Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

To zdjęcie 3D?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GOTY przyszła.

s-l1600.jpg

Opublikowano

Wpadło trochę mniej lub bardziej kultowych rzeczy na pierwszą plejkę, których akurat nie miałem w zbiorach (a przynajmniej nie w tym regionie).

D8hJc4x.jpg

Remake Final Fantasy - w EU wyszło wydanie zbiorcze z jedynką i dwójką w jednym pudle, Japonia dostała osobne boxy. Dew Prism (Threads of Fate w USA) w ciekawej, kartonowej obwolucie - sporo czasu z tym action RPG lata temu spędziłem. Chrono Trigger to podobna sytuacja jak z pierwszym FF. Oprócz tego Pocket Fighter (ciekawy spin-off serii SF), Bomberman World, Rockman Battle & Chase - ścigałka z MegaManem nie wydana poza JP, Ehrgeiz (mam już w PALu i bebechy z automatu, więc czemu i nie japońca...), Time Crisis, Rockman/Megaman X4 - tu niestety sama płyta :(.

gyhdVNO.jpg

Tutaj dominują już klimaty arcade - Strikers 1945, rewelacyjny shmup od Psikyo, dwa Metal Slugi (jedynka niestety bez front covera, trzeba będzie zapolować...), Capcom Generations 2 czyli składak trzech części Ghosts'n'Goblins (rewelka!), Toshinden 2 Plus, Samurai Spirits (zbieram wszystko od SNK), Puzzle Bobble 3DX i Star Gladiator - 3D mordobicie od Capcom.

rIIKn5n.jpg

Wizardry... A raczej remake trzech pierwszych części :). Bardzo popularna w Japonii seria. Soul Hackers Devil Survivor, którego chyba nigdy nie ruszę (remake na 3DS czeka od lat), Soukagi - coś co mnie intrygowało od dawna, pamiętam zapowiedzi w prasie growej - wszyscy myśleli, że to jakiś kozacki jRPG od Square, a cóż, kwadratowi jedynie to wydali. Bushido Blade 2, Brigandine (super strategia turowa), Dragon Ball Z, Vigilante 8, brakująca w kolekcji Persona 2 (są dwie Persony 2 - Tsumi i Batsu), a na deser jedna z pierwszych VN, w które grałem - Neon Genesis Evangelion: Koutetsu no Girlfriend. Mam już na Satka, więc teraz dorzucam do kolekcji wersję PSXową.

g8OIjc0.jpg

A tutaj już pomniejsze pierdoły - brakujący Twilight Syndrome, Alundra której w japończyku jeszcze nie miałem, no i Crime Crackers - możliwe że się mylę, ale za grę odpowiadają twórcy serii Wild Arms.

Opublikowano

gow.jpg

Pierwszy! Teraz byle szybko skończyć pracę!

Opublikowano

W końcu :fsg::banderas:1d61fbb957fc316e66cbf633896b7c28.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

dobry system na kompie na magazynie zuza xddd

Opublikowano

Widzę, że kupujecie Y6 na premierę. Dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać :lapka:

Mi dziś wjechała świeża porcja Limitedrunów, Blue Reflection, Mario od FARMEROSA (dzięki cumplu) i parę gierek na kloca:

30077382_183527552291136_8299770381053460480_n.jpg

30590240_701112173392884_2999562991537487872_n.jpg

Opublikowano

Jedno zdjęcie a tyle pytań 

-czemu dwie zeldy? 

-czemu grześki są na zdjeciu xd

-za jakie grzechy ten obrus? 

Opublikowano

Kilka sztosów, bo przecież nie mam w co grać. :pawel:

DMIzS2i.jpg

Podziękowania @Yakubu za Preya :lapka:

Podziękowania @Rayos za Zerudę w przepysznej cenie w idealnym stanie @Ficuś :gayos::gayos::kaz:

Opublikowano

:hi: na tym zdjeciu wyglada ladniej niż u mnie na żywo jak stała na półce :obama: 

Opublikowano

@ireniqs

Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PS4 ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

@ireniqs

Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PC ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/

Szczerze mówiąc to o tym nie wiedziałem. Jak będzie źle to wezmę cyfrowo jeszcze na PC, a tego Preya zostawię do kolekcji i tyle. Tak czy siak pogram jak ukończę Dishonored 2 (którego obecnie ciupię) i dodatek do niego.

Opublikowano

No ja wlasnie sie zastanawiałem nad Preyem na PS4 Pro bo niby dostał update ale demo miało ogromnego laga, którego niby naprawili patchem i wynosi 133 ms :pawel: Dlatego kupiłem wersje na Xboxa, która ponoc smiga lepiej, ale pamiętałem, że grasz na PC więc tak z ciekawości zapytałem. 

Opublikowano
28 minut temu, _Be_ napisał:

Jedno zdjęcie a tyle pytań 

-czemu dwie zeldy? 

-czemu grześki są na zdjeciu xd

-za jakie grzechy ten obrus? 

- Znajomy miał mieć drugą kopie ale dorwał gdzie indziej.

- Bo lubię ;p

- Jaka konsola taki obrus.

Prey na ps amatorze przechodziłem grało się ok. Demo faktycznie było zrąbane.

Opublikowano

@Dr.Czekolada  Teraz tylko czekać, aż zejdziesz z ceny za Zeldę na PT haha !! Świetne zakupy, już nie mówiąc o Linku i Grześku, ale ten Gunvolt :obama:

Opublikowano

:xboss::banderas:

244cgns.jpg

1z6fqd2.jpg

Opublikowano

Wysokobudzetowa singleplayerowa gra w 2018 roku? Jak najbardziej

CvNLRv8.jpg