Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 16.03.2018 o 18:35, Fanek napisał:

Też chętnie zobacze efekt końcowy, plusika zostawiłem :)

za dzieciaka sklejałem myśliwce w drugiej wojny, fajne hobby jak jest czas, do tego później jeszcze malowanie farbkami goty

Sama prawda, sama prawda.

Ja kleiłem samoloty współczesne, później czołgi/wozy pancerne, ale od dobrych 10 lat nawet nie tykam, bo na granie mam mało czasu, a co dopiero na drugie, jeszcze bardziej czasochłonne hobby. 

Gdybym nie grał, to pewnie nadal bym sklejał.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

też się bawiłem w pancerkę 1;72 za gnoja, czasami to mnie korci kupić jakiś zestaw plus narzędzia i spróbować posklejać jak kiedyś jak tak przeglądam sklepy i widzę jaki teraz jest wybór, najgorsza tylko ta chemia modelarska i jej zapachy. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z ostatniego miesiąca:

4ysD6uw.jpg

Yakuza póki co na półkę, bo jeszcze nawet nie zacząłem 0. Ale steelbook fajny.

Bloodborne już ukończony, wspaniała gra i nawet nie żałuję, że kupiłem ją dwa dni przed ogłoszeniem oferty w Plusie. No i za(pipi)iście się cieszę, że mam jeszcze Nioha i 2 części Soulsów do przejścia, więc wciąż sporo zdychania przede mną.

TLG - w sumie większość pierdół z kolekcjonerki mi ni cholery nie potrzebna (prócz steelbooka i oczywiście samej gry), ale wyrwałem ją za 150zł. Za tyle można brać. ^^

Opublikowano

Nie wiem kiedy, ale w końcu trzeba sprawdzić tego szpila..

29389066_1829353627115000_48752620023998

Opublikowano

Overwatch trzymał niedawno cenę, ale teraz już za 100 zł można go spokojnie wyciągnąć, za troszkę więcej nawet nówkę, no ale to :mevek:

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje gierki w cexie :yao:

Opublikowano

Nie ma nic u mnie na mieście  innego.  Poszedłem i oddałem cos, co mi zalegało i wziąłem. Zobaczymy, czy warto? 

Opublikowano
15 godzin temu, MEVEK napisał:

Zobaczymy, czy warto? 

Ale ty nas pytasz czy siebie?

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Ale ty nas pytasz czy siebie?

Ciebie na pewno nie. 

Opublikowano

29093502_387004321774490_2658506046653333504_n.jpg

Tylko SWITCH.

O, no i Autoszmata jeszcze dotarła. Za całe 95zł z wliczoną wysyłką.

28752668_212392719527583_620221160470085

Edytowane przez ping

Opublikowano

Młodszy, ale większy brat dołączył do kolekcji (NDSi już był)... plus parę gierek. Folia na wymianę już jest, tylko zostawiłem na razie te starą z bomblami.IMG_20180320_130152.jpg

Poza dziwnymi śladami pogryzień (górne rogi) DSi XL w bardzo dobrym stanie. Ekran ochroniony folią od początku dlatego jest w lepszym stanie niż moje od nowości posiadane DSi.

No i muszę przyznać - ekran XL robi robotę. Wygoda jest znacząco większa, no i nie jest to jakoś za bardzo porozciągane jak myślałem. 

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Vitam, w ostatnim tygodniu nabyłem Parę Spoko Produktów w komisie z używkami (bez majonezu ani rusz) i na znienawidzonym portalu aukcyjnym.

TtFkmkn.jpg

OqUMKDR.jpg

Opublikowano

Wracam do domu styrany z pracy a moja mówi żebym zamknął oczy, gdy je otworzyłem to przed ryjem miałem to

j75mae.jpg

Nie mogłem lepiej trafić :D

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Alez to jest piekne :banderas::banderas::banderas:

CDcPzHh.jpg

12GlUon.jpg

5fl9b9C.jpg

6S8cjRi.jpg

kpI0AMT.jpg

k8U6999.jpg

iVlZzK8.jpgct8snsX.jpgsdvrsyE.jpgvQUp6Nu.jpg9xd0zUv.jpgrClAeTY.jpgY7sTa5X.jpg5rqXjsm.jpg

A tak to gra:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dobrze że Velsu już porobił wszystkie fotki. jutro wyślę swoje, ale nie muszę aż tylu :kaz:

Opublikowano

Ja też chciałem wrzucić swoje ale w sumie po ch.uj jak Velius nacykał za wszystkich :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Ryo-San napisał:

Ja też chciałem wrzucić swoje ale w sumie po ch.uj jak Velius nacykał za wszystkich :kaz:

Teraz to już wystarczy pudełko :yao:

Opublikowano

Tylko wypj.erdolić pudełko z grą trzeba 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dałem plusa, ale sam bym takiego maszkarona nie kupił :yao: - za dużo niepotrzebnych, kurzących się (lub lądujących w wielkim boxie) pierdół. Chooy ze mnie nie kolekcjoner, tylko gierki :lapka:

Opublikowano

Dzieciom się spodoba

Opublikowano
Godzinę temu, ping napisał:

Dałem plusa, ale sam bym takiego maszkarona nie kupił :yao: - za dużo niepotrzebnych, kurzących się (lub lądujących w wielkim boxie) pierdół. Chooy ze mnie nie kolekcjoner, tylko gierki :lapka:

A steelbook bądź tekturka też przyjemności nie sprawia?