Opublikowano 16 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadło trochę mniej lub bardziej kultowych rzeczy na pierwszą plejkę, których akurat nie miałem w zbiorach (a przynajmniej nie w tym regionie). Remake Final Fantasy - w EU wyszło wydanie zbiorcze z jedynką i dwójką w jednym pudle, Japonia dostała osobne boxy. Dew Prism (Threads of Fate w USA) w ciekawej, kartonowej obwolucie - sporo czasu z tym action RPG lata temu spędziłem. Chrono Trigger to podobna sytuacja jak z pierwszym FF. Oprócz tego Pocket Fighter (ciekawy spin-off serii SF), Bomberman World, Rockman Battle & Chase - ścigałka z MegaManem nie wydana poza JP, Ehrgeiz (mam już w PALu i bebechy z automatu, więc czemu i nie japońca...), Time Crisis, Rockman/Megaman X4 - tu niestety sama płyta :(. Tutaj dominują już klimaty arcade - Strikers 1945, rewelacyjny shmup od Psikyo, dwa Metal Slugi (jedynka niestety bez front covera, trzeba będzie zapolować...), Capcom Generations 2 czyli składak trzech części Ghosts'n'Goblins (rewelka!), Toshinden 2 Plus, Samurai Spirits (zbieram wszystko od SNK), Puzzle Bobble 3DX i Star Gladiator - 3D mordobicie od Capcom. Wizardry... A raczej remake trzech pierwszych części :). Bardzo popularna w Japonii seria. Soul Hackers Devil Survivor, którego chyba nigdy nie ruszę (remake na 3DS czeka od lat), Soukagi - coś co mnie intrygowało od dawna, pamiętam zapowiedzi w prasie growej - wszyscy myśleli, że to jakiś kozacki jRPG od Square, a cóż, kwadratowi jedynie to wydali. Bushido Blade 2, Brigandine (super strategia turowa), Dragon Ball Z, Vigilante 8, brakująca w kolekcji Persona 2 (są dwie Persony 2 - Tsumi i Batsu), a na deser jedna z pierwszych VN, w które grałem - Neon Genesis Evangelion: Koutetsu no Girlfriend. Mam już na Satka, więc teraz dorzucam do kolekcji wersję PSXową. A tutaj już pomniejsze pierdoły - brakujący Twilight Syndrome, Alundra której w japończyku jeszcze nie miałem, no i Crime Crackers - możliwe że się mylę, ale za grę odpowiadają twórcy serii Wild Arms.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy! Teraz byle szybko skończyć pracę!
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez Figuś
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Widzę, że kupujecie Y6 na premierę. Dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać Mi dziś wjechała świeża porcja Limitedrunów, Blue Reflection, Mario od FARMEROSA (dzięki cumplu) i parę gierek na kloca:
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Jedno zdjęcie a tyle pytań -czemu dwie zeldy? -czemu grześki są na zdjeciu xd -za jakie grzechy ten obrus?
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka sztosów, bo przecież nie mam w co grać. Podziękowania @Yakubu za Preya Podziękowania @Rayos za Zerudę w przepysznej cenie w idealnym stanie @Ficuś
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l na tym zdjeciu wyglada ladniej niż u mnie na żywo jak stała na półce
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l @ireniqs Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PS4 ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/ Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: @ireniqs Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PC ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/ Szczerze mówiąc to o tym nie wiedziałem. Jak będzie źle to wezmę cyfrowo jeszcze na PC, a tego Preya zostawię do kolekcji i tyle. Tak czy siak pogram jak ukończę Dishonored 2 (którego obecnie ciupię) i dodatek do niego.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l No ja wlasnie sie zastanawiałem nad Preyem na PS4 Pro bo niby dostał update ale demo miało ogromnego laga, którego niby naprawili patchem i wynosi 133 ms Dlatego kupiłem wersje na Xboxa, która ponoc smiga lepiej, ale pamiętałem, że grasz na PC więc tak z ciekawości zapytałem.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 28 minut temu, _Be_ napisał: Jedno zdjęcie a tyle pytań -czemu dwie zeldy? -czemu grześki są na zdjeciu xd -za jakie grzechy ten obrus? - Znajomy miał mieć drugą kopie ale dorwał gdzie indziej. - Bo lubię ;p - Jaka konsola taki obrus. Prey na ps amatorze przechodziłem grało się ok. Demo faktycznie było zrąbane.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l @Dr.Czekolada Teraz tylko czekać, aż zejdziesz z ceny za Zeldę na PT haha !! Świetne zakupy, już nie mówiąc o Linku i Grześku, ale ten Gunvolt
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wysokobudzetowa singleplayerowa gra w 2018 roku? Jak najbardziej