Opublikowano 18 marca 20187 l W dniu 16.03.2018 o 18:35, Fanek napisał: Też chętnie zobacze efekt końcowy, plusika zostawiłem za dzieciaka sklejałem myśliwce w drugiej wojny, fajne hobby jak jest czas, do tego później jeszcze malowanie farbkami goty Sama prawda, sama prawda. Ja kleiłem samoloty współczesne, później czołgi/wozy pancerne, ale od dobrych 10 lat nawet nie tykam, bo na granie mam mało czasu, a co dopiero na drugie, jeszcze bardziej czasochłonne hobby. Gdybym nie grał, to pewnie nadal bym sklejał.
Opublikowano 18 marca 20187 l też się bawiłem w pancerkę 1;72 za gnoja, czasami to mnie korci kupić jakiś zestaw plus narzędzia i spróbować posklejać jak kiedyś jak tak przeglądam sklepy i widzę jaki teraz jest wybór, najgorsza tylko ta chemia modelarska i jej zapachy.
Opublikowano 18 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z ostatniego miesiąca: Yakuza póki co na półkę, bo jeszcze nawet nie zacząłem 0. Ale steelbook fajny. Bloodborne już ukończony, wspaniała gra i nawet nie żałuję, że kupiłem ją dwa dni przed ogłoszeniem oferty w Plusie. No i za(pipi)iście się cieszę, że mam jeszcze Nioha i 2 części Soulsów do przejścia, więc wciąż sporo zdychania przede mną. TLG - w sumie większość pierdół z kolekcjonerki mi ni cholery nie potrzebna (prócz steelbooka i oczywiście samej gry), ale wyrwałem ją za 150zł. Za tyle można brać.
Opublikowano 18 marca 20187 l Overwatch trzymał niedawno cenę, ale teraz już za 100 zł można go spokojnie wyciągnąć, za troszkę więcej nawet nówkę, no ale to
Opublikowano 18 marca 20187 l Nie ma nic u mnie na mieście innego. Poszedłem i oddałem cos, co mi zalegało i wziąłem. Zobaczymy, czy warto?
Opublikowano 19 marca 20187 l 15 godzin temu, MEVEK napisał: Zobaczymy, czy warto? Ale ty nas pytasz czy siebie?
Opublikowano 19 marca 20187 l 6 minut temu, _Be_ napisał: Ale ty nas pytasz czy siebie? Ciebie na pewno nie.
Opublikowano 19 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tylko SWITCH. O, no i Autoszmata jeszcze dotarła. Za całe 95zł z wliczoną wysyłką. Edytowane 19 marca 20187 l przez ping
Opublikowano 20 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Młodszy, ale większy brat dołączył do kolekcji (NDSi już był)... plus parę gierek. Folia na wymianę już jest, tylko zostawiłem na razie te starą z bomblami. Poza dziwnymi śladami pogryzień (górne rogi) DSi XL w bardzo dobrym stanie. Ekran ochroniony folią od początku dlatego jest w lepszym stanie niż moje od nowości posiadane DSi. No i muszę przyznać - ekran XL robi robotę. Wygoda jest znacząco większa, no i nie jest to jakoś za bardzo porozciągane jak myślałem. Edytowane 20 marca 20187 l przez MierzejX
Opublikowano 20 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vitam, w ostatnim tygodniu nabyłem Parę Spoko Produktów w komisie z używkami (bez majonezu ani rusz) i na znienawidzonym portalu aukcyjnym.
Opublikowano 20 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie skompletowałem. Będzie grane.
Opublikowano 20 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wracam do domu styrany z pracy a moja mówi żebym zamknął oczy, gdy je otworzyłem to przed ryjem miałem to Nie mogłem lepiej trafić Edytowane 20 marca 20187 l przez Plugawy
Opublikowano 20 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra roku zawitała w końcu u mnie
Opublikowano 22 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alez to jest piekne A tak to gra: Edytowane 22 marca 20187 l przez Velius
Opublikowano 22 marca 20187 l Dobrze że Velsu już porobił wszystkie fotki. jutro wyślę swoje, ale nie muszę aż tylu
Opublikowano 22 marca 20187 l Ja też chciałem wrzucić swoje ale w sumie po ch.uj jak Velius nacykał za wszystkich
Opublikowano 22 marca 20187 l 3 minuty temu, Ryo-San napisał: Ja też chciałem wrzucić swoje ale w sumie po ch.uj jak Velius nacykał za wszystkich Teraz to już wystarczy pudełko
Opublikowano 22 marca 20187 l Tylko wypj.erdolić pudełko z grą trzeba Edytowane 22 marca 20187 l przez _Be_
Opublikowano 22 marca 20187 l Dałem plusa, ale sam bym takiego maszkarona nie kupił - za dużo niepotrzebnych, kurzących się (lub lądujących w wielkim boxie) pierdół. Chooy ze mnie nie kolekcjoner, tylko gierki
Opublikowano 22 marca 20187 l Godzinę temu, ping napisał: Dałem plusa, ale sam bym takiego maszkarona nie kupił - za dużo niepotrzebnych, kurzących się (lub lądujących w wielkim boxie) pierdół. Chooy ze mnie nie kolekcjoner, tylko gierki A steelbook bądź tekturka też przyjemności nie sprawia?