Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś mój kuzyn bawił się w takie modelowanie, za młodu byłem zafascynowany, ale szybko przeszło. :kaz: Fajny ten model. Powodzenia w składaniu, bo z pewnością wymaga cierpliwości.

• Dzięki 1
Opublikowano

Też chętnie zobacze efekt końcowy, plusika zostawiłem :)

za dzieciaka sklejałem myśliwce w drugiej wojny, fajne hobby jak jest czas, do tego później jeszcze malowanie farbkami goty

• Dzięki 1
Opublikowano

Wiecie, ze ja nie miałem pojęcia, ze to będą puzzle do składania :mevek:   

Szukałem figurki robota, a gdy ta sie pojawiła kliknąłem "Buy it Now" tak po prostu z miłości do gry Metal Gear Solid. Teraz kiedy juz wiem, z czym mam do czynienia, bez wahania  zrobiłbym to drugi raz. Figurka to jedno, a zabawa ze składania to co innego, co będzie mi przypominać te miłe chwile(z pozoru), za każdym razem, kiedy na nia spojrzę.  W tym tyg. na pewno jej nie złoże. Pracuje na noc  :sapek:

Opublikowano (edytowane)

Ale zgapiasz Czezare, moja żona na moją 30tkę była pierwsza :problem: Anyway, ŚWIETNE słuchawki. 

No i Mevek, jak ROZ JE BAŁ, szacun :obama: 

Edytowane przez Hum
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jakieś zabawki dla dzieci z najbardziej przehajpowanej serii gier mają więcej plusików niż świeżutki Kirby  aka najlepszy platformer na ziemi :mog:

:ragus: 

Opublikowano
3 godziny temu, Hoipolloi napisał:

@MEVEK konkret i jeszcze raz konkret, jak złożysz wszystkie elementy to pochwal się efektem końcowym :) z ciekawości można wiedzieć ile taki box Cię kosztował?

@Czezare

70£ maskotka, 39£ przesylka. Brak dodatkowych oplat.

Opublikowano
19 godzin temu, kes napisał:

Jakieś zabawki dla dzieci z najbardziej przehajpowanej serii gier mają więcej plusików niż świeżutki Kirby  aka najlepszy platformer na ziemi :mog:

Pokaż ukrytą zawartość

:ragus: 

giphy.gif