Opublikowano 26 marca 20187 l No akurat ten N3DS XL jest jednym z brzydszych, strasznie tandetnie wyglada. z Majory za to jest piekny przykladowo, no ale i tak za duży, klasyczny NEW 3DS IMO najlepszy. I do tego te wymienne panele Spoiler Ale zakupy ładne @ping, ile dałeś ze padzika?
Opublikowano 26 marca 20187 l No właśnie te z graficzkami growymi mi kompletnie nie leżą. 3DSa kupiłem tylko dlatego, że wygląda jak wygląda i bałem się, że jednak jak będę zwlekał z zakupem kolejny rok to już dla mnie nie starczy. Co człowiek to gust, mi się bardzo podoba, a czy za duży? Jestem przyzwyczajony, nigdy nie miałem 'małego' 3DSa :). Na tego typu sprzęcie i tak gram głównie w wyrze. Rayos, padzik chyba 130 czy tam 140zł, już nie pamiętam bo ponad miesiąc czekałem na dostawę. Nie mogę się doczekać aż wieczorem sprawdzę jego działanie ze Switchem.
Opublikowano 26 marca 20187 l W dniu 16.03.2018 o 16:58, MEVEK napisał: Zobaczcie co mi ze stanów przyszło... Ukryj zawartość Problem w tym, ze nie wszystkie elementy pasują idealnie do siebie i trzeba je szlifować pilnikiem do paznokci, albo klejić, bo sa za luźne. Ale sama zabawa składania i poznawanie robota jest bezcenna Pochwale sie, jak złożę całego, za jakiś czas Ze stanów i PAL? Ile dałeś?
Opublikowano 26 marca 20187 l 4 godziny temu, grzybiarz napisał: Ze stanów i PAL? Ile dałeś? W dniu 17.03.2018 o 00:14, MEVEK napisał: 70£ maskotka, 39£ przesylka. Brak dodatkowych oplat. MGS'a mi dorzucił, bo nie miał co z nim zrobić, za freekulca. Naprawdę bardzo chwale ebay'a, przez te wszystkie lata. Kultura, jakiej allegro nigdy sie nie doczeka.
Opublikowano 27 marca 20187 l co za egzemplarz, ile już widział, ile domów odwiedził. Cała Polska za nim a jeszcze berlin przed nim.
Opublikowano 27 marca 20187 l Szkoda, że nie podpisujecie się na okładce nickami przed puszczeniem dalej, fajnie by to już teraz wyglądało
Opublikowano 27 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rakowa strona no to wklejam Tylko UBI!xD
Opublikowano 27 marca 20187 l I u mnie jest. Tradycyjnie, jak multiplatforma, to na pieca A w kartoniku: Mimo że to porcelana, to Wam też przypomina dizajnem popularne za PRL-u emaliowane garnuszki? Spojrzenie na spód zdradza, że inspiracja chyba nie wzięła się znikąd:
Opublikowano 27 marca 20187 l Uplay tylko i wyłączenie. Jeśli chcesz mieć na Steamie, to musisz kupić na Steamie... Choć wtedy i tak nie uruchomisz gry bez Uplaya.
Opublikowano 27 marca 20187 l Stwierdziłem, że czas najwyższy na jakąś bitkę na PS4, bo nie mam w czym dokopać kumplowi. Jako, że Tekken 7 jest zbyt drogi jak na to co oferuje, to poczekam na obniżkę cen, a w tym czasie sięgnąłem po klasyka w nowym wydaniu, czyli: Cena przyzwoita, gra jeszcze lepsza Edytowane 27 marca 20187 l przez Quake96
Opublikowano 28 marca 20187 l 53 minuty temu, hav7n napisał: mozna zapisac sie w kolejke? Spoiler 12 dni Edytowane 28 marca 20187 l przez blantman
Opublikowano 28 marca 20187 l Czy macie już jakiś komitet kolejkowy, czy może jak zwierzęta kto pierwszy ten lepszy?
Opublikowano 28 marca 20187 l 2 minuty temu, Pacquiao napisał: Czy macie już jakiś komitet kolejkowy, czy może jak zwierzęta kto pierwszy ten lepszy? numerki są jak na otwarcie salonu chińskich komóreczek. Pełna kultura. Pierwszeństwo w zapisach mają ci z większym gs'em.