Te kolorki, których nie mam wcielam sobie do kolekcji, a pozostałe nadwyżkowe sztuki odstąpię po kosztach zainteresowanym znajomym. No i zapychacz paczki w postaci gier na PS2: Viewtiful Joe ma KOZACKĄ hologramową okładkę (na foto tego nie widać). Mam europejskie wydanie gry, ale z racji tego jak to wygląda, zostawiam sobie japońskiego dubla :). Edytowane 21 lutego 2018 przez ping 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 @ping zeskaluj pliska foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) A jak się skaluje foteczki cumplu? Zawsze wrzucam jako [img} blablablalba [/img} I jeszcze nie było PRZYPAŁU Edytowane 20 lutego 2018 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 @ping teraz juz nie trzeba uzywać przeklejasz linka bezpośrednio potem klikasz w obrazek i masz narzędzie do skalowania :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Przeskalowałem wszystko ręcznie, potem kliknąłem zapisz - nie zapisało się. :Czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) Dx3 Edytowane 20 lutego 2018 przez yab 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Pingu jak zwykle niszczy dostawą z Nipponu. Killerski zestaw na obie plejstacje i neo geo cd. O Wonderswanie niewiele wiem, ale konsolki świetnie się prezentują. DragonBallZ to pierwsza część Budokaia, a te wersjach japońskich mają prawilną serialową muzę - klawy zakup. Ekstra cover do Resonance of Fate. Co to za tytuł na prawo Chaos Legion? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) W końcu udało mi się ustrzelić PS3 FAT w wymarzonym stanie czyli mint. Do tego jest to pierwsza wersja czyli ze wsteczną emulacją gier z PS/PS2 (jeszcze raz dzięki quake96 za zapodanie linka na PTT) http://allegro.pl/ps3-classic-60-gb-4xusb-dla-kolekcjonera-unikat-i7176032939.html Właśnie wyciągnąłem konsole z pudła i jestem w szoku. Wygląda jak nowa. Dosłownie kilka rysek od wycierania kurzu widocznych pod światło. Stopki, boki etc. Żadnych śladów użytkowania. Konsola podobnie jak jej siostra na której stoi skończy swój konsolowy żywot w pokoju gracza w szklanej gablocie. Do tego 5 ostatnich zakupów do kolekcji na Wii. Gry kupione w odstępach czasu ale nie chwaliłem się nimi jeszcze więc robię zbiorczo. Kolekcja praktycznie zamknięta brakuje mi jeszcze dosłownie 3 gier (Donkey, Last Story i Kirby). Teraz czas na poszukiwania PS2 FAT mint i Net Yaroze! Edytowane 20 lutego 2018 przez Ryo-San 17 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) @Ciwa Zombie VS Kyukyusha, czyli Zombie kontra Karetki. Lubię te niszowe śmieci od D3 wydawane w serii simple 2000. Chciałbym mieć wszystko z tej serii :). O Swanach warto wiedzieć tyle, że jest na nie mało gier (a ciekawych praktycznie zero), plus większość sprzętów ma przykrą przypadłość - przyciskiem power da się uruchomić konsolę, jednak nie można jej już wyłączyć. Kiedyś kupiłem takiego Swanika za dwie stówki i sprzedawca (z polski) twierdził, że to normalne i żebym wyłączał sprzęt wyciągając baterię. Po jakimś czasie wyłączania konsoli w taki sposób, sprzęt się zjarał :)... W tym zestawie dwie konsolki nie były w pełni sprawne, więc naprawiłem sobie wyżej wspomnianego Swana, a drugą sztukę, którą miałem zachomikowaną w szafie wzbogaciłem o działający przycisk power. Strasznie goowniane są te gumki. Edytowane 20 lutego 2018 przez ping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Ping, luknąłem na gameplay tej karetki i szczerze powiedziawszy kozak. Klimacik rewelka. Chyba się zaopatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 To koniecznie badaj inne Simple 2000 hity - to tam narodziły się klasyki takie jak Onechanbara, Earth Defense Force, czy cała masa crapulców namiętnie wydawanych u nas przez Phoenix Games i inne niszowe wydawnictwa. W zalewie goowna jest sporo ukrytych perełek - zawsze traktowałem tę serię jako następce Yaroze i prekursora indyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) Z serii Simple pamiętam jakieś Sumo na psxa, a z innych ciekawych japońców odkryłem ostatnio coś takiego: Za(pipi)isty klimacik w moim przypadku przywołujący wspomnienia z młodzieńczych wakacji u dziadków na wsi. Podobno jest klika części. Edytowane 20 lutego 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 12 godzin temu, Hum napisał: Takie tam, powiększanie wyprawki gracza. Po ile i gdzie to wyhaczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Jest, ostatnia - trzecia - na PS3, oczywiście mam w zbiorach - chodzisz ziomeczkiem, zbierasz robale i kapsle po coli. Totalny relaksator i odskocznia od wyścigu szczurów, ale gra sama w sobie nie ma żadnego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 1 godzinę temu, ping napisał: Przeskalowałem wszystko ręcznie, potem kliknąłem zapisz - nie zapisało się. :Czesc: Jakie ręcznie? Kilkasz na obrazek i fśśt zmieniasz rozmiar i siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi