Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Mroku napisał:

Master race

oo6uAJf_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

ale wiesz że ta płyta nie będzie działać na tym lapku?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

2kzOCHi.jpg

W oczekiwaniu  na Yakuzę 6. Gra, którą zaczynałem dwa razy: w zwykłej wersji doszedłem do Starego Miasta, w pożyczonej edycji rozszerzonej doszedłem do wioski pod mostem. Teraz w końcu przysiądę poważnie, a ten dodatek podobno jest super.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jLNLjcg.png

będzie grane z KUMPLAMI

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale zapytam po co 5 razy kupować? Rozumiem przesiadka z normalnej na pro ale takie kombinacje?

Opublikowano
4 minuty temu, mozi napisał:

Ale zapytam po co 5 razy kupować? Rozumiem przesiadka z normalnej na pro ale takie kombinacje?

Za każdym razem nowa pula plusów. Chociaz taniej było by karton raz na kwartał z piwnicy wyciągać. Jutro kupuje ps4 premierowe wydanie tylko konsole znajde i karton. Gdzieś w domu jest chyba

Opublikowano
Sądziłem, że to ja nałogowo zmieniam konsole. To znaczy, że wszystko ze mną okej [emoji4]
W przeciągu roku miałem xone i ps4, sprzedałem i kupiłem pro, które sprzedałem i kupiłem skorpio, dokupiłem switcha, teraz sprzedałem skorpio i kupiłem pro [emoji14]
Czlowiek głupi, nie może się zdecydować a trzymać wszystkich konsol nie będę. Max dwie i jednak japońskie konsole oferują najwięcej dobra.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wczoraj paczka przyszła.

99ac1fbeaea8.jpg

Opublikowano

fullsizeoutput_462.jpeg

Nie wiem co mnie podkusiło, chyba ta większa ilość pixeli w Far Cry jest moc :obama:

Opublikowano

Fanek jaka dziffka na grafe xd

Jak coś to na live :ogor:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

minusik poszedł

jest cos takiego jak znajdz grafike w google

"Unwanted gift. Brand new and never used. Will still be under warranty with Microsoft. £380 cash on collection from Vauxhall."

Opublikowano

Jeden Kermit sprawdził zdjęcie :D

nawet się nie trudziłem aby hosting zmieniać, mogłem dopisać że dla Sea of Thieves może by było bardziej wymownie z dzisiejszą datą :laugh:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

hoho ale beka, boki zrywać 

u mnie bez ściem, trzeba się przygotować na przyjscie czołg of war :obami:

xVn8esA.jpg

Opublikowano

po maciomaniaku sprawdzam juz każdego :shotgun:

Opublikowano

Fanek tak bardzo chciałby Xboxa, że już drugi raz kupuje wyimaginowany egzemplarz :obama: 

Opublikowano

Blubi, jaki to model bo nie widzę?

Opublikowano

ja nadrabiam zalegle zakupy na x360 i og xbox, akurat trafilem na niezła aukcje, całość 36zl

8d602561.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Blubi, jaki to model bo nie widzę?

KD-55XE7005